Misiune imposibilă

18 2 1
                                    

Scriitor:@elenaviiuPersoana care face promovarea:@roiuandreeaCapitole publicate: 7Număr cuvinte per capitol: 1000-2500

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Scriitor:@elenaviiu
Persoana care face promovarea:@roiuandreea
Capitole publicate: 7
Număr cuvinte per capitol: 1000-2500

Dragă cititorule, astăzi te provoc să pătrunzi în ,,Misiune imposibila", unde vei descoperi lumea lui Nicklas, membru al unei organizații criminale și Jyotis, o frumoasă studentă în devenire, dar și personal al unei cafenele

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Dragă cititorule, astăzi te provoc să pătrunzi în ,,Misiune imposibila", unde vei descoperi lumea lui Nicklas, membru al unei organizații criminale și Jyotis, o frumoasă studentă în devenire, dar și personal al unei cafenele.

O aventură periculoasă, plină de mister, intrigi și iubire...Acțiunea extravagantă din această carte este evidențiată prin Nicklas, bărbatul ce-și alege victimele aleatoriu, dar este pus să o ucidă pe Jyotis, dar care nl nu se lasă prea ușor.

Nicklas, care încearcă să o ademenească pe Jyotis din ce in ce mai mult, își dă seama că nu va fii atât de ușor , dar nu din cauza ei, ci mai mult a lui. Atunci când sentimentele apar totul se destram . Oare Nicklas va alege iubirea?

Faptul că povestea este scrisă pe baza unei povești de dragoste imposibile m-a atras din ce in ce mai mult. Luxuriantă, plină de pericol, lumea lui @elebaviiu este amețitoare, am fost pătrunsă de un sentiment ce îl vei înțelege pe parcursul cărții. M-a captivat capitol cu capitol, pe tot parcursul întâmplărilor dintre cei doi, de la prima întâlnire, sau mai bine zis, ciocnire până la primul sărut dinte cei doi protagoniști. Acesta poveste savuroasă vă va face să tânjiți mereu după o pagină în plus.

Titlul este unic și totodată misterios, înbinându-se perfect cu cartea. Simplu, dar foarte expresiv prin simplul fapt că doar citindu-l îți dai seama de ideea cărții.

Faptul că ideea poveștii nu este întâlnită în realitatea de zi cu zi mi-a câștigat admirația. Intriga însăși se răsucește, se contorsionează și se îmbină perfect cu dezvoltarea iscusită a personajelor astfel minunata scriitoare demonstrând priceperea in crearea unui fir narativdesăvârșit.

Indiferent de ce cauți, aceasta este cartea perfecta, o acțiune care o să te țină cu inima strânsă, o poveste de dragoste fatală, trădări, complexitate morală; povestea de față este o aventură pe cinste. Lumea misterioasă a lui Nicklas și Jyotis sigur te va captiva de la prima pagină .

Așadar , cititorule îți urez lectură plăcută și spre să alegi această carte impresionantă, atat prin momentele de acțiune, romantism și puțină comedie, cât și prin cursivitatea sa.

Ca plată, aș dori follow permanent mie și grupului.

Cu drag, Echipa

Cu drag, Echipa

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.



Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Jul 02, 2020 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Promovări Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum