8. Bölümden Ufak Bir Alıntı

13.1K 666 20
                                    

Selam, size küçük bir alıntı getirdim, bekleyenler varsa biliyorum bölüm yerini tutmaz ama hiç yoktan da iyidir. Bölümde ufak bir geçikme olabilir şimdiden özür diliyorum. Normalde bölümü attıktan hemen sonra yenisini yazmaya başlardım ama daha yeni bölümü yazamadım, elimde sadece şöyle ufak bir kısım var. Onu da sizinle paylaşmak istedim.

Oy ve yorum atında biraz şenlenelim. 😉

Sizi alıntıyla baş başa bırakıyorum.

Genç adam elindeki şarap kadehini masaya bırakıp karşısındaki kadına daldı

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Genç adam elindeki şarap kadehini masaya bırakıp karşısındaki kadına daldı. Aleda önündeki kağıtlara meşguldü. Çelebi bundan istifade ederek onu doyasıya izlemeye başladı. Arkasında güzel bir manzara olan eşsiz bir kadın, her hareketine hayran kalıyordu. Gülüşüne, ciddi tavırlarına, buğulu bakışlarına, şarap içişine, hatta kalem tutuşuna bile. Onu saatlerce sıkılmadan izleyebilirdi.

Gözlerini kadının yüzünde gezdirdi, ona neden bu kadar güzel geldiğine anlam vermeye çalıştı. Gözleri yüzünden mi ya da saçları? Belki de dudaklarından dolayıdır, keskin bakışlarından da olabilir. Tavırları da çok etkiliydi. Sonra düşündü, tek bir şeyi seçemiyordu ki. Her detayına ve hareketine hayran kalıyordu.

Onu süzmeye devam etti, acele etmiyordu. Her ayrıntısını aklına kazımak için yavaş ve dikkatliydi. Son anda gözüne küçük bir detay takıldı, elbisesinin ince askısı altında bir dövme vardı. Hemen köprücük kemiğinin altındaydı ve fazla büyük bir dövme değildi, el yazısı ile yazılmış rakamlara benziyordu. Loş ışıktan dolayı sadece baştaki bir rakamını okuyabildi.

Bu Aleda sırada adamın baktığı kağıtlardan başını kaldırmadan göz ucuyla adama baktı. Gözlerinin takıldığı yeri fark ettiğinde eliyle omzunu kaşıyarak adamın görüş açısını tamamen kapattı. "Bir dövmeniz mi var?" diye sordu Genç adam büyük bir merakla.

"Evet, küçük bir şey ama benim için çok önemli." dedi Aleda. On yedi yaşında yaptırdığı dövmenin üzerinde parmaklarını gezdirerek.

"Ne ile ilgili?" Çelebi fazla ileri gidip gitmediğinden emin değildi, kızdan aksi bir tepki almak istemiyordu ama merakına da bir türlü engel olamamıştı.

"Benim için tenime kazıyacak kadar önemli bir şey. Hatta bir ömür taşıyacak kadar önemli." Aleda biraz kaçak bir cevap vererek konuyu kapatmıştı. Bir yandan da eli hala tenine kazınmış rakamların üzerinde geziyordu. Zihninin odalarında babasının ona güven veren sesi silik bir şekilde geziniyordu.

"Yaptırmak istiyorsan bu senin kararın Aleda ama unutma, bunu bir ömür boyunca teninde taşıyacaksın. Eğer yapacaksan senin için anlamlı bir şey olsun ve yıllar sonra baktığında bile orada olması seni mutlu etsin. Bir gün bunun için pişman olma." demişti babası. O zaman karar vermişti bu dövmeyi yaptırmaya, çünkü bundan asla pişman olmayacağını biliyordu.

Alıntı nasıldı?

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Alıntı nasıldı?

Sizce Aleda'nın dövmesi ne? Bence tahmin etmişsinizdir. Anlayanlar buraya yazsın.

Çelebi'nin hislerini nasıl buluyorsunuz? Ben şahsen yazarken yumoş yumoş oluyorum.

Dediğim gibi yeni bölüm biraz geç kalacak ama sizin için elimi olabildiğince hızlı tutacağım.

Şimdilik görüşürüz, seviliyorsunuz. ❤️

Aşk Bize Deplasman \Tamamlandı/Donde viven las historias. Descúbrelo ahora