3.5

1.3K 119 128
                                    

Multi: Sarmamızz❤

SIRMA'NIN AĞZINDAN,

Telefondan başımı kaldırıp ağrıyan boynunu sağa sola çevirdim. Bizimkiler ile kamp alanında ki puflara oturmuştuk. Karşımda gördüğüm kaan ile gülümsedim. Çok yakışıklıydı kereta..

Kaan ile yaşadıklarımız çok değişikti. Birbirimize çok güzel yavşıyorduk, beni kıskanıyordu, onu kıskanıyordum. Ama sevgili değildik. Bana değer verdiğini hissettirdiği için onu seviyordum.

Normal kızlar gibi aşka inancımı filan kaybetmemiştim, aksine gerçek aşkı bulmak için bütün erkekleri kullanmıştım. Biraz yavşaklık vardı ama bu sadece bir amaç uğrunaydı.

Alevin böyle işlerle uzaktan bile alakası yoktu, ta ki hayatına reha girene kadar. Rehanın bakışları bile aleve karşı bambaşka. Sanki alev onun bebeği ve reha onu ağlatmamak için bile ondan uzak duruyor. Bu ikiliyi çok seviyordum. Rehanın alev karşısında kediye dönüşmesi, alevin rehayı kırmamak için kelimeleri özenle seçmesi...Köpekler çok tatlıydı.

Kayra ise ikimize nazaran daha beterdi. Bir tane erkek arkadaşı bile olmamıştı. O işlerden hep kaçardı. Kaç kişi aşkından mecnun olmuştu da kayrada tık yoktu. Ediz ile olayları ise bambaşkaydı. Ediz ile ilk başta biz arkadaştık, onlar ise hiç arkadaş olmamıştı. Birbirilerine bakışları bile değişikti. Kayra delikanlı kızlardan olduğu asla gizlemek için bir çabaya girmemişti ve bizim de oyunda öğrenmemizi sağlamıştı. Ben zaten biliyordum da neyse.

Gülümseyerek kaanı izlediğimden habersizdim. Taa ki barkın beni sarsana kadar."Sırma bebeğim hadi kalk voleybol oynayacağız." bizimkileri voleybol sahası için ayrılan yerde gördüğüm de heycanla ayağıya zıplayıp koşarak bizimkilerin yanına geldim. Hepsi ortaya karışmış takımları ayarlıyordu."O zaman şöyle yapalım, " alev ortaya atılarak rehanın karşısına geçti. Rehanın derin nefes alışını gördüğüm de sırıttım. Bu eniştem olmak için çok ideal biriydi.

"Reha bir takım ben bir takım. Şimdi, " reha kafasını salayıp onu beklemeye başladı. Alev kısaca biz bakıp,"Ateş, uraz, sırma ve anıl biz bir takım olalım. Sen,barkın,kayra ve kaanda bir takım olun. " reha kafasını salayınca alev elini uzatıp güldü."Ama bir şey ortaya atalım, dönüşte kaybeden takım kendi elleri ile yemek hazırlayacak." herkes tezavurrat yapıp alevi desteklerken reha sırıttıp eli ile alevin elini tutup saladı. Alevin kulağına eğilip,"Elerinden önce yemek sonra tuzlu kahve içeceğim." tabi ben bunu diplerine girdiğim için duymuştum. Alevde alta kalmamak için aynı rehanın yaptığı gibi kulağına doğru ilerleyip,"Bizim bahçede ki ağaça iyi bak. Çünkü sana tuzlu kahve içireceğim. " geri çekildiğin de rehanın yüzünde ki gülümseme ile istemsizce gülümsemiştim. Allah kahretsin böyle bir aşk bana nasip olmayacak mıydı?

Yerleştiğimiz de yazı tura atılmış ve başlamıştık. Tam konuşmaya başlamıştım ki kaan birden lafımı kesip,"Dur anlatma yoksa inanırım." kahkaha attığım da gülümseyip beni izlemişti. Kafama gelen topla sağa döndüm."Oyuna odaklanmazsan kaana seni vermeyiz sırma. " sırıttarak konuşan alev ile kollarımı göğsümde birleştirdim.

Oyun tam gaz devam ederken eşit ilerliyorduk. Gelen ses ile kafamı yana çevirdim."Selam, biz de sizinle oynayabilir miyiz? " diye soran çarpı bacaklı sarışın kız tahminimce karşı okuldaydı. Daha cevabımızı beklemeden yerlerince yerleşen kızlar ile,"Hayır." dedim. Net cevabım ile onlar şaşırırken tekrar önüme döndüm."Ne o canım korktun mu?" Sarışının bana bakarak kurduğu cümle ile sırıttıp elimde ki topu çevirdim."Soru niteliğinde birşey görmediğim için cevap vermeyeceğim." kız morarıp bozarırken bizimkiler sırıttıyordu. Kayra bana bakıp göz kırptı ardından,"Oynayın tabii, sırmaya neden korkması gerektiğini gösterirsiniz belki. " sarışın kız sırıtırken yalancı bir gülümseme ile topu havanadırdım.

KIZIL || textingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin