Bölüm-15

255 23 21
                                    

Alpay

Telefonda olan bakışlarımı alkış seslerinin artmasıyla kaldırıp sesin geldigi yere bakmaya başladım ve kahkahayı koyverdim. Yerimden fırlayıp bu anı videoya almaya başladım.

Akşın elindeki kadehle evrenin yanında gelen kızla beraber masaya çıkmış göbek atıyordu.

Evet evet göbek atıyordu.Videonun iyi çıkması İçin biraz daha yaklaştım, alper koşarak geldi ve  onları aşagıya indirmeye calıştı.

Akşın ayagıyla alperin kafasını ileriye dogru itti ve geri oyununa devam etti.

Bu sefer oyun havasından vazgeçmiş olacak ki  dansöz edasıyla ritmik hareketlerle belini oynatmaya başlayınca milletten bir çığlık alkış tufanı koptu.

Bakışlarım evrene kaydıgında kızı sırtına almıştı coktan. Ama kimse akşını ordan indiremiyordu. Akşın hem oynayıp hemde onu aşagıya indirmeye çalışan alperi dövüyordu.

Kafama gelen şaplakla arkamı döndüm abimin kızgın bogayı andıran bakışları beni bulmuş ve bakışlarıyla senle sonra hesaplaşıcaz diyordu resmen.

Abim yanımdan hızla geçip akşını almaya çalıştı ama o habire kaçıp oynuyordu. Abim eliyle dje işaret verdi ve bir anda ses kesildi.

Akşına biraz şiddet gösterip zorla sırtına aldı abim.

"hadi toplanın gidiyoruz. Hepinizle evde görüşecez" diye tehdit etti bizi.

"alpayaşkım" diye seslendi akşın bana.

Bakışlarım onu buldu
"efendim asena" dedim gülerek ama yine kafama şaplak yedim.

"ben galiba kusucam" der demez abim fırlatır gibi yere indirdi kızı.

"abi kafasını gözünü yaracaktı kız az daha" demeye kalmadan akşın ögürmeye başladı. Böyle şeylerden igrenen biri değilimdir hele ki akşınsa hic igrenmezdim hemen yanına gittik ve saçlarını tuttuk.

"su istiyorum" dedi masumca. Hemen etrafıma bakıp ilerde masanın üstünde olan acılmamış sulardan birini aldım ve yanına gelip içirdim ona.

"aaa savaş beyde burada hani şu satıcı olanından." dedi sinirle. Dediginden bir şey anlamamıştım ama ben işin gülme kısmındaydım. Bundan sonra onu sık sık içmeye getirip eglenirdim ben.

"kızım sus bir ya" dedi abim eliyle agzını kapatarak.
Akşın abimin elini ısırmış olacak ki "ulan deli misin sen" diyerek elini cekti abim.

"agghhhhhhhhhh" diye bagırmaya başladı abim zorla arabanın arkasına yerleştirdi onu. Ben öne kuruldum ve arkadan başına buz tutarak gelen alperde arkaya biniyorduki akşını görünce korkup geri çıktı.

"abi ben arkaya gecmem alpay geçsin baksana kafama naptı." dedi aglamaklı. Kahkaha atarak önden çıktım ve arkaya geçtim.

"evren nerde alper?" diye sordu abim.

"yaseminleydi o kendisi gelir motorla gelmişti." dedi sonrada kimse konuşmadı akşın dışında.

"kimse bilmesin nerde olduğumu
sor.ar.lar.sa öl.dü dersin böyle gelmiş bölgede gider
kafam senden bile güzel"

diye bagırarak kolpanın şarkısını söylemeye başladı. Sonra bir anda sustu ve gözlerini kapattı. Telaşla bakışlarımı ona yönlendirdim.

"abi bu gözlerini kapattı ölmüş olmasın." diye sordum şarkı nasıl etki ettiyse bana.

"saçma saçma konuşma alpay, akşın aynadan görüyorum güldüğünü korkutma şunu." diye bağırdı. Sonra bir anda kahkaha patlattı.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jul 03, 2020 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

ANSIZINHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin