°Yeni Okul Düzeni Nasıl Olabilir?°

52 13 68
                                    

Evet şimdi sizlere Corona tatilinden sonra okulllar açılınca olabileceklerden bahsedeceğim. Bunların hepsi benim düşüncem!!! Ciddiye almayın! Ama olma olasılığı var mı? Var. LET'S GO!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

-Okullarda maske takılacak. Bu büyük ihtimalle olacak bir şey! 😷

-Sosyal mesafeye dikkat edilecek. Yine bunun da olma olasılığı yüksek. Zaten ne diyoruz virüsten korunma yollarımız: Maske+ sosyal mesafe!!🚶🏻‍♀️          🚶🏻‍♀️

-Sınıflar dağıtılabilir! Bununla ilgili her hangi bir açıklama yok! Lütfen hemen bir kanıya varmayalım! Olma olasılığı var ve bu hususta yeni okullar açılabilir.

-Hafta sonları ders görebiliriz! Bunun olma olasılığı çok az. 👨🏻‍🏫

-Günlük ders sayıları artabilir. Bunun da olma olasılığı çok az.

-Bazı dersler kaldırılabilir. Bu dersler beden- müzik- resim vb. Bunun olasılığı çok az(hatta yok).

-Tenefüslerde belirli sayıda öğrencinin çıkmasına izin verilebilir! Bununla ilgili her hangi bir bilgi elimde yok ve şimdiye kadar da gündeme gelmedi. Ama bence olabilir. Mantıklı yani! Sosyal mesafe için iyi olur. 1. Tenefüste 5-6'lar çıkar 2. Tenefüste 7-8'ler çıkar gibi.... Tekrar ediyorum bununla ilgili herhangi bir bilgim YOK!

-Kantinler kapanabilir! Ne de olsa insanların elleri o tostlara, dönerlere değiyor. Bunun olma ihtimali yüksek gibi ama bilmiyorum.... Civcivin gözü yaşlı :') veya sadece elle hazırlananlar yasaklanır ve paketli ürün satarlar. Ama bence sağlığımız için hepsinin bir süreliğine kapanması gerekiyor :(

Evet bunlar benim düşüncemdi ve bu maddelerin sadece ilk ikisi büyük ihtimalle olacak!! Geri kalanları olmayabilir!!

Telafi eğitimle ilgili yeni açıklamayı da sizlerle paylaşmak istedim. MEB:

"Resmi eğitim ve öğretim kurumları için yüz yüze telafi, tamamlama ve uyum eğitimi 31 Ağustos Pazartesi başlayacak ve üç hafta sürecek" açıklamasında bulundu.

!!!TEKRAR EDİYORUM! BUNLAR TAMAMEN KENDİ DÜŞÜNCELERİM!!!!

İstek varsa yazabilirsiniz 👉🏻

~Hepinize MuQemmel günler diliyorum....

  ~Civciv

°CİVCİVDEN TAVSİYELER°Where stories live. Discover now