Αδυναμίες

626 31 10
                                    

Ντράκο POV

Επιτέλους σταμάτησε να προσπαθεί να με κάνει να φύγω από πάνω της και ηρέμησε. Η μυρωδιά απ'το ουίσκι της φωτιάς ήταν πολύ έντονη μέσα στο δωμάτιο. Ενώ το φόρεμά της ήταν βρεγμένο από το νερό της λίμνης. Άφησα το ένα μου χέρι ελεύθερο να εξερευνήσει το υπέροχο σώμα της. Αλλά φυσικά και θέλει να μου το χαλάσει. Στη δικιά μου στιγμή αδυναμίας βρήκε την ευκαιρία να με διώξει από πάνω της. Πήγε στη πόρτα και προσπάθησε να την ανοίξει αλλά για κακή ή καλή της τύχη την είχα κλειδώσει προηγουμένως.

«Πού είναι;» απαίτησε να μάθει. Αυτό θα έχει πλάκα.

«Ποιο;»

«Το κλειδί. Δώσε το μου τώρα»

«Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω για ποιο πράγμα μιλάς»

«Το ήξερα. Με έφερες εδώ για να με βιάσεις»

«Συνήθως προτιμώ τις κοπέλες που το θέλουν αλλά αν επιμένεις» της είπα και σηκώθηκα. Εκείνη κόλλησε πάνω στην πόρτα με τα μάτια της γουρλωμένα και το πρόσωπό της ολοκόκκινο. Με το ζόρι κρατιώμουν να μη γελάσω. Αλλά η έκφραση της άλλαξε. Ήταν σαν να μου έλεγε ότι θα με σκοτώσει. Δεν πρόλαβα να καταλάβω πως έγινε αλλά από την μια στιγμή στην άλλη η Ερμιόνη προσπαθούσε να μου κατεβάσει το παντελόνι. Άμα ήξερε τι σκεφτόμουν δε θα μου ξαναμιλούσε ποτέ. Οι προσπάθειές της κατέληξαν άκαρπες και τελικά σταμάτησε, μαζί με το βασανισμό μου. Με έσπρωξε στο κρεβάτι, ήρθε από πάνω μου και άρχισε να με φιλάει παθιασμένα ενώ ταυτόχρονα ξεκούμπωνε το πουκάμισό μου. Με γρήγορες κινήσεις έβαλε το χέρι της στην τσέπη μου και πήρε το κλειδί.

«Συγνώμη αλλά πρέπει να φύγω» είπε γελώντας. Βγήκε έξω κι έφυγε. Εγώ από την άλλη ήμουν ξαπλωμένος με ανοιχτό πουκάμισο και πρησμένα χείλη να κοιτάζω σαν βλάκας την πόρτα. Τι ακριβώς έγινε αυτή τη στιγμή; Σε χρησιμοποίησε για να πάρει το κλειδί. Θα μου το πληρώσει αυτό είναι σίγουρο.

Ερμιόνη POV

Έφυγα γρήγορα από εκεί μέσα και άρχισα να περπατάω προς το κοιτώνα μου. Δε μπορούσα να περιμένω να βρω τη Λούνα γιατί ωστόσο μπορεί να ξαναερχόταν. Έφτασα στον κοιτώνα των κοριτσιών και ξάπλωσα στο κρεβάτι μου έτσι όπως ήμουν, με τα βρεγμένα ρούχα. Αύριο θα είμαι άρρωστη αλλά δε με πειράζει γιατί αυτή τη στιγμή ζεστένωμαι υπερβολικά πολύ. Ο ύπνος ήρθε γρήγορα και το σκοτάδι όμως δε άργησε.

______________________________________

Μικρούλι γιατί είμαι άρρωστη. Επίσης έχω εθιστεί στο dracotok τώρα τελευταία. Όσοι έχετε ινστα γράψτε μου τα προφίλ σας στα σχόλια. Το δικό μου είναι στο βιο μου. Και έφτιαξα ένα δεύτερο προφίλ που το λένε hpaesthetics.__

Κίσιζ🤒✌️

The prince of Slytherin and the princess of Gryffindor [GREEK]Where stories live. Discover now