52

157 9 1
                                    

1 jaar later.
Pov. Hailey.

Met mij gaat het iets beter. Ik huil niet echt meer in bed om Yana en ik vergeet haar beetje bij beetje. Mijn studies gaan ook prima en heb een beste vriendin.

Met Ivan en de andere gaat het ook goed. Ik bel hun in het weekend want ik heb het namelijk wel druk. Yana? Wel. Ik heb gehoord dat Vanessa en Hans zijn gevangen genomen. Ik ben blij.

Maar Yana zit de hele tijd te sturen dat het haar spijt. Dat had ze eerder moeten ontdekken en me in vertrouwen nemen. Maar nee. Ze gaat haar 'lief' geloven. Ze kende elkaar amper... Ik probeer het van me af te halen maar elke keer als ik aan haar denk komt alles weer naar boven.

Ik wil geen contact meer met haar door wat alles is gebeurd. Lena zei ook dat het haar spijt. Maar verder ging ik daar niet op in.

Het is nu zaterdag en ik zit hier op een bankje met Lisle te praten over onze toekomst en ons verleden.

"En, heb je al iemand op het oog."
Vroeg ze.

Ik bijt op mijn lip en knik van nee.
"Oh,Je vind je ware wel."

Welke ware. Niemand toch?
"Hailey, ben je er nog?"
"Ja... Ja..."

"Jij bent er niet altijd bij als we over je verleden praat. Is er iets?"
Ze schuift iets dichter naar me toe en doet een arm om me heen.

Ik zucht diep.
"Ik-ik denk dat ik niet meer verliefd ben op de persoon..."
"Oh, is die persoon verliefd op je?"
"Ik weet het niet. Ik heb haar niet meer gezien."

"Haar?"
"Ja?..."

"Ik had een relatie met haar maar het ging uit omdat ik bedreigd werd. Het ging zo bijna een jaar door. Zij had een lief gekregen en ik was jaloers en had pijn omdat ik haar terug wou. Maar het kon niet of ze deden haar iets aan..."

"Uiteindelijk had ik een keuze gemaakt om naar hier te komen. Een beetje alles te vergeten. Maar voor mijn vertrek... Hebben we gezoend? Ik had haar gezoend... Het voelde goed maar ik had ook spijt. Ze ging erin mee, eingelijk ging ze vreemd..."

Het was stil. Te stil dat je de vogels kon horen fluiten van 2 km...
"En je bent daarom ook naar hier gevlucht zeg maar?..." ik knik.

"Heftig. Maar het komt goed..." "Hoezo komt het goed. Ze stuurt me nu de hele tijd berochten dta het haar spijt en dat ze verliefd op me ben. Ik geloof dat niet... Ik wil afsta'd van haar houden."

"Heb je echt nog gevoelens voor haar? Of loop je gewoon echt weg van je gevoelens."
"Ik heb geen gevielens voor haar. Nog een klein stukje hoi ik toch een beetje van haar..."

Ze omhelmst me en wiegt me een beetje heen en weer dat me aan Ivan moet denken. Ik lach in lezelf en we laten elkaar los.

"Je zal je waren vinden. Goed?"
Ik knik.
"Maar ik loet naar huis. En we hebben ook een grote opdracht volgende week dus ik wil in form zijn. Ik zie je maandag weer?"

Ze raapt haar tas op en wacht op mijn antwoord. Ik knik voor de zoveelste keer naar d'r en ze gaat weg. Ik wil hier nog even blijven zitten...

Hey! Kunnen jullie het boek van  opblaaskrokobil eens lezen 'Adam Ryder valt niet op jongens' het is echt ene geweldig boek en ik geniet er echt veel van hehe dus ga nu het boek lezen dan ben je koewl. En bedankt dat je tot hier hebt gelezen yaya. Spelfouten of fouten mag je me altijd zegge (:

Dit is echt een saai hoofstuk sorry. Ik beloof dat het iets leuler wordt bij de volgende.

Lisle (20)

Huh?, i'm gay 2Where stories live. Discover now