Evelyn

39 2 3
                                    

Persoana care face promovarea: 131518a

Scriitor: SophieMargot

Capitole finalizate: 17

Număr cuvinte per capitol: 1500-2500

Dragă cititorule, astăzi călătoria noastră va fi una cu năbădăi, căci vom pătrunde în universul lui Evelyn, o femeie puternică ce vrea să se răzbune pe iubitul său și poate să îl recâștige, dar totul ia o altă întorsătură când... veți afla!

Evelyn este o tânără femeie ce tocmai s-a despărțit de iubitul său. Aceasta alege să își înece suferința in băutură, dar totul ia o turnură neașteptată când se culcă cu un bărbat necunoscut, dar pe care l-a confundat cu fostul său iubit, Leon. Ceea ce nu știe Evelyn este că cel cu care și-a petrecut o noapte este șeful său, iar când protagonista află că ea este subalterna lui Marko, simte că tot cerul îi cade în cap, dar totul se schimbă când cei doi află că au un punct comun, și anume, ambii vor să își recâștige iubitul, respectiv, iubita. Marko și Evelyn decid că singura cale prin care îi pot recâștiga este să îi facă geloși, și astfel, să afle dacă foștii mai au sentimente pentru ei. Protagoniștii decid să aibă o relație fictivă, dar care, în curând, devine cât se poate de reală, prin fiecare sărut furat și prin fiecare ceartă pasională.

În primul rând, deși titlul prin uzualitatea sa ar trebui să fie clișeic, nu este, deoarece numele ,,Evelyn" e unic  și neîntalnit pe Wattpad, ceea ce nu îl face in mod deosebit, clișeic.

Mi-a plăcut foarte mult cum au fost construite personajele, Evelyn, femeia puternică ce își vrea iubitul înapoi, dar și Marko, nesimțitul incapabil să considere sexul frumos altceva decât niște unelte. Momentele de tensiune sexuală au fost unice, dar nu vulgare. Micile glumițe m-au făcut să râd pe tot parcursul cărții, iar clipa în care Evelyn a realizat că este geloasă pentru că prietena sa, Festina, are o relație cu așa zisul său iubit a fost cea mai frumoasa pe care am trăit-o vreodată.

Modul cum este structurată cartea, cum scriitoarea a dezvoltat-o astfel încât să nu fie plictisitoarea relație șef-secretară mi-a câștigat respectul pentru aceasta. Talentul său este unic și descrie ca nimeni alta scenele de tandrețe. Utilizarea termenilor din domeniul informaticii m-a bucurat foarte mult, dovedind astfel că nu este o poveste patetică, scrisă pe fugă, ci a fost gândită și muncită, astfel încât să ne capteze atenția, nouă cititorilor. Aștept în continuare să aflu ce se mai întâmplă cu dragii noștri protagoniști, căci ultimul capitol publicat s-a încheiat cu sărutul plin de pasiune dintre Evelyn și Marko, dovedind încă o dată că draga noastră scriitoare este o regină a suspansului.

Așa că, iubite cititor, îți recomand cu dragă inimă cartea ,, Evelyn" de SophieMargot pentru care sunt sigură că vei face o adevărată pasiune, realizând că este o adevărată provocare să te dezlipești de povestea celor două personaje.

Așa că, iubite cititor, îți recomand cu dragă inimă cartea ,, Evelyn" de SophieMargot pentru care sunt sigură că vei face o adevărată pasiune, realizând că este o adevărată provocare să te dezlipești de povestea celor două personaje

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Ca și plata : 3 voturi la cartea "Orașul morții" și un comentariu din care sa reiese ca ai citit cartea de 150 - 300 de cuvinte.

Semnat, WattAngels


Promovări Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum