2.BÖLÜM

7K 417 475
                                    

Satır içi yorum yapın.

Teşekkürler 🍬

****************************

Bir gezegen düşünün, homoseksüellerin yaşadığı bir gezegen. İki anneniz var, arkadaşlarınız, aileniz herkes eşcinsel.  Ama siz değilsiniz.

Düşündünüz mü?

Ailenize söylemeye korkuyorsunuz, arkadaşlarınıza söylemeye korkuyorsunuz çünkü sizi dışlayacaklar. Hasta sanacaklar sizi ve en kötüsü de dövecekler sizi.

Her gece ağlayarak yatağa girdiğinizi düşünün, düşündünüz mü?

Hissettiniz mi o acıyı?

Hissetmediyseniz biraz daha derine girelim.

Her gün yumruk yediniz mi? Yaranız iyileşmeden dayak yediniz mi? Kolunuzda morluklar oluştu mu? Sırtınızda ağrı ile yatağa girdiniz mi? Aileniz size hasta gibi  baktı mı? Kafanızdan aşağıya silik döktüler mi?  Saçlarınız uzun/kısa diye size  kız/erkek dendi mi? Tehditlere, kötü sözlere maruz kaldınız mı?

Bunlara maruz kaldınız mı?

Sonra ne oluyor biliyor musunuz?

Hayattan nefret edip intihar ediyorsunuz. Çünkü hayat sizin için zaten bir cehennemden farksız.

Ben bunları yaşayıp intihar etmezken, aşk acısı çeken biri nasıl kendini dünyanın en acı çeken kişisi ilan edebilir ki?

"Kanka, ben bir bokluk yaptım." diyen Efe'ye göz devirdim. Kıvırcık saçlarını geriye ittirip "ne yaptın?" dediğimde güldü.

"Şey, sana laf atan bir çocuğa sevgilin olduğunu, babasının polis olduğunu ve bir daha laf atarsanız sizi şikayet ettiririm diye tehdit ettim."   dediğinde göz devirdim. "Neden böyle bir şey dedin?" dediğimde gülüp "kanka valla ağzımdan kaçtı. Yetti ama onların yaptıkları, belki bu sayede sana yaklaşamazlar." dediğinde gülüp derin nefes aldım. Kafamı omzuna yaslayıp "Efe?" dedim.

Saçlarımı karıştırıp "söyle kanka." dediğinde güldüm. "Neden benimle arkadaşsın?" dediğimde kaşlarını çattığına yemin edebilirdim.

"O nasıl söz lan?" dediğinde gülüp kafamı kaldırdım. "kanka beynine mi vurdular ya?" deyip kafamı tutup incelemeye başladı.

"Ya salak, bırak kafamı." deyip kendimi geri çektim. "Yok kafanda bir şey."  kaşlarını çattı. "Kesin içten bir şey olmuştur." dediğinde ofladım.

"Ya salak mısın? Soru sordum sadece."  kafasına vurdum. Gülüp "kanka, ben sana söylemedim değil mi?" dediğinde kaşlarımı çattım.

"Neyi?" dediğimde dudağını ısırdı. "Ama söz ver dalmak yok, yakışıklı suratıma zarar  verirsen döverim seni." dediğinde güldüm.

Komik çocuk seni.

"Şey, biseksüelim ben." dediğinde kaşlarımı çattım. "Beş yıldır kankamsın, yeni öğreniyorum lan. Efe kaç yoksa döveceğim." dediğimde bank'tan kalkıp koşmaya başladı.

Gülerek arkasından bakarken "şaka yaptım gel buraya." diye bağırdığımda arkasını dönüp "ağzıma sıçacağını ikimizde iyi biliyoruz." diye bağırınca güldüm.

Ve bam.

Salak önüne dönünce Onur'a çarpıp ikisininde yere düşmesini sağladı.

Arkadaşlar bir sorun var.

Onur ve Efe öpüştü mü bana mı öyle geliyor?

"Lan." diye bağırıp o tarafa koştum. Herkes şaşkınca onlara bakarken hâlâ Onur'un üstünde durup şaşkınca Onur'a bakan Efe'yi tutup kaldırdım.

Miyav *Texting* (BxB)Where stories live. Discover now