24.

3K 174 8
                                    

Jungkook szemszöge

Reggel boldogan keltem fel, a tudat  hogy ma egész nap láthatom Chimmyt boldogsággal tölt el.
Reggeliztem, fogat mostam, kis sminket is feltettem, majd hajamat beállítottam, nehogy úgy menjek iskolába mint egy szakadt suhanc.
Táskámat vállamra kaptam, majd bezártam az ajtót és elindultam a suli felé.
A kapunál kijelölt cigizőnél már ott vártak a haverjaim. Lepacsiztam velük, majd kértem egy szálat tőlük, mivel nekem ma nincsen. Majd tízórai szünetben beugrok a dohányboltba.
- Tesó, ebbe van valami?
- Kis fű.
- Ahff de hülye vagy baszki! Dobd ki az egészet! Majd veszek neked rendeset, csak adj rá pénzt.
- Jó jó. Ott a pasid.-biccentett mögém. Megfordultam és Jimin ott állt mögöttem.
- Szia babyboy.-derekára tettem kezeimet és úgy húztam közelebb magamhoz egy jó hosszú csókra. Ő nyakamat karolta át s kissé lábujjhegyre állt.
Elválltam tőle és a nyakát is végig csókolgattam.
- Jungkook, ne itt fektesd meg őt a nyílt utcán, te hülye gyerek!-nevettek fel haverjaim.
- Mit mondtam neked Jinyoung? Még egy beszólás és repülsz innét.
- Jól van főnök.-kivívtam magamnak a tiszteletet, a legutóbbi húzása után jól elgyepáltam. Vissza fordultam Chimmyhez és ismét megcsókoltam.
- Idő van Chimmy, csengetni fognak.
- Akkor siessünk, nekem tesi az első órám.-mondta szomorúan.- Kosármeccs lesz és nekem is játszanom kell...pedig alacsony vagyok és nem is tudom hogy kell kosarazni. Nem is szeretem.
- Ne menj el a meccsre édesem. Vagy mond azt, hogy temetésre mész. Tavaly én is azt mondtam.-nevettem el magam.
- Okés.-felém fordult és egy puszit nyomott az arcomra, majd elindult a tesi terem felé. Mi éppen csengetésre értünk be a terembe. Álmos vagyok attól a kibaszott fűtől.
Egyszer csak a fejemet lehajtottam a kezemre.. ㅡolyan mintha nem is én mozgatnám a testemet.ㅡ beauldtam, és csak arra ébredtem fel, hogy valaki simogatja a fejemet.
- Jó reggelt Csipkerózsika.-kuncogott Jimin. Basszus..mikor jött suliba fiús ruhában volt, most meg egy ingben és rózsaszínű szoknyában.
Ajkaimat megnyalva mértem végig egész testét. Egyszerűen vonzza a tekintetemet karcsú teste.
- Gyere baby, ülj az ölembe.-megtette amire kértem én pedig puszilgatni kezdtem a tarkóját. Rosie is megérkezett az osztályunkba, mire mindneki elkezdett fütyülni.
- Kuss! Ő az én csajom!-mondta az egyik osztálytársam akinek még a nevét sem tudom, de biztosan jóba vagyok vele, mert kezet szoktunk fogni reggelente.
- Kookie?
- Igen baba?
- Anya azt mondta, hogy ma ott aludhatok nálad.
- Végre.-hirtelen ötlettől vezérelve nyakára hajoltam és kiszívtam fehér bőrét.
Nem is hallottuk a csengőt, de a fizika tanár elkezdett kiabálni velünk, hogy mi mit képzelünk, hogy itt az iskolában megerőszakoljuk a másikat.
Mikor a táblához fordult, hogy felírja az óra anyagát nyálas galacsinokat dobáltunk hozzá, a hajába teljesen bele ragadt. Én az egyikre rá tettem a rágómat is, hogy jól megszívja ez a vénasszony, majd társaimmal gyorsan kifutottunk a teremből egyenesen az udvar egyik eldugodtabb részére.
Bolondak vagyunk az biztos.

Enyém vagy~Jikook.  1.-2. ÉvadTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang