Teória?

1.1K 28 3
                                    

A fenti videóról lesz ma szó 

Az elejét egy női hang kezdi;

 "Az univerzum sok dimenzióra oszlik. Ez a története annak, hogy ez újból nyolc részre szakad" 

Itt láthatjuk a tegnapi teaser kivágást, hogy Hongjoong elé odamegy egy fekete ruhás ember, és letesz egy homokórát. Ez a fekete ruhás ember szintén Hongjoong (a fülbevalóját néztem, és teljesen ugyanaz)

Hongjoong álma

"A televízióban látható világ az, amit soha sem értem el. Ahol ők élnek, és ahol én teljesen el vannak zárva egymástól, mintha egy üvegfal lenne köztük"

Hongjoong belép egy raktár-szerűségbe (ez később fontos lesz), a földön a háttérben látunk egy törött gitárt, egy szintetizátort rajta egy telefonnal, egy nagyon kicsi nyitott stúdiót, néhány fehér galambot, szétszórt irodai lapokat, asztali lámpá...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hongjoong belép egy raktár-szerűségbe (ez később fontos lesz), a földön a háttérben látunk egy törött gitárt, egy szintetizátort rajta egy telefonnal, egy nagyon kicsi nyitott stúdiót, néhány fehér galambot, szétszórt irodai lapokat, asztali lámpákat, sok kosárlabdát, és egy baseball kesztyűt labdával (ezek szintén fontosak lesznek)

"Az álmom, a barátaim, a családom...vajon újra megtalálhatom őket?"

Egy családi képet nézEzután Hongjoong ránéz az asztalon lévő homokórára, és elkezd minden tárgy lebegni kezd körülötte

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Egy családi képet néz
Ezután Hongjoong ránéz az asztalon lévő homokórára, és elkezd minden tárgy lebegni kezd körülötte

Seonghwa emlékei

Azzal indítunk, hogy Seonghwa egy asztalon ül, egy nagy tábla előtt ami tele van tennivalók listájával. A teljes képben észrevehetjük, hogy a szoba teljesen tele van tennivalók listájával, és lámpákkal

"Azt hiszem sok minden hiányzik, sokat kell még tanulnom"

Látunk a háttérben egy kis tv-t, (amin épp a Say My Name megy, ez nem fontos csak megfigyelés) ez is Hongjoong másik világára akar utalni

"Azt hiszem elfáradok, ha megpróbálok lépést tartani az idővel"

Seonghwa egy fehér vonalon sétál folyamatosan, mikor is elér egy "STOP" felirathoz. Meglát egy kisboltot, ami előtt egy lány táncol, ám ő láthatóan nem veszi észre.

𝙺𝚙𝚘𝚙 𝙾𝚗𝚎𝚜𝚑𝚘𝚝 & 𝙸𝚖𝚊𝚐𝚒𝚗𝚎Where stories live. Discover now