2 . BÖLÜM

346 47 26
                                    

Selam , lütfen kitabıma desteğinizi eksik etmeyin oy ve yorumlarınızı bekliyom.

🌸 İYİ OKUMALAR 🌸

🌸🌸🌸

Yaşamımız boyunca hep güzel, iyi şeyler bekleriz . Kendimi o kadar hırpalanmış hissediyorum ki fiziksel olarak değil ama ruhsal olarak çöküyorum.

Bizim erkekler Hakan ' nın çetesiyle kavga ediyorlardı . Yine başa döndük işte bize karşı düşman olan çete , kendilerinden başka kimseyi düşünmüyorlar .

Hakan'ın  bana karşı olan duyguları  gerçektende hayatımı zorlaştırıyor sevdiğine inanıyorum ama ben onu karşı hiçbir şey hissetmiyorum . Onun aşkı ve sevgisi gerçek ama kendisi benim karakterim dışında biri kimseye acımayan , kendini düşünen biri , onun için onunla arama mesafe koydum en çokta hayatıma .

Kızlarla birlikte bizim çocukları ayırmaya başladık . Ben Mehir ve Hakanı ayırıyordum ama kendileri ayı gibi oldukları  için beceremiyordum ayırmayı.

Mehirin kolunu tutup çektimde boşluğuna gelmişki iki üç adım geriledi . Bakışlarımı Mehirden çekip Hakana baktımda tamda tahmin ettim gibi bana bakıyordu ruh hastası manyak bide bakıyor .

Mehire  döndümde kaşının kanadığını gördümde çantamda selpak çıkarıp kaşının üstüne koydum .

Bizimkilere baktımda hepsi kavgadan ayrılmış bizim yanımıza geldiler . Hakan ve çetesi karşımıza geçtiklerinde ilk ben konuştum " naptınızı sanıyorsunuz Hakan arkadaşlarını alıp defol git bize bulaşma " dedim bağırarak . Oda " Mavişim öyle deme ama seni görmeden yaşayamamki eee sen bize diyeceğine arkadaşlarına söyle pek meraklılar kavgaya " dedi sırıtarak . Tam ben cevap vericekken gamzeli devreye girdi " Hakan seni öyle bir yaşatacamki ömrümde böyle yaşam görmeyeceksin şimdi köpeklerini topla ve defolun " dedi .

Hakan ve çetesi gittikten sonra bizimkilere ufak bir pasuman yapıp derse girdik . Öğle arasına kadar kimse hiç konuşmadı tabi biz kızlar hariç acaba ne oldu  böyle kavga ettiler genellikle nadir kavga ederler  bu işte birşey var ama neyse çıkar kokusu .

•••

Okul çıkışına kadar bizim erkeklerle  konuştum kavganın sebebini duyunca hiç şaşırmadım , kavganın nedeni benim  yine benim yüzümden kavga ettmişler  .

Hakan olucak şahıs benimle ilgili birşeyler saçmalamış Gamzelide dalmış sonra diğerleri . En çok hoşuma giden Gamzelinin beni koruması işte bunu beni mutlu etti ama kavga etmesi canımı sıktı . Benim yüzümden acı çekti kıyamam ben ki ona off benim Gamzeliye olan aşkım nolucak bir türlü beni görmüyor . Keşke oda hakan gibi sevse beni ama yok off ben yine saçmalıyorum .

Dinlediğim müzikten birşey anlamayıp kulaklığımı çıkarıp telefonumla birlikte ceketimin cebine koydum . Eve daha yaklaşmadan önümde birinin durmasıyla bende durup başımı kaldırdım . Onu gördüm masmavi gözleri benim mavilerime baktı . Ona bakmayı kesip " ne var " dedim bıkınlıkla . Oda " konuşabilirmiyiz " dedi sakince . Bende " hayır seninle konuşmak istemiyorum sen nasıl benim arkadaşlarımı kışkıtırsın ya " dedim sinirli bir sesle .

" Arven lütfen beni dinle anlatacam ." Dedi . Bende artık pes edip başımı salladım oda anlatmaya başladı " bizim çocuklar abi hala bi yenge yok mu dediler işte bende hala seni sevdiğimi söyledim . Sonra Mehir bana saldırdı hiçbir şey anlamadım sonra diğerleri katıldı olay böyle oldu . Arven seni sevdiğimi biliyorsun senin arkadaşlarında daha çok Mehirin böyle yapması çok saçma hepsinin sana olan duygularımı biliyor " dedi . Bende duyduklarımdan sonra Hakan hak verdim onun beni sevdiğinin okulun hepsi biliyor ama yinede benim tek sevdiğim kişi ilk aşkım Mehirdi .

BİZİM ÇETEWhere stories live. Discover now