∆25∆

447 51 23
                                    

"Remus, gerçekten sabah sabah nereye gidiyoruz." dedi Dora. Saat on bire geliyordu ve onlar yeni dışarı çıkmışlardı.

"Bir şeyi kesinleştirmem lazım ve sen bana yardım edeceksin." dedi Remus gülümseyerek. Dolunaya üç hafta vardu, bu yüzden neşesi ve enerjisi oldukça yerindeydi. Dora'nın elinden tutup çekiştirmeye başladı. Kısa sürede her şeyin başladığı yere gelmişlerdi: sahildeki dondurmacıya.

"Aç olduğunu söyleseydin bir şeyler hazırlardım Remmy." dedi alınganlıkla Dora. Yemek yapmayı ve birilerine yedirmeyi severdi, güzel de yapardı. "Yoksa yemeklerimi beğenmiyor musun?"

Remus ellerini hızlıca salladı. "Hayır hayır, aksine bayılıyorum ama bir değişiklik yapalım dedim." içtenlikle gülümseyip dondurmacıya döndü. "Bir külah çikolata karamel, bir külah çikolata." dedi. Dondormalarını aldıktan sonra bir banka oturup yemeye başladılar.

Dora, karamelli dondurmasını keyifle yerken Remus ona döndü. "Beğendin mi?" Ağzı karamelli dondurma olan Dora kafasını salladı.

Günün sonuna kadar temiz deniz havasını soluyarak sohbet ettiler, akşama doğru acıktıkları için Burger King'e gittiler.

[No Reklam]

"Çok acıkmışım." dedi Dora, elindeki büyük hamburgerden bir ısırık daha aldı. Remus ise hamburgerinin yarısına çoktan gelmişti.

İkisinin de hamburgeri bittiğinde Remus, Dora'nın elini tuttu. Tabakta duran son soğan halkasını diğer eline aldı. "Nymphadora Tonks, benimle evlenir misiniz acaba?"

Dora yüksek bir kahkaha attı, "Evet küçük kurtçuk." dedi gülerek. Remus da gülüyordu.

Soğan halkasını Dora'nın yüzük parmağına geçirdi. "Bu yüzüğü hiç kaybetmemek için onu yiyeceğim." dedi ve ağzına attı.

Remus otuz iki diş gülümsedi. "Sorun değil. Bende gerçeği de var." Yamalı ceketinin iç cebinden kadife bir kutu çıkardı. Kapağını açtığında Dora ağlamak istedi. Sonunda gerçek bir yüzük diye geçirdi içinden. Günün sonunda Dora'nın parmağında yüzükle ve el ele eve geri döndüler.



gerçekten bu bölümü yazarken ne düşündüm bilmiyom ama fikir sahibine teşekelere spdokjpsodkc neyse seni uyarmıştım yazarım diye ama bölüm bayağı kötü oldu


𝐦𝐨𝐜𝐡𝐚 ⋆ remadora, texting.Donde viven las historias. Descúbrelo ahora