1. BÖLÜM

606 48 18
                                    

Selam yeni kitabıma desteklerinizi eksik etmeyin . Umarım kitabımı beğenirsiniz , şimdiden teşekkürler . Oy ve yorumlarum atmayim unutmayın .

🌸 İYİ OKUMALAR 🌸

🌸🌸🌸

"Maviş hadi be kaç saatir seni bekliyom bee " dedi kıvırcık sonlarına doğru bağırmasıyla kulaklarımı kapatım . Bu kızın sesi nasıl çıkıyor ya valla bende böyle bir ses yok .

Marketten çıktımda kaldırımda oturmuş bir kıvırcıkla karşılaştım . Beni gördünde hemen kalkıp yanıma geldi . " kız maviş niye beni bağırtıyon senin yüzünden rezil oldum ." Dedi bana kızarcasına bende omuz silkip " sen zaten herzaman rezil oluyon kıvırcık bende de senin gibi ses olsa bende olurum " dedim sonlara doğru gülerek oda durar mı popuma bir şaplak indirdi .

İndirmesiyle bende bağırdım sonra kıvırcıkğın saçlarını çektim . Biz deli gibi yolun kaldırımda kavga ederken yanımıza bir araba durdu sonra korna sesi geldi .

Kıvırcıķla ayrıldığımızdan üstümüzü düzeltik .

Bizimkilere baktımda bizim siyah ve gri renkteki hepimizi alacak kapasideki arabın için bize gülümseyerek bakan canım arkadaşlarım  gülümseyerek yanlarına doğru gittim benimle birlikte Rüya da geldi. Arabaya bindiğimizde  benle kıvırcık orelini yanına oturduk . Herkes birbire bolca günaydın dedikten sonra  Oburun " istikamet okul " diye bağırmasıyla sürücü koltuğunda oturan Gamzeli arabayı çalıştırır , sohbet ederek okula doğru yol aldık .

Şimdi size bizim çetemizi anlatıyım ilk önce benden başlıyım ;

Bana maviş derler ama ismim Arven . Annem ve babamla yaşıyom tek çocuğum bizim çeteyle çocukluktan itibaren dostuz ve birbirimizi çok iyi tanırız . Karakter olarak biraz değişik bir tipim. Çikola aşığım , biriyle evlensem tabi o çikolata olur ama şuan gönlümde biri var imkasız gibi ama şuanki de imkansız . merhametli  bir yapım var , tam bir inek öğrenciyim diye bilirim .

Şimdide sıra kıvırcıkta yani Rüyada . Ona böyle hitap ederiz anlayacağınız saçları kıvırcık ve çok guzel bir yüze sahip . Anne ve babası iki yıl önce boşandılar . Rüya annesiyle yaşıyor ama bazende babasında kalıyor yani hayatından memnun . Kendisi sevimli ama bir ses var resmen yer sallanıyor . Dondurmaya bayılır kendisi mor rengine aşık biri .


Diğer kızımız ise Koreli adı ise Öznur . Kendisi bizden tek farkı gözlerinin çekik olması buda annesine benzediğini gösteriyor . Anne ve babası kore de tanışmışlar annesi koreli babası türk , işte nasıl olduysa evlenmişler burayı geçiyim . Kendisi üç dil biliyor biz daha türkçe konuşmayı doğru düzgün bilmiyoruz koreli  türkçe , korece ve ingilizce gibi diller biliyor Allah vergisi sonuçta . Karakter olarak eğlenceli ve süslü biri , beyaz rengini bayılır ve kendisi bir kpop hayranıdır . Ve ulaşla sevgililer .

Gamzeli yani Mehir kendisi yakışıklı olduğu kadar gamzeleri var . Annesi ve babasıyla yaşamıyor ayrı bir evi var ailesi Türkiyenin zenginlerinden biri . Karakter olarak sakin , ciddi ve sert bir karakteri var . Arabalara bayılır , çok guzel gitar çalar .

Uzun yani Ulaş gamzeliyle aynı karakterdeler aynı şeyleri severler . Ve sevgilisi Öznur , birbirlerini cok severler.
Anne ve babası ingilterede yaşıyor. Ulaş Mehirle ev arkadaşılar .

BİZİM ÇETEWhere stories live. Discover now