Into It

46.5K 2.5K 4.8K
                                    

Selamlar, güzel hanımlarım, üzümlerim, bebeklerim...

Kediciğiniz geri döndü.✌️

Bölümü biraz daha bekletecektim aslında, ama sınava girecekler için moral olsun, biraz dinlenme olsun diye yetiştirdim. 💙 Umarım sınavınız iyi geçer ve istediğiniz yerlere gidersiniz üzümlerim.

+Still With You Diye yazmaya çok hevesli olduğum, beğeneceğinizi adım gibi bildiğim, çok güzel olduğunu düşündüğüm bir taekook kurgusu yayınladım, gidip bakarsanız çok sevinirim.

+Benim güzel anneciğim wrensshi say my name diye muhteşem bir taekook kurgusu yazıyor ve gidip okumanızı çok istiyorum bu yüzden buraya yazmak istedim. ❤️

Ve son olarak ufak bir şikayet; Sizi maviliyorum lafı yaklaşık bir buçuk yıldan fazla bir süredir bana ait, ben kullanıyorum, duyduğunuz zaman aklınıza k*achi mallarının gelmesi umurumda değil, bunu bir kere daha söylerseniz bu sefer nazikçe uyarmayacağım.

Ayrıca bu bölüm bu kitapta belli bir süre boyunca okuyacağınız son smut bölümüdür.

Sizi maviliyorum güzellerim. 💙

İyi okumalar. ^^

Miyav

Su omzunun biraz aşağısına, göğsüne denk geliyor ve esmer teni ıslaklığı ile parıldarken öylece suya bakıyordu. İçeride hafifçe fokurdayarak rengini ve kokusunu köpükler eşliğinde suya bırakan banyo topu, mavi renginin hoşluğunu iyice gün yüzüne çıkarıyor, kirpiklerine kadar ıslanmış olan çocuğu az da olsa rahatlatıyordu.

Bakışları yavaşça küvetin ucuna uzanan ayaklarına gitti, sonra tekrar bulanıklaşan suyun içinde bacaklarının arasını buldu. Çıplak olmak, suyun içindeyken çıplaklık hissini ona vermiyor, aksine korunuyor gibi hissettiriyordu. Nefes aldı, derince ciğerlerine doldurduğu oksijeni bırakmak yerine ise dudaklarını birbirine bastırmış, kayarak suyun içine daha çok gömülmüştü. Mavileşen sıvı, burnunun üstüne doğru çıkıp, hatta kulaklarına doğru vararak sadece gözlerinden yukarısını ortada bırakırken safir mavisi irisleri banyosunun hoş duvarlarında dolandı.

Zihni, ilk defa boştu.

İlk defa ne yapacağından tamamen emindi. Düşünmesine gerek kalmadan, benliğini tamamen emanet ettiği kalbiyle birlikte masmavi gözleri biraz daha parlaktı şimdi. Sadece duruyor, stresini atmak için sıcak suyun içinde mayışmayı bekliyordu. Her bir noktası, sıcakla birlikte rahatlayıp kendini güzelce bırakana kadar çıkmak istemiyordu buradan. Muhtemelen hayatının en zor kararlarından birini vermiş olmanın verdiği stresi atmanın getirisi olan ufak titremeleri içini sıcacık yapıyor, nefesleri ciğerlerini doldurduğunda yükselen göğsünün suyun içinde hareket edişi biraz gıdıklıyordu sırtını.

Nefesleri yavaş, bedeni durgundu. Suyun maviliğini izliyordu tam karşısına baktığı zaman gördüğü yerden. Küvetin siyah seramiğinin bir kısmına kadar uzanan bu mavi sular, banyonun sahip olduğu loş ışık sayesinde daha koyu görünürken içinde yükselen ağlama isteğine karşın üst üste yutkunmuş, gözlerini kırpıştırmıştı.

Nefesini daha fazla tutamadığı için başını hafif yukarı çıkartıp sert bir soluğu bırakmış, ardından sakinlik içinde tekrar içine çekmişti. Aynı pozisyonu almak yerine gözlerini kapatıp başını tamamen suyun altına gömmüş, sarı saçları hafifleyerek suyun yüzeyine doğru yükselmeye çalışırken hoş bir şekilde etrafa yayılırken usulca kapalı olan gözlerini kapalı tutmaya devam etmişti. Bir süre bekledi öylece suyun altında, zihnini tamamen boşaltıyor gibiydi.

NEEDYWhere stories live. Discover now