Yeni Hikaye ve Sizlere Bir Soru

173 12 4
                                    

Selamlarr !! Biliyorum uzun zamandır bölüm gelmiyor. Aslında birazını yazdım ama son bölüm okuyucu sayısına baktığımda biraz da bekliyorum işin açıkçası. Benim de YKS öğrenci olduğum düşünülürse artık sınava çok az kaldı. Hatta bu yazıyı yazarken sadece 6 gün var. Artık hayırlısı olsun.

Şimdi ilk demek istediğim ben biraz daha interaktif bir hikaye yapmak istiyorum. Yani sizlerin de olaylarda kurguda payı olarak. Mesela neler düşünüyorsunuz bu yazının altına yorum olarak bekliyorum kesinlikle. Belki yaptığınız yorumlara veya çiftler hakkında isteklerinize kesin cevap vermiyorum ama hepsini not alıyorum. Kendi kurgum çerçevesinde yapmaya çalışacağım :)

Bu yazıyı yazmamdaki diğer bir sebep bir nevi yeni yayınlayacağım hikayeden sizi haberdar etmek. İlk tanıtım bölümü bile hazır ama ben bir bölüm daha yazıp öyle paylaşmayı düşünüyorum onun da çoğunu yazdım. Özellikle dizisini izleyenlerin büyük bir zevkle okuyacağını düşünüyorum. Eğer Kargalar Meclisi kitabını da okuduysanız o dünyayla bağdaştıracağım. Yeni kurgu hakkında da size ipucu vermek isterim replik bu ama bu HP fanfictionu için de ne düşündüğünüzü öğrenmek için de sorduğumu varsayabilirsiniz :)

O zaman okuyucularım soruyorum sizlere :
"What do you truly desire ?" (Diziyi izleyenlerin suratında bir gülümseme oluştuğunu biliyorum 😊)

Harry Potter Next Generation - AVWhere stories live. Discover now