#1

2K 68 2
                                    


POV Charlotte

*BEEP-BEEP-BEEP* "ahrgg, stomme wekker laat me slapen" Met tegenzin stap ik uit bed loop naar de badkamer kleed me uit en stap onder de douche. De warme stralen stromen over mijn lichaam, na een paar minuten doe ik de kraan uit en kleed me aan. Ik loop naar de keuken smeer 3 broodjes en 4 broodjes voor school ik pak mijn schooltas in en pak mijn jas. "Mam, ik ga naar school ben er vanavond weer" "oke lieverd ben je niet te laat thuis pap komt vandaag vroeg thuis""oke doehgg mam!" "Doehgg schat". Raar mijn vader komt bijna nooit vroeg thuis voor het eten. Nouja gezellig ik stap vrolijk op de fiets en fiets naar school.

*Op school*

Ik zet mijn fiets in het fietsenrek en loop naar het goede lokaal. "Char char char!" Roept Lisanne "Heyy Lis" Ik geef haar een knuffel. "Naast elkaar?" Vraag ik "Hoii, tuurlijk hoe moeten we anders de les over leven?" "Hahaha geen iedee, kom"

"Oke klas, ga maar aan het volgende hoofdstuk werken en ja jacksen je mag muziek luisteren, maar wel oortjes in doen A.U.B!" "Welke bladzijde Lis?" Fluister ik naar Lisanne "45" "Oke thanxsss" Np Twin" Alleen Lisanne en Laurens noemen me Twin, maar ook niemand weet dat ik tweeling ben met de Niall Horan ik heet op school ook niet Charlotte Horan maar Charlotte Woods ik woon gewoon in Ierland. Ik doe mijn oortjes in en zet One Direction op na een tijdje komt Niall's solo, man ik mis hem....

*TRINGGG-TRINGB-TRINGGG*

"Yes, eindelijk pauze" samen met Laurens en Lisanne lopen we naar de kantine en gaan aan een tafel zitten. "Ik heb een iedee" zegt Laurens "waddan?" Zeggen Lisanne en ik tegelijkertijd. "Zullen we na school picknicken in het park?" "Jaaaaa goed iedee!" Schreeuws Lisanne.

Samen met Laurens en Lisanne fietsen we het schoolplein af, we fietsen naar het park en gaan op het kleedje zitten dat Laurens heeft klaargelecht.

"Wie wel er een stroopwafel met slagroom?" Vraagt Laurens "Ik" zeggen Lisanne en ik tergelijketijd. *hey, how ya doin'? Sorry you can't get through
Why don't you leave your name and your number and we'll get back to you....... *

Sorry jongens het is mijn moeder deze moet ik opnemen. "Hey, mam met mij wat is er?" " hii schat, sorry dat ik je stoor maar je moet nu naar huis komen je vader en ik willen wat zeggen.." "oh oke ik kom eraan" "doehgg schat tot zo" "doehg" zeg ik verwart terug

"Sorry jongens mijn ouders willen wat zeggen ofzo het klonk best dringend" " oke su6" zeggen Lisanne en Laurens tegelijk "dankje haha""doehgg" " bye"

Ik stap op de fiets en fiets naar huis.

Aangekomen thuis zet ik de fiets in de schuur en ga naar binnen, ik zie mijn ouders al op de bank zitten.

"Hey, wat is er?" "Kom even zitten" ik ga rustig zitten, oke dit is ongemakklijk ik heb mijn ouders nog nooit zo seriuus gezien." "Nou om het samen te vatten... wij gaan op vakantie naar Griekenland en jij gaat bij Niall en de jongens wonen voor een tijd in Londen totdat we weer terug zijn" "WAT?"

Music TwinsWhere stories live. Discover now