«Sen kimsin?»

411 39 62
                                    

Nekoma ve Karasuno'nun ilk maçı bittiğinde diğer maç hâlâ devam ediyordu. Üstelik üçüncü setin başlarındaydılar. İlk seti Nekoma kazanmıştı. İkinciyi Fukurōdani. Hinata kızların oyununa odaklandı. "Uwa! İki tarafın bir numarası da çok yetenekli."

Kenma, Hinata'nın yanındaki yerini aldı. Hinata'ya açıklama gereği duydu. "Alluriana ve Lenora arasındaki maçlar görülmeye değer oluyor." Hinata gözleri parlayarak iki kıza baktı. "Kenma! Beyaz saçlı olan yani Nekoma'nın kaptanı... As mı?" Kenma başını salladı yavaşça.

"Normal bir as değil. Alluriana-san Japonya'nın ilk üçteki ası!" İnuoka'nın sesiyle Hinata kocaman gözlerle ona baktı. Japonya'nın ilk üçteki ası mı? Harika olmalıydı. "On dakika bir ara veriyoruz. İsterseniz izleyebilirsiniz." Keishin'in sesi ile Karasuno ve Nekoma takımı onayladılar. Merakla kız takımlarının maçını izlemeye koyuldular.

Kireina, Lenora'nın vurduğu smacı kurtardığında ofladı. Yamuk olmuştu. Alluriana yamuk gelen topu düzeltti. "Megumi!" Megumi ablasının ona attığı topa smaç bastı. Bloklanınca yanaklarını şişirdi. Bloklanmayı sevmiyordu.

Neyse ki Liberoları harikaydı. Kireina bir kez daha kurtardı. Megumi'nin bloklanacağını biliyordu. Megumi bir kez daha topa değdiği zaman ablasına attı topu. "Kendi pozisyonunda kal bence."

"Kes be!" Alluriana kardeşine laf yetiştirirken Fukurōdani blokçularını şaşırtarak topu bloktan sektirdi. Zemine ayak basınca esnedi. Uykusunu iyi alamamıştı. "Riana servis sende!" Miku'nun ona seslenmesi ile uyuşuk bir şekilde servis çizgisine gitti.

"Büyük Kral ile görmüştük onu. Nerden tanıyor acaba?" Kenma bir kez daha konuşan Hinata'ya baktı. Büyük Kral mı? "Büyük Kral kim olıyor Shoyo?" Hinata yanındkai Kageyama'yı dürttü. Gerçek ismini unutmuştu.

"Aoba Johsai'nin kaptanı, Oikawa Tooru."

Kenma iç çekti. Onun kim olduğunu hatırlamıyordu. Hinata çok istekli göründüğü için gidip Kuroo'ya sorması gerekiyordu. "Kuroo, Oikawa Tooru adında birini tanıyor muyuz biz?" Kuroo cevap vermeden önce Kenma'yı Yaku cevapladı. Kuroo'nun söylenmeye başlayacağını biliyordu.

"Alluriana'nın çocukluk arkadaşı olan. Ulusallara izlemeye gelmişti, hatırlamıyor musun Kenma?"

Kenma hatırladığını söyleyerek başını salladı. Hinata'ya döndü tekrar. Hinata ağzı açık sahaya bakıyordu ama. Alluriana'nın şu an aldığı pozisyon ona Oikawa'nın servis pozisyonunu hatırlatmıştı.

Alluriana merakla onu izleyen bir çift göz hissedince o tarafa doğru döndü. İlk maç bitmişti anlaşılan. Karasuno'nun on numarası onu hayranlıkla izliyordu. Beyaz saçlı kız sevecen bir gülümseme ile el salladı.

Düdük sesini duyunca da servis kullandı. Servis başka bir birinci yılın tam üstüne geldi. Lenora beyaz saçlı kıza doğru döndü. "Riana! Birinci yıllardan uzak dursana!"

"Kolları kırılabilirdi. Büyük Kral'dan daha sert atıyor." Hinata'nın korku dolu sözlerine kulak asan olmadı. Kageyama dikkatle kızı incelerken sohbete ortak oldu.

"Beyaz saçlı kızı hatırlıyorum. Oikawa-san ve İwaizumi-san'ı ziyarete geliyordu arada. Oikawa-san'a ismiyle seslenecek kadar da yakındı."

Alluriana kendini izleyen gözlerden rahatsız olmaya başlamıştı. Neden delici bakışlar atıyorlar! Kireina'nın arkasına saklandı hızla. "Riana ne yapıyorsun?"

Kireina arkadaşının gösterdiği yere baktı. Karasuno. Orta parmağını gösterdi ve Kuroo'ya el salladı. Kuroo, Yamamoto'nun uyarısı ile Yaku'yla konuşmayı keserek kızlara baktı. Kireina'nın arkasında saklanan Alluriana'yı görünce sırıttı.

Nekomata'nın Torunları {Haikyuu!}Where stories live. Discover now