chapter twenty

3.5K 279 68
                                    

Jungkook, ben iç kapının kilidini açarken yoğun bakışlarını üzerimden hiç çekmedi.

"Bu konu burada kapanmadı, biliyorsun değil mi?"

Bana kalırsa konu gayet de burada kapanmıştı.

Oturup adamın tekinin benim nasıl da hasta olduğumu düşündüğünü dinleyecek halde değildim. İçeri girip hızlıca birkaç parça eşya almak, sonra da çıkıp gitmek istiyordum. Mümkünse Jeon Jungkook ve saz arkadaşlarıyla da bir daha görüşmemek istiyordum fakat ne yazık ki isteklerim öyle patır patır gerçekleşmiyordu.

İçeri girdiğimizde Jungkook, aynı Jimin'in ilk geldiğinde yaptığı gibi evi baştan aşağı süzdü ve "Sevimli mekanmış." yorumunda bulundu ancak sesinden dalga geçtiği anlaşılıyordu. Cevap vermedim.

Geniş ve henüz birkaç gündür bizim olmasına rağmen pek çok olaya tanık olmuş mutfağımıza doğru ilerlerken bir şeylerin tapırdadığını işittim. Jungkook, yanımdan geçip buzdolabını açarken ben de mutfağın penceresine doğru ilerledim.

İnce ince, sakin sakin yağmur yağıyordu. Hafifçe gülümsedim. Yağmurlu havaya bayılırdım. Jisoo'nun her yağmur yağdığında tekrarladığı gibi yağmurun günahlarımızı yıkayıp toprağa hapsettiğine falan inanmıyordum ama bir şekilde insana huzur veriyordu işte.

"Kıyafet almaya çık sen istersen, ben burayı hallederim." Jungkook'un sesiyle pencereden gözlerimi ayırdım. Başımla onaylayıp üst kata çıkarken, hala sokakta bana sorduğu soruyu düşünüyordum.

Yeme bozukluğu mu? O kim oluyordu da bana teşhis koyuyordu!

Kendimden şüphe duyduğum her an yaptığım gibi, telefonumu elime aldım. Google'a girdim ve tam adımı aratmak üzereydim ki gelen bildirimler arama çubuğunu kapattı. İnternetim bir süredir kapalıydı ve tonla mesaj birikmişti. Ucu bucağı gelmeyen bildirimlerin bitmesini beklemek yerine somurtarak üstüne tıkladım ve dünya üzerindeki tüm dedikoduların kaynağı olan o yüce yere giriş yaptım; Maknae Line grup sohbetine.

Maknae Line

yeri: içiniz geçmiş sizin içiniz

iki dk çene çalalım diyoruz

grubun yarısı yok

NERDE LAN GRUBUN YARISI

tzuyu: ben attım ya erkekleri

yeri: NİYE

nancy: rosékook dedikodusu dönecek diye attı ama yani

ne gereği vardı

yeri: dur ben açıklayacağım bunu ona

TZUYU

GÜZELİM

SADECE KIZLARIN OLDUĞU GRUP VWR YA ZATEN HAYATIMIN ANLAMI

NİYE ATTIN LAN ERKEKLERİ

nancy: sen niye sinirlendin erkeklerin gitmesine bu kadar ya

yoksaaaaa

YOKSAAAAA

yeri: ????

nancy: aralarında özelikle konuşmak istediğin biri mi var ;)

yeri: HÖÖÖSTT

ABART

ABART DAHA

tzuyu: ayy baydınız beni

geri alıyorum erkekleri

yaptım kafiyeleri

benim kpopın en iyi maknaesi ;)

the Goddess ☬ rosékook ✓Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon