A Note - JW

24 4 1
                                    

Našel jsem další důvod, proč tě tak miluji. Věřil jsi mi, když ostatní tvrdili že lžu. Věrnost vojáka, Mycroft řekl že tvoje statečnost je jen laskavější slovo pro hloupost, ale to není pravda. Byl jsi ten nejstatečnější a nejmoudřejší muž, kterého jsem kdy potkal. Naučil jsi mě hodně věcem.

O vědě jsi toho moc nevěděl, ale co se týkalo lidských emocí a pocitů, jsi věděl snad všechno. Vím že jsi ke mně něco cítil a doufám že i pořád cítíš. Nemyslím si, že by to bylo něco víc než jen platonická láska, ale kdo ví jestli by to mohlo být i něco víc.

Nemusím předstírat a představovat si konverzaci s tebou. Jen mi stačí si vzpomenoutna to cos říkal a jak ses choval. Jak ses na mě koukal. A stačí mi si vzpomenout na to že jsi mě podporoval když to se mnou ostatní vzdali.

Jak jsi mě chránil a sám ses kvůli tomu dostal do nebezpečí. Vždycky jsi mě uklidnil a dokázal jsi mi pomoct. Díky tobě jsem se vždy zvládl sebrat a dát se dokupy. Chybí mi tvůj konejšivý hlas, který tyhle věci dokázal.

Proč jsi zmáčnul spoušť a vzal sis život? Nemohl jsi to udělat, tohle se stát nemělo. Proč mi tohle děláš Johne? Proč? Neměl sis na svůj život sáhnout. Jakoby jsi zničil neprůstřelné sklo a pak zmizel. A možná už tě nikdy neuvidím.

Usnul jsem na hřbitově vedle tvého hrobu. Zen pode mnou byla studená, ale když jsem se vzbudil, byl jsem zabalený do deky. Je divné říct, že voní jako ty? Pod svým kabátem jsem měl tvůj svetr. Představoval jsem si, že jsi někde poblíž mě a ne skoro dva metry pod zemí.

Hvědza číslo 46: Na rysy tvého obličeje a ty malé vrásky, které jsi měl vždycky, když jsem něco provedl. Tvůj nezpomenutlný úsměv, bez kterého nemohu žít. Také nežiju a jestli je tohle život, tak mi za to vážně nestojí.

Když jsem došel domů a chtěl si vytáhnout mobil z kapsy, našel jsem v ní malý zmuchlaný, a trošku roztrhnutý, lístek. Myslel jsem si, že je do nějaký kus nepotřebného papíru, ale poté jsem uviděl ty iniciály, které mi tolik chyběly

"Zůstaň silný, Sherlocku
Nikam nechoď
Přijdu za tebou domů
Jen ještě chvíli počkej
JW xx"

Bral jsem to jako znamení, že tem venku ještě pořád jsi. Že mě teď chráníš jako můj strážný anděl předtím, než zemřu přirozenou smrtí a odejdu za tebou. Jsi jenom v mých snech a hraješ si s mou myslí, tím nejhorším způsobem, Ale doufám, že to takhle není.

Prosím John, buď naživu.

Budu na tebe čekat. Dal jsi mi důvod k tomu zase žít a ne, jen přežívat. Ale nebudu se moc snažit, jen natolik, abych tě udělala šťastným. Za nikoho tě nevyměním.


Slibuji.


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 14, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Come back, John  [Johnlock]Where stories live. Discover now