6

438 6 0
                                    

pov Niall

De volgende ochtend wordt ik wakker zonder mensen om me heen. Waarom moest Harry zo persee meekomen.

Ik kijk naast me en zie een bos bloemen een kaart en een doosje staan.

Ik pak de kaart en zie gelijk zijn handschrift.

Hey love,

Ik weet dat je me haat en dat je je lam gezopen hebt door mij. Ik hou van jou mee dan van wie dan ook. Ik hoop eigenlijk wel dat je dit leest. Niall luister lees of wat dan ook lieverd. Ik heb geen relatie met Kendall jij bent van mij en ik wil alleen jou. Kendall heeft me geholpen met een verassing voor jou. Ja ik was onze datum vergeten en daar heb ik spijt van. Ik dacht echt dat het de week erna zou zijn. Ik weet dat ik het niet goed kan maken, maar als je graag wilt weten waarom ik Kendall nodig had dat was dat de jongens geen geheimen kunnen bewaren daarom. Ik had gehoopt dat je op onze 4 jaar ja had gezegd op de vraag die ik je dan zou stellen. Dat je Mr Styles kon gaan heten plaatst van Horan. Kijk het doosje maar. Niall ik hou van je en het spijt me.

X yours

Verbaasd pak ik het doosje. Er zit een ring in.

Ik pak hem op en bekijk hem. Aan de binnen kant staat Future Styles.

Tranen rollen over me wangen. De deur gaat open en ik zie de jongens en mam staan.

"Ik ben een klootzak." huil ik. Louis komt gelijk naar me toe en slaat zijn armen om me heen.

"Ik ben een klootzak." zeg ik weer. "Dat ben je niet." zegt hij. "Wel waar. Hij wou gewoon wat liefs doen en kijk wat ik doe. Ik heb me lam gezopen omdat ik dacht dat hij vreemd ging." huil ik.

"Ni rustig." zegt Louis.

"Waar is hij?" vraag ik als ik uitgehuild ben. "Hij wilt niet langskomen dat je hem gister al had weg gestuurd." zegt Liam. "nee." zeg ik zacht. "Hij wou een dagje met Anne samen." zegt mam ik knik.

"Gister toen je sliep kwam hij terug." zegt Zayn. "Hij drukte een kus op je hoofd en zei I love you." zegt Liam. "Waarom houd hij nog van me na wat ik gedaan heb." zeg ik. "Niall je kon dit niet weten lieverd." zegt mam. "Jullie wisten dit." zeg ik. "Hij heeft toestemming gevraagd bij ons." zegt mam. "Wij wisten het pas toen we in het vliegtuig zaten." zegt Liam. "Konden jullie niet bellen." zeg ik. "Nee Niall wij gaan Harry zijn verassing niet verpesten." zegt Louis. "Nee, want dat heb ik zelf al gedaan." zeg ik.

"Weten de fans dat ik in het ziekenhuis lig?" vraag ik. "ja je kwam in het nieuws in Engeland. We zijn gelijk allemaal hierheen gekomen." zegt Louis ik knik.

"Fans hebben het ongeluk gezien en zijn ook erg geschrokken." zegt Liam. "Wacht er waren fans bij mijn ongeluk?" vraag ik ze knikken.

Derest van de dag heb ik niet veel meer gezegd. Ik heb nog erge hoofdpijn. Het enige wat ik wel deed was naar de deur kijken. Hopend dat hij binnenkomt.

"Het bezoek uur is voorbij." zegt een zuster. De jongens en mam nemen afscheid van me en gaan dan.

Ik bekijk de ring nog eens. Het is wel echt een mooie ring en hij past ook nog eens. Ik doe hem weer af. Ik kan het niet dragen. Harry heeft mij nooit gevraagd.

Ik kijk even op twitter en zie dat veel me beterschap wensen.

niallhoran Hi guys ik ben oke het gaat goed met me op een gebroken been en hersenschudding na. Voor de fans die erbij waren sorry dat jullie dat hebben moeten zien i love you x

Ik krijg een berichtje binnen van een meisje dat ze zo hard mijn naam heeft geschreeuwd dat ik moest oppassen, maar ik niks mee kreeg. Later heeft ze nog bij me gezeten.

Ik stuur haar een berichtje terug of ze morgen langs wilt komen en tuurlijk wilt ze dat.

Narry Storan?!Donde viven las historias. Descúbrelo ahora