Bojovná morojka 31

199 4 0
                                    

Rosemarie MazurováPokud tohle nedostalo Dimitriho na kolena, tak už nic. Tančila jsem, když jsem najednou měla ruku kolem pasu a někdo byl přitisklý na moje záda. Otočila jsem se, že toho opovážlivce uhodím, ale chytil mě za ruku a přitáhl víc k sobě. Ihned jsem poznala mého Dimitriho, který mě ihned políbil."Ty se mě snažíš naprosto zničit, že ano?""To bych si nikdy nedovolila."


Dimitri BelikovPřitiskl jsem jí k sobě čímž jsem si vysloužil několik nespokojených zamručení, která mi zvedla náladu ještě víc. No jo, smůla. Tahle je moje a nikomu ji nedám. Nikdy. Dokud budu žít, tak se jí nevzdám. Za nic na světě."Dimitri? Co kdybychom se vrátili k holkám? Myslím, že Jess mi kazí Lissu. A to je moje práce."Usmál jsem se a odvedl ji k nám do boxu, kde jsme ještě něco vypili než nás Aishe donutila zvednout se a jít."Aishe, myslíš si, že je to dobrý nápad?""Konečně něco, co naši Rose rozhodilo. Jsou to jen sexy chlapi kroutící se na hudbu. Bude se ti to líbit.""Tím si nejsem zase tak jistá."Pohladil jsem jí po ruce a pak si s ní propletl prsty. "Pokud se ti tam nebude líbit, tak tě vezmu ven na vzduch, ano?""Dobře. Jsem z toho nesvá."Vypadala rozkošně, když byla v rozpacích a ty její červené tváře...políbil jsem ji na její červenou tvář a usmál se na ni. Trochu se uvolnila a úsměv mi vrátila. Kousnul jsem do rtu, ale pak jsem si to přeci jen rozmyslel a naklonil se k jejímu uchu: "Stejně je mi jasné, že bys radši viděla nahého mě než někoho jiného, že ano?""Dimitri!"Zrudla do pozoruhodného odstínu červené a mě bylo jasné, že jsem měl pravdu. Dneska se opravdu budu královsky bavit. Už chápu proč ji tak moc baví provokovat a škádlit mě. Opravdu je to velká legrace.Vešli jsme dovnitř a holky hned zabrali svoje místa. Chudák Rose z toho byla fakt v rozpacích. Přesunul jsem se s ostatními na svá místa a u děvčat jsme nechali jen dvě strážkyně, které i přes svoji profesionalitu vypadali stejně nadšené jako Aishe, která skoro poskakovala v sedě na místě.Když vystoupení začalo, tak mi bylo jasné, že zcela určitě tohle bylo to nejhorší mučení na světě. Byl jsem na spoustě strašných míst. Strigojové se často schovávali na hrozných místech, ale ani to nejhorší co jsem si dokázal vybavit nebylo tak hrozné jako tohle.Zábava se za chvilku rozjela a i Rose se trochu uvolnila. Když nebyla hlavním aktérem, ale jen divákem, tak se uvolnila natolik, aby si dělala srandu z červenající se Nurbanur. Ta pak byla vytažena na pódium kde ji dva striptéři zvedli na ramena a celý klub jí tleskal.


Rosemarie MazurováSkvěle jsem se bavila, i když to pořád nebyl ten program, který bych si zvolila já. S holkama jsem popíjela, ale do jejich zábavy "strč striptérovi za spodky, co nejvíc bankovek a sleduj jak kroutí zadkem" jsem se nezapojovala.Brzy mě to přestalo bavit a tak jsem se rozhodla, že je na čase zkontrolovat, jak to vypadá na hotelu. Morgianě jsem řekla kam jdu a za jejího pohledu jsem se přesunula k Dimitrimu."Ahoj.""Ahoj. Přestalo tě bavit sledovat mužská těla vlnící se do rytmu hudby a pokrytá třpytkami?""Jasně. Který normální člověk na sebe dá tolik třpytek?"Nevěřícně jsem sledovala tančící muže, když jsem cítila jak se Dimitri vedle mě chvěje zadržovaným smíchem. Otočila jsem se na něj a pozvedla obočí."Promiň, ale to jak ses tvářila...""Jak jsem se tvářila?""Jako kdybys šlápla do něčeho fakt hnusnýho.""To není vtipné. Jen nechápu, co se ženským na tom líbí. Je to ponižující.""A proto jsi sem utekla?""Taky. Vezmeš mě někam ven? Potřebuji si zavolat, ale přes tu hudbu bych nic neslyšela."Přikývl, něco řekl strážci po jeho levici a hned na to mě vedl ven a na kraj boční uličky. Pořád jsme byli na očích, kdyby bylo potřeba. Dimitri obhlédl situaci a pak mi pokynul, že všude je klid."Ahoj, Mehmede.""Rose..stalo se něco? Je Nurbanur v pořádku?""Jasně, že jo. Skvěle se baví, ale mě to moc nebaví a tak se jen ujišťuju, že je všechno v pohodě.""Jasně. Děvčata spí. Anne-Marie spí u malé. Mám zapnutou chůvičku kdyby něco, ale jen co se malá vzbudí, Anne-Marie je na nohou, takže my máme klid.""Dobře. To jsem ráda.""A co vy?""Teď jsme na striptízu a kolem Nurbanur se točí spousta spoře oděných mužů. Když vyhlásila, že se bude vdávat všimla jsem si minimálně dvou striptérů a barmana, kteří zklamaně zasténali.""Musíš se vrátit. Musíš ji přivést. Co když si to rozmyslí?""Nerozmyslí. Nech ji bavit. Je to její rozlučka a Bolinovi vzkaž, že by neměl křičet. Všechno slyším. Takže žádný rambajs, vedle v ložnici se spí. A žádné pití. To si nechte na zítra.""Jasně, teď jdi a s Dimitrim se bavte.""Díky.""Jo a ještě jedna věc...""Ano?""Dělejte to, co bych dělal já."Rychle zavěsil, takže moje: "Jsi prase.", už neslyšel. Schovala jsem mobil do kabelky a otočila se na Dimitriho."Můžeme?""Ano. Všechno je v pořádku.""To jsem rád."Znovu se rozhlédl a pak mi ukázal ať jdu k němu. Byla jsem zmatená, ale šlo o Dimitriho. Ten by nikdy neudělal něco, co by mi ublížilo a tak jsem se k němu váhavě vydala.

VA-Bojovná morojkaKde žijí příběhy. Začni objevovat