2

55 6 0
                                    

Беше четири следобяд. Хюк бе станал преди час и се приготвяше да отиде у Ронджун. Снощи си беше легнал късно, момчето от играта не излизайки от мислите му. Беше се решил да разбере кой е и защо нахълтва ей така в техния сървър. След като облече дрехите си отиде до огледалото. Оправи косата си и звънна на приятеля си, казвайки, че до 10 минути е при него.

Ронджун и Хечан бяха приятели от 4 години, но от тогава никога не са се разделяли. Семейството на Донгхюк се беше преместило след случката с онова момче. Изведнъж спомените връхлетяха главата на Хюк и той се намръщи. Беше си обещал, че повече няма да мисли за него, че ще го забрави. Разроши гневно косата си, извика на родителите си, че тръгва и се запъти към дома на приятеля си.

Тъмнокоското натисна няколко пъти звънеца и зачака.

- Изглеждаш ужасно.

- И аз се радвам да те видя, Джун.

- Не ми казвай, че цяла вечер си мислил за онзи тъпак. Ще си направим нов сървър и готово, не се впрягай толкова.

- Нещо не е наред с него. Когато проверих името му в търсачката, излязоха само някакви карти, които е печелил. Искам да разбера кой е и по дяволите, няма ли други сървъри за хакване освен нашия.

Двете момчета отидоха до кухнята за да си направят кафе. Ронджун се зае с приготвянето му, докато Хечан си пишеше с един от играчите. Тъкмо се канеше да остави телефона си, когато получи съобщение от непознат играч.

- Ронджун, онзи глупак ми изпрати съобщение. Пише ми, че много ме е заинтригувал. Ама той от къде знае, че го обсъждаме?!

- Стига, Хечан, сигурно е някое хлапе, което си прави шега, не му отдавай толкова внимание. Изпий си кафето и тогава помисли.

- Може би си прав.

Хюк надигна чашата с полу-топлото кафе и отпи. Почувства как изгаря гърлото му, но вместо да го изчака да изстине напълно, отпи отново. 

- Е, как се чувстваш?

- По-добре, благодаря ти. Просто ще блокирам този самонадеян глупак и няма да мисля повече.

Момчето отвори телефона си и видя, че има още съобщения от играча.

- Какво пък сег..Ронджун.

//не мислех, че някой ще прояви интерес към това "нещо" и го спрях, но скоро получих положителен коментар, за което много се радвам. обещавам да ъпдейтвам когато мога и мисля, че утре ще имате нова глава.  💕

Next levelWhere stories live. Discover now