This is what you came for

40 2 0
                                    

Yes! We zijn aanbeland bij de finale tegen Brazilië.. gaat Engeland winnen? Lees snel verder! X Tamara

----------------------------------------------------

'Welkom bij de finale! Vandaag speelt Brazilië tegen Engeland, wie gaat er winnen en neemt de Supercup mee naar huis? De spelers komen zo het veld op, we beginnen met het Braziliaanse team!' schalt de mannelijke, luide stem door de omroeper en er wordt luid gejuicht in het stadion. Harry klapt beleefd als het Braziliaanse team het veld op komt maar echt sympathie voor de mannen voelt hij niet. ' En dan is het nu tijd voor onze Engelse tijgers.. Zijn we er klaar voor?!' roept de omroeper en er wordt heel luid gejuicht en geschreeuwd. 'En daar hebben we nummer 1! Hij is de meester van de aanval, laat je horen voor Severus Sneep!' Harry klapt luid en hij hoort Tobias naast hem fluiten. Hij grinnikt en kijkt naar zijn vader op het veld. Na een minuut of wat staan beide teams klaar en gaat de muziek uit. Opnieuw staat zijn vader klaar voor de service en Harry houdt zijn blik op hem gevestigd terwijl hij zenuwachtig met zijn vingers speelt. Dan fluit de scheidsrechter, een lange en kale man. Zijn vader gooit de bal op en slaat tegen de bal aan. De bal komt maar net over het net en wordt niet gepakt door de Brazilianen. ' 1-0 voor Engeland!' schreeuwt de omroeper en Harry klapt luid. Tot Harry's blijdschap en de hysterie van de overige supporters, maakt zijn vader nog 7 punten voor Engeland met de opslag waarmee het 7-0 staat voor Engeland. ' Hij is goed in opslaan.. maar 7 punten achter elkaar heeft hij nog nooit gehaald' fluistert Eileen in Harry's oor. ' Dus dit betekent hopelijk iets goeds' vervolgt ze en Harry grijnst breed.

' Engeland moet nog 2 punten en dan hebben ze de Supercup in hun handen! Sneep komt naar voren dus de Brazilianen moeten gaan oppassen voor hem.. Jones is aan de opslag' zegt de omroeper en Tobias kijkt zenuwachtig. ' Rustig aan Sev, je kan het' mompelt hij en houdt zijn blik strak op zijn zoon gevestigd. Hij weet hoe zijn zoon zich moet voelen en de adrenaline schiet door zijn lichaam heen. ' Jack Bruce passt, wat een vaardige libero is hij toch, en Jason Adams geeft een prachtige set-up.. en Sneep valt aan! Ja! De Brazilianen kunnen er niet bij, wat een fantastische aanval!' klinkt het luid en Tobias klapt luid. Hij ziet zijn zoon de mannen bij elkaar halen en nog even bemoedigend toespreken voordat ze weer op hun posities gaan staan. ' Oh die laatste punt.. kom op Sev' zegt hij en dan wordt de Braziliaanse aanval verdedigd en opnieuw set-upt Jason hem naar Severus die de bal binnen de drie-meter slaat en precies aan de zijkant waar niemand staat, precies voor de lijn. Tobias kijkt zorgelijk, de bal lijkt vanaf hier uit te zijn. Zijn zoon kijkt super chagrijnig en dan fluit de scheidsrechter en maakt het gebaar dat de bal in is. Tobias springt op en zijn zoon kijkt even ongelovig, alsof hij het niet kan geloven maar wordt dan bedolven onder zijn teamgenoten. ' Engeland is de winnaar!' klinkt de omroepstem en de muziek gaat luid aan. Tobias kijkt tevreden naar zijn zoon die iedereen van het team vriendschappelijk knuffelt. Dan komen er twee mannen in nette grijze pakken het veld op en ze dragen een grote, zilveren cup. De oudste van de twee mannen pakt de microfoon aan van een assistent en begint te spreken. ' Wat een fantastische pot volleybal tussen twee topploegen maar het is gebleken dat Engeland de terechte winnaar is. We willen graag de aanvoerder naar voren' klinkt het en Tobias kijkt trots toe hoe zijn zoon bescheiden naar voren stapt en handen schudt met de mannen. ' Wat gaat er door je heen?' vraagt de man met de microfoon en geeft de microfoon aan zijn zoon. ' Geweldig natuurlijk. Ik ben zo ontzettend trots op het hele team, we hebben hard gevochten maar we zijn de terechte winnnaars. Iedereen ontzettend bedankt voor jullie support' zegt Severus en geeft de microfoon terug. Er wordt weer geklapt en gejoeld. Dan overhandigen de twee mannen de Supercup aan Severus en Tobias ziet Eileen gauw foto's maken. Dan heft Severus de Supercup op en opnieuw wordt er keihard geschreeuwd en geklapt. De rest van het team komt er gauw omheen staan en er worden foto's gemaakt. Dan worden er handen geschud met de Brazilianen en Tobias wenkt Harry. ' Kom, we gaan naar ze toe' zegt hij en hij gaat naar beneden.

Als ze in de kleedkamer zijn, kijkt Severus even rond. ' Guys, ik ben zo ontzettend trots op jullie' zegt hij tevreden en Charlie Jones, een van de passer-lopers, heft zijn hand op. ' We hebben aan jou voor een heel groot deel de Supercup te danken. Zonder die aanvallen van jou..' Er wordt instemmend geknikt en Severus glimlacht zwak. ' Dat is aardig Charlie' zegt hij en dan gaat de deur open. ' Mogen we naar binnen?' vraagt Tobias en Severus grinnikt. ' Jullie wel' zegt hij en hij knuffelt zijn vader. ' Ik ben zo allemachtig trots op je Sev. Je hebt het zo goed gedaan' zegt zijn vader en Severus glimlacht klein. 'Dank je pap'. Dan laat hij zijn vader los en knuffelt Eileen. ' Die laatste aanval jongen, vanaf onze plek leek de bal uit maar gelukkig is dat niet zo' zegt Eileen en hij knikt. ' Ik dacht zelf eerst ook dat hij uit was' reageert hij. Dan laat hij Eileen los en kijkt naar Harry. 'Ik vond het geweldig' zegt Harry en Severus lacht. ' Goedzo. Dan gaan we kijken of je ook onze genen hebt' zegt hij met een knipoog. 'Ik hoop het echt want ik wil dit ook' zegt Harry stellig en Severus trekt een wenkbrauw op. ' Het is niet allemaal glamour en winnen Harry, het is heel veel trainen en het kost je bloed, zweet en tranen' zegt hij. ' Dat weet ik' zegt Harry en dan knikt Severus. ' Goed, dan is dat geregeld' zegt hij met een knipoog en aait door Harry's haar. ' Heb je nu vakantie?' vraagt Harry en hij knikt. ' Even bijkomen' zegt hij met een smalle glimlach. ' Dan heb ik alle tijd om van je te leren' zegt Harry en hij legt zijn hand op Harry's schouder. ' Ik ga mijn best doen'.


Serve strong- Severus Snape fanfictionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu