5🗻

139 20 0
                                    

Astăzi plângi. Plângi o dată cu cerul în fața unui tort aniversar. Tort care are poza noastră pe el. Știu că e ziua mea Jungguk dar aici la mine nu se mai serbează aniversările, opreste-te din a face asta, îți faci singur rău.

Ai încuiat ușa de la camera, preferi să fi singur, știu cum se simte dar ceilalți își fac griji de după ușă, te rog nu îi întrista și pe ei.

M-ai ascultat, ai mers totuși să deschizi ușa și ai văzut fețele îngrijorate ale prietenilor tăi și ai vechilor mei prieteni.

Erau toți supărați, mai mult sau mai puțin pe tine. Pe lângă faptul că Jin a scos imediat tortul, Yoongi a aprins luminile cât Hobi te imbrățișa strâns.

Nu îmi place să văd asta. Unde e Jungguk cel plin de viață și cu zambetul lui mare de iepuraș? Unde e Kookie al meu?

»»————>✿❀✿❀✿❀✿<————««

Pe lângă toate mustrările prietenilor tăi cea a lui Jin încă îți răsună în urechi. Și avea dreptate Kookie. Tu chiar crezi că vreau asta? Vreau să te văd distrus în cel mai urat mod? Nu, nu vreau asta, vreau doar să treci peste și să revi la normal chiar dacă asta înseamnă să rămân singur de tot.

Te pun pe primul loc Kookie pentru că acum dintre noi doi tu ești singurul care trăiește și poate păți ceva așa că acum chiar îmi fac griji pentru tine.

Te rog fi bine, pentru mine. Fi precaut.

💜𝘼 second 𝙘𝙝𝙖𝙣𝙘𝙚🗻  | 𝙑.Kook♡| finalizată Where stories live. Discover now