XXV

1.4K 147 128
                                    

Yarım saatlik bir kaçışın ardından izlerini kaybettirmeyi başaran ikili kendilerini ilk buldukları çimlerin üzerine bırakmışlardı. Yorgun bedenleri gevşerken sessizce dinlendiler bir süre.

Jaemin, Kolunun üzerinde hafifçe doğrularak sarışının üzerine doğru eğildi. Gözlerini kapatmış,suratındaki belli belirsiz tebessüm ile masumca yatıyordu sarışın.

"Bu neydi böyle?"

"Hiç bu kadar eğlenmemiştim."

"Bende öyle."

Kafasını genç adama çevirdi ve böylelikle gözlerinin birbirine kenetlenmesine aracı oldu. Gecenin karanlığında aralarındaki yakınlık bir ateş gibi parlıyordu.

"Çok güzelsin Jaemin..."

"Biliyorum..."

Gülücükleri soğuk havada birbirine çarpan iki genç ne ara bu kadar yakınlaştıklarını anlayamamışken Jaemin, içinde çılgınca bağıran deliyi susturmaya çalışıyordu. Hormonları onu istemediği bir şeyi yapmaya zorluyordu ve onlara karşı gelmek inanılmaz zordu.

Yanında yatan bu savunmasız beden onu delicesine çekiyor, hiç bir şeyi düşünmemesini sağlıyordu. Ve Jaemin o an hislerine teslim olmaya karar verdi.

Dudaklarını yavaşça sarışının dudaklarına bastırdığında beklediği ateşli bir karşılık iken sarışın onu ani bir hareketle itti.

"Hey, bunu yapmamalıyız. Sonradan pişman olmanı ve bana kızmanı istemiyorum."

"Sonradan pişman olup olmayacağım umrumda değil. Şuan sadece istediğimi yapacağım."

Jeno'nun karnına baskı yapmayacak şekilde oturan Jaemin daha fazla beklemeden kendi beklediği ateşli öpücüğü sarışının dudaklarına bahşetti.

Bir kaç saniye dirense de uzun zamandır beklediği bu ana daha fazla karşı gelmemeye karar veren sarışın da en nihayetinde karşılığı vermişti.

Birbirlerinin dudaklarını büyük bir açlıkla öpüyor, anlaşmalı gibi sırayla emiyorlardı. Jaemin'den gözlerinin karardığını hissediyordu. Sanki mümkünmüş gibi daha fazlasını istiyordu. Arsızca alt dudağını dişledi. Ağzına dolan kan ile suratını buruşturan sarışın artık iktidarı devralması gerektiğine karar vererek beline doladığı kolu yardımıyla tek hamlede Jaemin'i altına aldı. Şüphesiz ki bu üstünlük genç adamın hoşuna gitmişti.

Uzak kalan dudakları yeniden birleştirmek için hareketlenen Jaemin'in göğsüne elini koyarak durdurdu sarışın. Elini saçlarına geçirdi, tutamlarını parmakları arasından geçirdi. Sonra suratına indşrki parmaklarını. İşaret parmağını gencin suratındaki her bir noktada gezdirdi. Uzun zamandır ona istediği gibi dokunabilmeyi dilerken bu şansı kaçıramazdı.

Usulca gözleri kapanan genç her şeyiyle teslim olacak duruma gelmişti. Öylesine etlilenmişti ki sarışının dokunuşlarından... Öylesine özel hissetmişti ki...

O da özel hissettirmek istedi. Sarışının yaptığı gibi o da parmaklarını onun suratına çıkardı. Yavaşça okşadı tenini. Dünya yansa umurlarında olmayacaktı çünkü onlar çoktan yanmıştı.

Yanağındaki yumuşak eli tuttu Jeno, kalbinin üzerine koydu.

"Hissediyor musun?"

Kafasını salladı genç adam. Öylesine hızlı atıyordu ki sarışının kalbi her an yerinden çıkacak gibiydi.

"Senin için atıyor Jaemin. Sen benim boş hislerle seks yapmak istediğim kişi değil, sevmek istediğim insansın. Doya doya koklamak istediğim insan. İşte tam da bu yüzden şimdi duracağım. Bana karşı eğer bir gün gerçek hisler beslersen o gün devam edeceğim. Ancak şuan anın sana verdiği şevkle benimle olmanı istemiyorum. "

Her bir sözcük gencin kalbinde yer edinirken hafifçe gülümsedi. Daha önce kimse bu denli değerli olduğunu hissettirmemişti. Kimse gerçekten sevilebileceğini göstermemişti ona.

Çocukluğundan bu yana kusursuz görselliği ile gerek kızların gerek erkeklerin hep odak noktası olmuştu ancak herkesin ilgisi yatak sonrasında kaybolmuştu. Kimse onun ruhunu merak etmemişti.

Jaemin'in alnına ufak bir buse bırakıp üzerinden kalktı ve yan tarafına oturdu. Onun için durmak çok zor iken gerçekten ona olan hislerinin öne geçmesine izin vermişti. Bir kez olsun farklı biri olmayı deneyecekti. Jeno, bir kez olsun birinin içini sevmeyi öğrenecekti.

"O halde hiç bir yere gitmeyeceksin Lee Jeno. Ben sana karşı ne hissettiğimi anlayana kadar hiçbir yere gitmene izin vermiyorum."


Smut kestiğim için kimse kızmamıştır herhalde 🙉 umarım bölümü beğenmişsinizdir. Çok uzamayacak kitap belki 30. bölüm final olur o yüzden aşırı detay hislere girmiyorum. Sizleri seviyor yorumlarınızı bekliyorum 💙

wish you were gay //nominWhere stories live. Discover now