Legea Unui Singur Suflet

46 2 1
                                    

Promovare realizată de roiuandreea✅

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Promovare realizată de roiuandreea

     °Număr de cuvinte per capitol: 2000-3000

     °Număr capitole: 4
     
     °Autor: bontei

      "Legea unui singur suflet" este o carte  care te provoacă să pătrunzi  în povestea Oliviei Keddish , una plina de  încercări, mister și dragoste

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

      "Legea unui singur suflet" este o carte  care te provoacă să pătrunzi  în povestea Oliviei Keddish , una plina de  încercări, mister și dragoste.

       Olivia este o adolescentă, un hibrid, care din cauza unei întâmplări la grădiniță hotărăște să nu mai folosească puterile niciodată și să le arunce în cel mai întunecat colț al existenței sale. Dar când ascunderea lor devine din ce in ce mai grea, drumul Oliviei va fi incercat de mii și mii de provocări. Mă bucur că am avut șansa să trăiesc toate emoțiile personajului,  atunci când și-a dat seama că puterile i-au revenit după un posibil accident, atunci când simțea că este încolțită peste tot de căutători de recompese. Iar asta îi este datorită doar scriitoarei.
 

      Atmosfera este una misterioasa, tensionată și întunecată. A înceta din a o citi a fost o provocare, sinceră să fiu aș citi din ea la nesfârșit atât prin felul în care este scrisa dar și povestea in sine.
   
     Prin urmare, ție cititorule  îți urez lectură plăcută  și sper că vei simți măcar puțin din  toate emoțiile pe care le-am avut nelăsând-o prea curând din mână. Are un mare potențial, povestea fiind unică.

Plata!
Follow permanent lui  roiuandreea și grupului ❤️

Semnat, echipa Wattangels ✅

Promovări Where stories live. Discover now