FİNAL 3/3

1.1K 66 74
                                    


Merhaba Kim Haneul

Dün intihar ettiğini öğrendim. Yazdığın defterde umrunda bile olmaz yazmışsın ama cok üzüldüm, defteri okurken gözyaşlarına boguldum Haneul.

Senin anlattığın gibi bir göruntüm yok
Beyaz tenim, gülünce ortaya çıkan diş etlerim , damarlı ellerim yok Haneul. Kırışık bir tene , takma dişlere ve nasırli ellere sahibim.

Öncelikle okula geldiğim günün ertesi gunü kendini tanıtırken kekelediğini ve ellerinin titrediğini fark etmiştim. Henüz bu tür şeylere alışamadığını düşündüm. O gün saclarınin boya olup olmadığını sordum çünkü açık kumral sacların boya gibi duruyordu ve okulda boyalı saçlar yasaktı Haneul. O gün sana anlatım ödevi verdigimde göz altlarının mor oldugunu fark etmiştim ama söylemek istememiştim. O gün kafede gördüğün kız benim kızımdi Haneul haklısın bana hiç benzemiyor ölen annesine benziyordu. Ve yaka ismi olarak ölen annesinin ismini kullanıyordu. Hâlâ çok sevdigim ölen karımın ismini seviyorum Haneul. O gün yanıma cağırdım seni cünkü hiç seni yanında biri varken görmemiştim. Yanında olan tek şey okuma kitaplarindi . O gün seviye ölçme sınavı olurken başını eline yaslayınca endiselendim çünkü sınavinı iyi yapmanı istiyordum. O gün arkanda konuşan gevezeye karşı seni korudum çünkü konuşması beni ve diger ogrencileri de rahatsız ediyordu. O gün sinav sonuçlarını açiklarken senin adına sevinmiştim çünkü 92 puanla en yüksek puanı alan sendin Haneul. O gün moralim biraz bozuktu çünkü karimın 7. ölüm yıldönümüydü. 7 yılı onsuz geçirmek her seneki gibi beni üzmüştü. O gün müdür yardımcısı yerinizi degiştirir herhalde dediğinde sinirlenmiştim çünkü bana emrivaki yapılmasını sevmiyordum Haneul. O gün halsiz olduğunu fark etmiştim çünkü beni dinlerken gözlerinde oluşan işık sönmüş gibiydi ve her soruya cevap vermek isteyen sen yüzüme bile bakmamıştın belki sana soru sorarsam keyfin yerine gelir diye düşündüm. O gün sana ' bunun dünyadan haberi yok hocam ' diyen çocuğa bir anlık içimde kin beslemistim. Çunkü sana durup dururken laf atmasına sinirlendim Haneul. O gün okula gelmediğinde merak etmiştim çünkü ilk defa okula gelmemiştin . Abin için cidden üzülmüstüm annen ve babanı sordum çünkü merak etmiştim sana inanmadığım için değildi. Annenin öldüğünü duyunca çok üzüldüm o an aklıma karım gelmişti Haneul. O gün kızımla torunuma doğum günü hediyesi bakıyorduk Haneul.

   Hayatını sonlandıracağını bilseydim yemin ederim ki gitmezdim oraya. Tedavi görüp iyileşmeni, beni herkes gibi yaşlı bir Tarih öğretmeni olarak görmeni isterdim.

   Aramızda, hayatta olmanı isterdim Kim Haneul.

Ölüm sebebin olan öğretmenin
Min Yoongi







Bitti cidden

İnanamıyorum

Biliyorum bazi bolumleri cok sacma oldu çünkü sadece yazmak için yazmıştim onları









To My Teacher Min Yoongi/MYGHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin