3.2

1.4K 129 195
                                    

Multi: Rehaaşkım❤

Çalan düdük ile maç başlamıştı. Karşı okulda ki çocuklar ateşin elindeki topa hamle yaptıkların da ateş topu rehaya paslamıştı. Reha hiç zorlanma dan topu karşı takımın potasına attıp,sayıyı almıştı.

Başta berkay hoca olmak üzere hepimiz çoşarken reha ile göz göze gelmiştik. Topu gösterip elini kalbine koyduğun da gülümsedim. Zalımın evladı düştüm.

Maç son sürat ilerlerken uraz elindeki topu potaya gönderirken önüne çıkan karşı takımda ki çocuk çelme takmış ve urazın yere düşmesini sağlamıştı. Sinirle ayaklandım."Çelme taktı resmen hocam." berkay hoca kafasını salayıp hakeme ilerledi. Bizimkilerin sinirli surat ifadesine karşıt sakince sırıttan karşı takım ile karşımızda ki kızlara bakıp sırıttım. Demek siz okulca şerefsizlik yapma taraftarısınız..

Berkay hoca uzun uğraşlar sonucu o çocuğu maçtan diskalifiye etmişti. Maç kaldığı yerden devam ederken bizimkiler çat çat basketleri atarken sayıları hanemize yazdırıyordu. Biz hepimiz çoşarken karşı okulun düşümüş yüzü ile sırıttmam büyüdü.

Ateş elindeki topu potaya sürerken önüne çıkan alperenin ona hamle yapması ile sırıttıp zorlanmadan topu potaya koydu. Ateş gözlerini saha da gezdirdiğin de beni görünce ellerini kalp yapması ile gülerek ayağıya kalktım. Çok seviyordum bu çocuğu

"15 dakikalık bir mola, takımların dinlenmesi için. Fazla dağılmayın sizi toplamakla uğraşmayalım." hakemin konuşması ile herkes dağılırken berkay hoca ve alladin hoca koşarak bizimkilerin yanına gelmişti, berkay hoca hepsinin kafasını tutup sarılmıştı."Afferin benim yavrularıma, çok güzel gidiyorsunuz. Bu set bizim, diğer seti de zorlanmadan alırsak maçta bizim. Sakın karşı takımın oyunlarına dahil olmayın, yoksa okul olarak diskalifiye olacağız. " konuşması ile hepsi kafasını salayınca en yakınındaki rehanın omuzuna vurup aralarından ayrılmıştı.

Daha fazla bekletmeyip aşağıya indik koşarak ateşin kucağına atlamış ve ikimizin de yere düşmesini sağlamıştım. Kahkaha atarak beni üstünden kaldırmadan sarıldığın da urazın sesi kulağına doldu,"Zaten kimse bizi tebrik etmesin. Hep ateşe biz dış kapının mandalları mıyız alev hanım?" kahkaha atarak ateşin üzerinden kalkıp uraza sarıldım. Gülüp saçlarımı hafifçe çekip öpümüştü."Sen yağdırdın urazım, tebrik ederim. " dediğim de kollarını kaldırarak giydiği tişörtten kaslarının patlamasına izin verdi. Gülüp hafif bir yumruk atınca hepsi gülmüştü.

Sırma kaana sırnaşıp,"Kaan sen de çok güzel oynadın bebeğim. Hem bu tip nedir yavrum? Senin anan da arı gibiymiş maşallah, bal gibi seni doğurmuş. " kaan alışmış gibi kahkaha atarak sırmayı kolunun altına aldı."Ah sırmacığım,ben daha güzel oynardım da bizimkiler gölgelenmesin diye kendimi olabildikçe dışarıda tutum." reha suskunluğunu bozup kaana bakarak ellerini çırptı."Tabii kaancım, çok güzel oynadın öyle ki top ayağının altında yuvarlanırken sırmaya bakıyordun, yani çok güzel oynadın kardeşim haklısın." kahkaha attığım da rehanın gözlerin üzerime kitlenmiş ve derin nefes alarak kafasını eğmişti.

Ah reha...

Maçın ikinci set düdüğü çaldığın da hepsi saha da hazırdı. Akşının gözlerinin üzerimde olduğunu gördüğüm de sırıttan yüzü ile bi bokluk yapacaklarını anlamıştım. Ama, kollarımı birleştirip akşına sadece göz kırpmak ile yetindim. Asıl olayı biz maçın sonunda çılaracaktık. Akşıncım burdan topaklayarak çıkacaksın.

İlk top karşı takımdaydı, bizimkiler almaya çalışsa da bir şekilde yırtmışlar ve topu potadan içeriye sokmuşlardı, hepsi sevinip çoşarken bizimkilere bakıp güven verircesine gülümsedim. Rehanın gözleri üzerime kitlense de kaan kafasına vurup onu yanına çekmişti.

KIZIL || textingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin