0.9

213 30 1
                                    

22 Ekim 1996
08:29

Formamın yeterince düzgün durduğuna kanaat getirince aynanın önünden çekildim. Ginny yatağıma oturmuş ayaklarını sallıyor ve ellerindeki buz mavisi ojelerine bakarken beni bekliyordu.

"Biliyorum, sıkıldın." diye mırıldandım çantamı sol omzuma atarak. Etrafa göz gezdirip bir şey unuttum mu diye baktım ama hayır, her şeyi almıştım. "Gidebiliriz."

Ginny, "Oh be..." diye küçük bir isyanla çantasını kaptığı gibi yatakhanenin kapısına ilerledi ve beni beklemeden çıktı. Elime geçen bu ufak fırsattan istifade ederek telefonumu aldım ve WhatsApp'a girdim.

Cormac McLaggen'dan birkaç mesaj vardı ama bakmamıştım, buna rağmen sabah "günaydın" yazmış olduğunu gördüm. Hufflepuff'tan bir kız da Aritmansi notlarını istemişti. Gözlerimi devirerek Cormac'in mesajlarını direkt sildim. Kıza da aceleyle bir şeyler yazdıktan sonra, Draco'nun sohbetine girdim.

En son iki gece önce mesajlaşmıştık, Astoria'nın geldiğini söyleyip gitmişti. Sonrasında bir daha yazmamıştım. Hem rahatsız olabileceğini düşünmüştüm, hem de o sırada ağlıyordum.

"Son görülme, 01:23" yazısının üstüne tıklayıp değiştirdiği profil resmine baktım. Öncekinde, Quidditch antrenmanı sırasında süpürgesiyle ve Slytherin formasıyla verdiği çok tatlı bir poz vardı.

Bu seferki sevgilisiyleydi.

Nefes alamadım. Gülümsüyordu, sanki kamera aniden yüzüne tutulmuş ve poz vermiş gibiydi. Sarı saçları dağınıktı ve bir tutamı alnına düşmüştü. Uykusundan uyanmış gibi olduğunu görünce kaşlarım çatıldı.

Arkaplanda Slytherin Erkekler Yatakhanesi vardı. Siktir oradan.

Aklıma gelen bir sürü yaratıcı sahneyi zihnimin gerisine itekleyerek incelemeye devam ettim.

Yanında, oraya hiç de ait görünmeyen Greengrass dikiliyordu. Kolunu Draco'nun boynuna o kadar sıkı dolamıştı ki bir an boğulduğumu hissederek profil fotoğrafına bakmayı kestim ve sohbete geri döndüm.

Şu anda çevrimiçiydi.

Sanki onu karşımda görüyormuş gibi hissederek 'Çevrimiçi' yazısına gülümsedim ve ellerimi klavyede gezdirdim.

Capella:
İyi geceler^^
(Görüldü, 08:36)✔️✔️

Çevrimiçi olduğu için başkasıyla konuştuğunu düşünüyordum fakat mesajım gider gitmez görüldü olduğunda gözlerim büyüdü. Bizim sohbet sekmemizde mi bekliyordu?

Aptalca sırıttığım sırada cevap yazdı.

Draco Malfoy:
Sana da iyi geceler
(Görüldü, 08:38)✔️✔️

Bu kadar saçmaydık işte.

"Hermione!"

Ginny'nin bağrışını duyar duymaz mecburen görüldü atıp telefonumu kilitledim ve cüppemin cebine attım. Onu çok bekletmiş olmalıydım, isyan etmekte haklıydı.

Yatakhaneden çıkıp merdivenleri hızlıca indim. Üçü de koltuklara yayılmış beni bekliyorlardı.

Harry, Ron, Ginny.

Her gün gözlerinin içine baka baka yalan söylediğim bu üçlüye, gülümsedim.

Beni görünce ayağa kalkıp yürümeye başladıklarında, ölesiye nefret ettikleri bir çocuğa âşık olduğumu belli etmedim. Ron bana yaklaşıp kolunu omzuma attığında herkesin birbirimizden hoşlanıp itiraf edemediğimizi düşünmesine izin verdim; içim kan ağlarken başımı ona yasladım.

Böyle olmak zorundaydı.

the brightest stars // dramioneHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin