16

378 6 2
                                    

Pov Niall

Vandaag is het de dag. Harry en ik gaan trouwen. We hebben tussen de twee wereld delen een iets grotere pauze gedaan dat Harry en ik nog op een honeymoon kunnen.

Olivia gaat voor 2 weken naar Harry zijn ouders. Ze wouden wel graag oppassen. 

"Niall klaar?" vraagt Greg. "Ik denk het." zucht ik. "Kom eens hier je blouse en stropdas zitten niet goed zo kan je echt niet naar je man toe gaan." zegt hij. 

Greg doet alles bij me goed. "Hey Lad gaat het?" vraagt Liam. "Ik ben zo zenuwachtig." zucht ik. "He hij gaat echt wel ja zeggen." zegt hij en geeft me een knuffel.

"Lou komt zo voordat je naar binnen gaat nog een keer je haar checken." zegt hij ik knik. "En Olivia is ze klaar?" vraag ik. "Ja ze loopt straks samen met Lux naar voor." zegt hij ik knik.

We hebben door de zaal waar het feest gehouden wordt allemaal foto's hangen. Eigenlijk zoals bij story of my life, maar dan allemaal van Harry en mij samen. Samen hadden we al heel wat foto's, maar we hebben zelfs van internet die fans of papz van ons gemaakt hebben.

Als ik helemaal klaar ben gaan we richting de kerk.

Lou fix nog snel mijn haar. "Je ziet er prachtig uit. Geniet van deze dag oke." zegt ze ik knik.

"Papa." roept Olivia. Ik til haar op en knuffel even met haar.

"Het is tijd." zegt pap ik knik. Lux en Olivia lopen eerst.

"Papa." hoor je Olivia roepen. Je hoort wat gelach en dan is het onze tijd.

Samen met pap loop ik naar voor en kan mijn ogen niet van Harry afhouden.

Harry zet een stap omlaag op de trap om me over te nemen. "Zorg goed voor hem." zegt pap. "Altijd." zegt Harry.

We geven elkaar een snelle knuffel en gaan dan zitten. Greg en Liam schuin achter me en Gemma en louis schuin achter Harry.

"Ja jongens hier zitten jullie dan. 4 en een half jaar samen. Laten we beginnen met hoe het allemaal begon." zegt de ambtenaar. "Jullie deden auditie voor x factor, maar niet genoeg voor solo nee jullie kwamen in een band. Jij Harry twijfelde heel erg over je seksualiteit, maar toen zag je hem en wist je het zeker. Al snel nadat jullie samen in een band werden gestopt begonnen jullie stiekem te daten hopend dat de andere band genoten niks door hadden. Dom waren ze niet hoor, want stiekem hadden ze alles door. 14 augustus 2010 begon jullie sprookje samen. Harry jij vroeg Niall als je vriendje in de Londen Eye en nu 4 en een half jaar verder nog steeds zo verliefd als eerst. Jullie relatie is na 4 jaar pas uitgekomen en wat was jij aan het stralen Niall. Harry die jou zoende voor duizenden mensen bij dat ene concert. Paar maanden later werd je dan gevraagd Niall of jij met Harry wou trouwen. Nou ja zei je zeker want anders zaten we hier niet. Nog geen 3 weken later kwam er al een gezinsuitbreiding. Daar kwam kleine Olivia in de familie." zegt hij. Ik kijk naar Olivia die bij mijn moeder opschoot zit. Harry pakt mijn hand vast en knijpt er zacht in.

"Als ik het goed begrepen heb wilt Liam ook nog graag iets zeggen." zegt de ambtenaar. 

Liam komt achter mij vandaan.

"Hazz Niall al zolang samen en we zien jullie steeds gelukkiger worden. Jullie stiekeme dates zijn nooit stiekem geweest of dat jullie opeens allebei naar de wc moesten was nooit toeval. We zagen jullie wel op de gang hoor. Niall tegen de muur aan die geen kant op kon. Samen zoenend op de gang als een stel tieners wat jullie toen ook waren. Wij Louis Zayn en ik zijn mega trots op jullie hoe jullie dit hebben geflikt. Zolang stil moeten blijven samen en dan eindelijk kwamen jullie uit. Het leek wel of de wereld op z'n kop ging. Harry toen we samen de ring voor Niall gingen uitzoeken. Je vond niks mooi wat er was. Het was allemaal niet Niall. Uiteindelijk vond je hem het was de perfecte ring voor Niall. Je straalde helemaal toen je de ring zag. Wij Niall maar voor de gek houden dat hij gewoon wat nieuwe onderbroeken nodig had terwijl de ring in al onze koffers zijn geweest dat Harry je niet vertrouwde. Je bent te nieuwsgierig en zou gaan zoeken wat het was. Harry Niall wordt samen gelukkig en oud en we zijn trots op jullie en houden van jullie." zegt Liam.

