Kaos del 3

4 0 0
                                    

Elsa pov

Efter några minuter går några vuxna upp på scenen. En av de är den kvinnan jag tidigare såg. Hon kollar med ett leende på oss ungdomar och jag känner mig genast välkommen. 

Sedan börjar en kille vid namn Pablo prata, han berättar om studion och att eleverna är mycket framgångsrika med utsålda shower världen över. Han säger även att de kommer framföra några låtar inför oss. Sedan vänder sig Pablo, som är rektor, till sin sida där Angie, Beto och Gregorio står. Pablo talar även om att de har en ägare som inte är här än. Sedan tackar de för sig och välkomnar fram Violetta och Leon, paret jag tidigare såg.

De tackar lärarna och går hand i hand fram på scenen. Ut från backstage kommer en blond tjej springandes, hon har med sig ett piano, och det ser ut som om hon kommer ramla när som helst. Vilket hon även gör till parets gapskratt. Sedan springer Violetta fram för att hjälpa blondinen vilket leder till ännu fler gapskratt och en hög på golvet.

Och nu kommer Leon till undsättning, han tar bort pianot från de två garvande flickorna, men lämnar kvar de på golvet. Vilket självklart får de att skratta ännu mer. Sedan kommer Angie bestämt upp på scen och ursäktar vad som händer. Men då har tjejerna kommit upp på fötter och tillsammans rättar de till de saker som blev lite fel.

-"Ja, så professionella är de inte. Men vi gillar de ändå." säger Angie nervöst men bestämt.

Jag hör hur hon är lite irriterad men älskar de klumpiga tjejerna mer än allt. Violetta kommer fram till Angie och lägger hennes hand på Angies axel. Sedan säger Violetta:

-"Ja ni får ursäkta min moster, hon är lite nervös över vårat beteende. Men vi har ju kul här eller hur. Och oavsett hur professionella vi är så är vi människor, och vi fokuserar på att inte tappa fotfästet eller oss själva."

Violetta ler ut i publiken och det märks hur mycket hon trivs här med dessa människor. Sedan ler hon mot sin moster, som tillsammans med blondinen går av scenen. Det är äntligen dags för Leon och Violetta att sjunga, så de börjar med att sjunga Podemos. Och jag lyser när jag ser dem och deras potential.

De sörjda bortglömdaWhere stories live. Discover now