3 . Bölüm

191 30 37
                                    

Merhaba sevgili okuyucular biliyorum çok oldu yazmayalı ama bazı nedenlerden dolayı yazamadim umarım beni anlarsınız . bizim çeteye ara verdim ama ara vermekten vazgectim ama bi müdet geç yazabilirim bu hiç yazmayacam anlamına gelmiyor zaman buldukça yazıcam .Umarım anlarsınız , sizi seviyorum .

Sınır: 30 oy . 30 yorum

İYİ OKUMALAR ♧

♣️BİZİM ÇETE♣️

●●●

Canım o kadar acıyor ki , hani derler ya canından can gitti bende tam da öyle hissediyorum. Dün gece hiç aklımdan çıkmıyor Mehirin o sözleri canımı o kadar yakıyor ki . Kalbim onun için atarken o benim kalbimi kanatıyor . Bazen düşünüyorumda başka birini sevseydim canım acımazdı . Ama nafile bunlar artık Mehiri unutup başka birine kalbimi vermeliyim ama olmuyor Allah kahretsin onu seviyorum en önemlisi canımı yakan kişiye.

Sabah erken kalktım tabi biraz zor oldu çünkü dün o kadar ağlamışım ki hem başım hemde gözlerim ağrıyordu . Ilk önce ılık bir banyo yapmaya karar verdim .

Banyodan çıkınca biraz daha iyiydim . Hiç vakit kaybetmeden okul formamı giyip saçlarımı kurulayıp salık bıraktım . Makyaj masasında dudak nemlendiricimi sürdüm , sonra beyaz spor ayakkabılarımı giyip çantama gerekli eşyalarımı koydum .

Masanın üstünde olan telefonumu görünce direk alıp ekranını açtım . Açmamla şaşırdım çünkü 45 cevapsız arama 38 mesaj vardı . Bizim çocuklar beni o kadar merak mı etmişler?  canlarım benim ya .

Ama Mehir beyden ne arama ne de mesaj vardı . Ona ne oldu o asla böyle biri değildi . Ne olduda böyle değişti kafam çok karışık.

Zaman kaybetmeden telefonu çantamın içine koyup odadan çıktım .

Aşağa indimde hemen mutfağa girdim . Annem kahvaltı masasının en köşede oturmuş gazete okuyordu . Annem hergün rutin olarak gazete okur . Babam daha çok kitap okurdu . Bizim aile biraz değişikte.

Hemen sandalyeye oturdum .
" Günaydın sultanım " dedim .
Annemde kafası gazeteden kaldırıp " Günaydın kuzum " dedi . Babamı göremiyince "Anne babam nerde?" Dedim .
"İşi olduğu için erken gitti kuzum" dedi annem bende başımı salladım .
Babam Avukat olduğu için gerçekten çok çalısıyor bir sürü davası var ve hepsini yetiştirmeye çalışıyor .

Annemle havadan sudan konuşup hemde kahvaltı yaptım .

Kahvaltı yaptıktan sonra evden çıkıp okula doğru yol aldım . Bugün bizimkileri yanlarına gitmek istemiyorum . Onlara kızgın değilim tabi ama daha önemli işim var . Hakanı bulup gerçekleri öğrenmeliyim . Umarım Hakan böyle birsey yapmamıştır . Yoksa onu olan arkadaşlık!duygularımda yıkılır .

●●●

Okula gelince direk bahçede Hakanı aramaya başladım . Onu bahçedeki bankların en uzak köşesinde arkadaşları konuşuyordu daha doğrusu çetesiyle . Hiç vakit kaybetmeden onlara doğru gittim .

Yanlarına yaklaştımda Hakanın yanındaki çocuk Hakana beni gösterince Hakan bakışları beni buldu . Hemen banktan kalkıp yanıma geldi .
"Günaydın mavişim " dedi . Bende ona günaydın dedikten sonra " senle konuşacaklarım var başka yere geçsek " dedim soğuk bir sesle . Oda başını sallayıp okulun arkasına doğru gitmeye başladı bende onu takip ettim .

Você leu todos os capítulos publicados.

⏰ Última atualização: Apr 10, 2021 ⏰

Adicione esta história à sua Biblioteca e seja notificado quando novos capítulos chegarem!

BİZİM ÇETEOnde histórias criam vida. Descubra agora