#8

130 8 6
                                    

Odată ajunsă acasă, am vorbit puțin cu Cole la telefon, pentru a mă asigura că este bine și că știe că sunt alături de el. Orice ar fi. Am vorbit până când a hotărât să se pună la somn, pentru că, din câte mi-a zis, nu a dormit de aproximativ 24 de ore din cauza accidentului.

După ce am închis apelul, mi-am pus în aplicare talentele în domeniul FBI. Am ținut minte un lucru. Era prietenul lui Adam Williams. Adam este fratele vitreg al unei prietene de ale mele, însă nu aveam nici cea mai mică idee că el și Cole se cunosc.

Am intrat pe profilul de Instagram al lui Adam și am început să caut o poză de grup, unde să apară și Cole, în speranța că îi voi găsi profilul. Am căutat câteva minute, când am găsit ceva într-un final. O poză cu încă 4 băieți, la un soi de petrecere. O poză în care apărea și Cole. Simplu ca bună ziua!

Intru așadar pe profilul de Instagram al lui Cole. Nu avea foarte multe poze. Majoritatea erau poze de grup, în câteva era el singur, iar în câteva era el și... o fată?

Arunc o privire la data de când erau postate pozele. 12.11.2017.

Răsuflu ușurată când realizez că poza este foarte veche și analizez puțin fata. Care îmi părea foarte cunoscută, apropo. O mai văzusem undeva, însă nu-mi dădeam seama de unde.

Intru apoi pe profilul fetei. Candace. Intru pe una din pozele ei și o analizez din nou.

 Fir-ar, de unde o știam?

După alte câteva minute de concentrare, mi-am dat în sfârșit seama.

Candace Lodge. Candace a avut un accident de motocicletă acum un an, care a provocat multă revoltă, din mai multe motive. A stat acasă luni bune pentru a-și reveni. Doctorii i-au spus că a avut mare noroc că nu a murit.

Singura mea întrebare era ce legătură aveau cei doi, de unde se cunoșteau?

 
Mai arunc o privire la pozele ei și găsesc una cu Cole, de anul trecut. La descrierea pozei, Candace i-a scris "La mulți ani, dragule! Îți doresc tot binele din lume! Te iubesc!". Data era 3 noiembrie.

Era 1 noiembrie, ziua lui Cole era peste două zile. Mă întrebam de ce nu mi-a spus nimic legat de asta. 

                                                                                                  **

După ce am terminat orele am plecat direct spre mall cu gândul de a-i cumpăra ceva lui Cole. Eram neliniștită pentru că abia îl cunoșteam. Nu știam ce îi place, nu îi cunoșteam caracterul atât de bine și nici pasiunile, așa că nu puteam cumpăra orice.

Trecuseră pe puțin 2 ore și nu găsisem nimic. Absolut nimic semnificativ. Nu aveam de gând să-i cumpăr o cravată sau un parfum, pe care mai apoi să-l lase aruncat pe undeva prin casă. Îmi doream ceva de care să își aducă aminte. Ceva la care s-ar uita și și-ar aduce aminte de mine. Dar ce?

Intrasem într-un magazin micuț, și, la fel cum am făcut până acum, am început să caut ceva.

- Te pot ajuta?

Se afla în fața mea o fată tânără, slăbuță și înaltă, care îmi zâmbea.

- Da, chiar te rog. Caut un cadou. Dar, nu orice fel de cadou... Vreau ceva...

- Semnificativ? mi-o ia înainte.

- Exact.

- Pentru iubit?

- Da, răspund puțin nesigură pe mine. 

A căutat cateva minute și apoi mi-a propus ceva.

- Cred că am o idee. Ce zici de lampioane?

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 03 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Arată-teWhere stories live. Discover now