#12

1.2K 49 5
                                    

POV FLOOR

Ik wordt Wakker en kijk naast me. Zie Niall nog slapen, wat is hij schattig ala hij slaapt. Ik kan het niet laten om een foto te maken en zet de foto op instagram. Bijna een maand geleden gingen Laurens en Lisanne weg. Vandaag gaan de jongens hun laatste optreden geven, niet van de Tour maar voor de pauze want ze zouden eerst nog naar Italië gaan maar daar is het stadion, waar ze zouden optreden is afgebrand. Charlotte en ik moeten het voorprogramma doen vandaag, dat hadden de jongens gevraagd en na lang hebben ze ons overgehaald... Charlotte en ik vinden het dood eng maar toch gaan we het doen. Stay strong. Naast me voel ik Niall wakker worden. "lekker geslapen?" Vraag ik "heerlijk, zullen we gaan eten babe?" "Wat jij wil Nialler" grinnik ik "ik hou van jou" zegt Niall "ik hou ook van jou Niall" snel geef ik hem een kus "haha love you" "kom nu eten" lach ik.

POV Charlotte

"Char en Floor hier zijn jullie kledingsetjes, ga jullie daar maar omkleden" Ik krijg een lichte spijkerbroek en een wit t-shirt, mint groen colbertje, mintgroene all stars en een grijze snapback. Floor krijgt een zwarte skinny jean, donkerblauw t-shirt met mint groene stippen en een paar mintgroene sneakers en tot slot een wit schattig mutsje in haar handen gedrukt. "oke Lets Go!" Zegt Lou.

"We kunnen dit Floor" "tuurlijk" "kom hier" we geven elkaar nog een knuffel en lopen naar de jongens toe.

Ik geef de jongens nog een laaste knuffel nu moet het gebeuren, Floor en ik lopen het podium op en gaan zitten, ik pak mijn gitaar. Eerst zingen we Jar of Heart net zoals vroeger. "1, 2, 3, nu" ik zet in

No i can't take one more stap towards you
Cause all that's waiting is regret
And don't youknow i'm not your ghost anymore
You lost the love i loved the most

I learned to live half alive
And now you want me one more time

(....................)

Wo do you think you are
Wo do you think you are
Wo do you think you are
Wo do you think you are..

Ik doe mijn ogen open en zie iedereen staan en klappen. Ik kijk naar Floor die ook met een lach op haar gezicht kijkt. "Bedankt, en hier is ons laaste nummer As Long As You Love Me" roept Floor

As long as you love me
As long as you love me
As long as you love me
As long as you love me

We're under pessure
7 bilion people in the word tryna fit in

Keep it together
Smile on your face
Even know your heart is frowning

(............)

Lo-lo-lo-lo-lo-lo-lo
Lo-lo-lo
Lo-lo-lo
Lo-lo-lo-lo-lo-lo-lo-lo-lo-lo-lo-lo-lo-lo-lo

As long as you love me..

Langzaam sterft de muziek weg. Weer krijgen we een staande ovatie "badankt allemaal!" "En hier is ONE DIRECTION!" Roepen Floor en ik.

Na het optreden moesten we bij simon komen. Floor en ik lopen naar het kantoortje toe, Floor klopt aan "binnen" "hallo" zegt Floor "he dames ga maar snel zitten" we lopen naar de twee lege stoelen voor simon's bureau. "Jullie optreden was geweldig, en daarom wil ik jullie een contract aanbieden" zegt simon "een co-ntr-act?" Stotter ik "ja, als jullie dat willen is over een maand jullie eerste album uit" "aaaaaaaahhh" gillen Floor en ik "we doen het" zegt Floor "mooizo, en jullie kunnen ook gewoon met de jongens mee blijven touren want jullie mogen het voorprogamma zijn" zegt simon "yes" "nou veel plezier en doe jullie best he, morgen om 11 uur hier dan gaan we aan de slag!" "Oke doen we doehg" "daag tot morgen" Floor enik lopen de deur uit. "Aaaaah we worden beroemd" schreeuwen we.

*2 maanden later*

POV Floor

"Bedankt, en tot de volgende keer" schreeuwen floor en ik door de microfoon's. We lopen het podium af maken ons klaar en gaan de bus weer in naar huis. Nou en of we beroemd zijn geworden. Alles gaat super alleen morgen moeten Charlotte en ik naar school. Jap school we moeten weer naar school en niet als Floor en Charlotte maar als Floor en Charlotte met een andere achtenaam en andere kleding en haar. Jup we gaan het verven, Charlotte blond en ik bruin. Een nieuw leven begint ons geheime leventje op een nieuwe school..

POV Charlotte

Floor en ik stappen op de fiets, gister hebben we ons haar geverfd zodat we niet herkent zouden worden nu heb ik ook stijl haar en Floor krul helaas mocht ik niet meer mijn snapback op.. maar nu worden we tenminste niet herkent, nouja dat is de bedoeling. PLING ik krijg een Appje binnen van Harry

Harryboy✌️: veel plezier op school x
Ik: Dankjeeex

Ik ben niet meer op Harry we zijn nu super goede vrienden. Hij is echt mijn luisterend oor, ik kan echt alles bij hem kwijt. "Char kom anders komen we nog te laat!" Roept Floor "kom al"

We lopen de GROTE school binnen en melden ons bij de receptie. "hallo welkom op jullie nieuwe school wat zijn jullie namen ook al weer?" Vraagt de vrouw. "Floor Maxrool" "Charlotte Woods" zeg ik "nou welkom en jullie zitten allebei in klas 6VHIc veel plezier!" Zegt de vrouw "bedankt" zegt Floor. We lopen door naar het lokaal, oke hier gaan we dan op naar ons nieuwe leventje. We kloppen aan..

Music TwinsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu