{3} KALP RİTMİ

478 166 566
                                    

Multimedia da ki şarkı : Animal jazz dishy ( Şarkının tercüme edilmiş sözlerini okumanızı tavsiye ederim)

Multimedia görsel : Strekaza ve minik canavar 🤭
.
.
.
.

~3.BÖLÜM~


"Seni unutmayacağım

Tanışmamış olsakta

Hiç bir şey boşuna değil

Tüm sevinçler ve üzüntüler

Yollarımız , Kader kavşağından geçecek

Ve bir şey olacak....."

" Ne saçmalıyor lan bu?"

Gözlerim kapalı dün gecenin vermiş olduğu sarhoşluk hala geçmemiş olacak ki konserdeki çalan bir şarkının sözlerini mırıldanıyordum. Ben bile ne dediğimi anlamazken eniştemin anlamamış olması gayet normaldi. Gözlerimi hafif aralayınca hala masanın üstünde başım kollarımın üzerinde bütün gece bu şekilde uyumuş olduğumu fark ettim. Neden bu bilgisayarın başındaydım ki? Uyanmıştım ama eniştemle karşılaşmak için daha hazır değildim. Gözlerimi bir süre daha açmasam daha iyi olacaktı. Eniştem salonun kapısının önünde tekrar söylenmeye başladı.

" Diana, canım karıcım bu kardeşinin burada, benim salonumda, benim leptobum'un başında ne işi var. Bir kere de bize geldiğinde bu çocuğu misafir odasında uyuyor bulayım ya evin her tarafını gezdi uyuyarak eşek sıpası."

Eniştemin iltifatları karşısında gözlerimi devirdim. Sevemedi gitti bu adam da beni 

" Kardeşime o kelimeyi kullanma Erdem. Gece geç gelmiş belli ki. Ne alıp veremediğin var şu çocukla? "

'Ablam işte ya devam et abla savun yakışıklı kardeşini'

" Bak bak bir de leptobumun başında uyumuş"

Eniştemi sesi artık biraz daha yakından geliyordu. Evet baya yakından . Sonra ensemde bir sıcaklık hissettim. Enseme bir tokat patlattı. Ah diye bir inilti çıktı ağzımdan. Bir adam hiç değişmez mi ya her geldiğimde aynı şeyi yapıyordu. Ensemi tutarak başımı kaldırdım ve eniştemin sevecen bakışlarıyla karşılaştım.

" Enişte ya ne yapıyorsun? Uyuyorum burada. Siz Türklerde bir laf vardı hani uyuyana yılan bile karışmaz. Niye karışıyorsun?"

" Geri zekalı herif o deyim öyle değil bu bir. Bana yılan mı diyorsun bu iki. Benim leptobumun başında ne işin var bu da üç"

" Of be enişte ne çok soru sordun. İyiyim teşekkür ederim sorduğun için bu arada. Hatırlamıyorum ayrıca laptopta ne yaptığımı." 

" Görürüz bakalım ne yapmışsın sarı kafa. Leş gibi kokuyor bide ben sana benim evime içip gelme demedim mi?"

" Özür dilerim enişte ama cidden fark etmemişim kaçırdığımı."

Eniştem laptopun faresini oynatınca ekran açıldı ve o an kalbime bir şey batmış gibi hissettim. Tabi ya ben dün gece bu laptopta birini görmüştüm. Gözleri.. En son onları görmüştüm uyumadan önce. Gülüşü, duru güzelliği, aynı bir bulut gibi. Benim Bulut'um. Dün gece onu benim Bulut'um ilan etmiştim. Hatırlıyorum. Yüzümde aptal bir sırıtma oluşunca başımı öne eğdim ve elimi enseme götürdüm. Başımı yerden kaldırınca eniştemin korkunç bakışlarıyla karşılaştım.

DÖNÜŞÜM ( DÜZENLENECEK- ARA VERİLDİ)Where stories live. Discover now