23. naar het strand

34 1 0
                                    

POV Lotte:

Drie dagen later is het tijd om weer naar huis te gaan. We hebben de laatste dagen rustig aan gedaan, en veel bij het zwembad gelegen om alles te verwerken. Ik heb ook veel met Nick rondgehangen en we hebben nummers uitgewisseld. We zijn erg close geworden en ik heb het idee dat hij mij ook goed begrijpt. Ik ben mijn spullen aan het inpakken we gaan pas om 14:00 uur weg en ik heb nog met Nick afgesproken op onze plek waar we veel waren op de camping. Het is ons lievelings plekje geworden en daar hebben we zo afgesproken om afscheid te nemen. Als ik klaar ben met mijn spullen inpakken loop ik mijn tent uit en zeg tegen de meiden dat ik naar Nick ga die zij ondertussen ook goed kennen. "Veel plezier schat" roept Jesy me achterna en geeft een handkus gebaar naar mij. Ik zwaai naar de meiden maar Perrie is nergens te bekennen. Misschien is ze net als ik met die Zayn over de camping aan het lopen. Ik schud het van me af en loop naar de plek van mij en Nick. Ik zie hem al zitten en ren naar hem toe. We geven elkaar een knuffel en ik plof naast hem neer met mijn benen in het water. "Ik ga je missen" zegt Nick en hij glimlacht naar me. "Ik ga jou ook missen" zeg ik en ik kijk naar het water. "Maar we kunnen blijven appen" zeg ik tegen Nick om het nog goed te maken ookal zullen we elkaar misschien nooit meer zien. "Ja, tuurlijk gaan we appen" zegt Nick en hij slaat een hand om mijn nek heen. Na een uurtje lopen we richting mijn tent. Ik neem afscheid van Nick en Perrie ook van Zayn. (Die tot nu toe elke dag naar de camping is gekomen voor Perrie maar ook voor mij en de andere meiden)Dan pak ik mijn tassen en stap in de bus die op ons staat te wachten. Ik geef Nick een knuffel en stap dan in. Na een tijdje rijden we weg. Ik zwaai nog naar Nick en kijk dan weer voor me uit. Wat was het een leuke vakantie, de beste tot nu toe. We rijden langzaam weer terug naar huis. Ik val al snel in slaap.

De volgende dag wordt ik wakker door het felle licht dat door mijn ramen schijnt. Ik sta op en trek mijn kleding aan. Ik loop naar beneden waar Perrie en de andere meiden al zijn en plof naast Leigh op de bank. "Hey Lotte, lekker gedroomd over Nick?" Vraagt Leigh plagerig. Ik knik verlegen. Ik weet dat ik met Justin heb maar volgens mij is er ook iets gaande tussen mij en Nick. We zijn super close geworden in de vakantie en ik vertrouw hem hoe moet het nu verder??. "Hey Lott" "he, wat is er?"ik kijk verward op en Perrie staat voor me. "Lekker geslapen" "ja, heerlijk" zeg ik en ik glimlach naar haar. "Wat zullen we vandaag gaan doen?" vraagt Jesy. Die ook naast me is komen zitten. "weet niet" "wanneer moeten jullie weer op tour?" vraag ik aan Perrie. "Pas over een week" zegt ze en ze knielt voor me neer. "Naar het strand?" steld Leigh voor. "Ja, leuk!" zeg ik opeens antausiast. We pakken onze spullen en stappen in de auto van Jade op weg naar het strand. Als we er zijn zoeken we een plekje en gaan liggen op de bedjes. Ik val al snel in slaap.

Ping, ik wordt wakker van mijn telefoon. Het is Justin. Ik pak mijn telefoon en lees het apje.

Justin: Hey Lotte, hoe gaat het? Ik zag op je insta dat je weer terug bent. Zouden we een keer kunnen afspreken. Ik mis je.

Lotte: Hey Justin, met mij gaat alles goed. Ik ben inderdaad terug we hebben even een korte pauze van de shows en zijn nu dus weer terug,ik ben vandaag met de meiden op het strand zou je morgen kunnen? Love you <3.
Ik doe mijn telefoon weer in mijn tas en ren naar het water waar  Leigh en Jade in zwemmen. Als ze me zien zwemmen ze naar me toe. "Hey Lotte, leuk dat je ook komt!" zegt Jade lachend. Ik zwem ze achterna en na een tijdje komen Jesy en Perrie ook het water in. Na een uurtje in de zee te hebben gezwommen lopen we weer richting onze bedjes en ploffen neer. Perrie is lunch gaan halen en ik zit met de andere te wachten en te kletsen. "Ik ben er!"  roept een vrolijke stem achter me, tja van wie zou die stem kunnen zijn? Tuurlijk van Perrie. Perrie komt met vier grote pizza's naar ons toe en deeld ze uit. Ik moet zeggen dat we alle 5 iets met pizza's hebben. Ik heb nog nooit zo veel pizza's gegeten voor avondeten en voor de lunch. Als we klaar zijn met eten gaan we nog even zwemmen in de zee en dan na een uurtje gaan we naar huis. Als ik thuis kom krijg ik een apje van Nick:

Nick: Hey Lotte, ben je goed aangekomen?

Lotte: Hai Nick ja we zijn gister goed aangekomen en we zijn net terug van het strand. Hoe is het met jou?

Nick: met mij ook alles goed wij zijn vandaag thuis gekomen.

Ik leg mijn mobiel weer op mijn nachtkastje en ga douchen. Als ik heb gedoucht val ik op mijn bed en kom in een diepe slaap terecht..

Hey mensen die dit hebben gelezen! Sorry dat ik super lang niet heb geüpload dat kwam door vakantie, school en natuurlijk huiswerk omdat ik in mijn examen jaar zit maar goed hier weer een hoofdstukje, ik hoop dat jullie het verhaal nog een beetje weten en dat jullie het een leuk hoofdstuk vonden. En alvast Happy NewYear!

adopted by Little mix: mijn nieuwe leven deel 1Where stories live. Discover now