"Harry je wilt zelf ook nog iets zeggen." zegt de ambtenaar. Hij knikt en staat op. Hij trekt me mee dat ik voor hem sta.

"Niall ik weet nog als de dag van gister. Toen ik jou zag de blauwe ogen en je geblondeerde haren waar ik verliefd op werd en nog steeds ben. Door jou weet ik wie ik echt ben en durf ik mezelf te tonen wie ik ben. We hebben zo onze ups en downs, maar ja wie heeft dat niet. Je was zo bang voor de jongens dat ze je niet meer zouden mogen dat je homo bent, maar nee je bent er sterker dan ooit uitgekomen. Nog steeds na die bijna 5 jaar moet je blozen als ik je een knipoog geef of een compliment en weetje dat is en blijft schattig na die 5 jaar. Dan hebben we nog dat kleine meisje daar zo bij je moeder en man wat maakt zij ons gelukkig en trots. Een betere vader voor Olivia en hopelijk onze toekomstige kinderen kan ik niet wensen. Hoe jij met Olivia omgaat is het mooiste wat er is. Niall ik hou van je en dat zal altijd blijven." zegt hij. Ik sla mijn armen om hem heen. "Ik hou ook van jou." zeg ik.

Na het hele gedoe is het dan eindelijk zo ver.

"Je mag je man kussen." zegt hij. Onze lippen zitten al snel aan elkaar geplakt. Je hoort iedereen klappen. "je bent prachtig." zegt Harry zacht tegen mijn lippen. "Jij ook." zeg ik zacht. We lopen samen de kerk uit. 

Wij gaan hier in de tuin van de kerk foto's maken ook met Olivia erbij en onze ouders.

"Niall Styles." zegt Harry zacht in mijn oor waardoor ik nog harder begin te glimlachen.

"Nu kom je echt niet van me af." zegt hij. Ik kijk hem aan. "Dat wil ik ook niet." zeg ik en druk dan mijn lippen op de zijne.

Als ik zijn hand op mijn kont voel moet ik automatisch lachen.

Na alle foto's gaan we richting de zaal. Vanavond stappen we gelijk het vliegtuig in. Waarheen weten we nog iets. Onze ouders hebben het geregeld.

Iedereen kijkt ons aan als we binnen komen. De jongens komen naar ons toe en feliciteren ons. 

Louis geeft ons een envelop. Ze geven ons een vakantie samen met Olivia voor ergens tussen de tour door. "THnx lads." zeggen we en geven ze nog een knuffel.

"Nou lieverds willen jullie weten waar jullie heen gaan?" vraagt Anne "Ja graag." zegt Harry.

Ze geven ons een envelop. Samen maken we het open. Malediven staat er op.

"Wat serieus?" vragen we ze knikken. "Dankjewel." zeggen we en knuffelen ze.

"Papa papa papa." roept Olivia en zover ze kan rennen naar ons toe. Harry tilt haar op. 

"Wat ben jij mooi lieverd." zegt Harry. "Plinces." zegt ze. "Je bent als een prinses lieverd." zeg ik. 

Harry en ik snijden samen de taart aan en doen onze eerste dans. 

"Wat is er je lijkt in gedachten." zegt Harry onder het dansen. "Ben ik ook." zeg ik. "Vertel." zegt hij. "Kan niet geloven dat ik Styles heet. Je bent nu gewoon mijn husband." zeg ik. "I know." zegt hij.  "Kan niet wachten op vanavond samen even twee weekjes eruit." zegt hij. "Ik heb er echt zin in." zeg ik. "Het is echt lang geleden." zucht ik. "Morgen kunnen we weer." zegt hij ik knik. 

"Straight off the plane to a new hotel
Just touched down, you could never tell
A big house party with a crowded kitchen
People talk (shh) but we don't listen" zingt Liam opeens. We kijken elkaar aan en rennen naar de jongens. We nemen de microfoons aan en gaan even los met zijn 5en. Zayn doet gewoon lekker mee.

Bij de solo van mij en Harry kijken we elkaar aan en gaan we even los met z'n tweeën. 

Na deze geweldige avond wordt het tijd voor richting vliegveld te gaan. We hebben ons uiteraard omgekleed. 

We nemen afscheid van Olivia en stappen dan richting de gate.

In het vliegtuig slaat Harry zijn arm om me heen. 

"I promise that i love you for the rest of my life." zeg ik tegen hem. "Gelukkig." zegt hij.


Narry Storan?!Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