NCT 127

1.5K 51 12
                                    

Ja, az agyamra ment a biosz
(alig találtam normális, lehetőleg nem halálos betegségeket, szóval örüljünk annak ami van c':)

Mikor különleges "betegségben szenvedsz"

Johnny

Vízallergia

"A vízben található enzimek és ásványok súlyos bőrirritációt, égést, kipattogott bőrt eredményezhetnek az érintett betegeknél. 20000 emberből egyet érint"

Johnny és te immár a harmadik randitokra készültetek, amikor feldobta az ötletet, hogy menjetek el kávézni. A legtöbb fekete kávéhoz jár egy kis pohár víz, te pedig szerencsétlenségedre a pont ráborítottad a vizet egyenesen a kezedre. Nem kicsit ilyedtél meg, tudtad hogy ez egy idő után szörnyen fájni fog. Partnered csak kuncogva törölte fel a tócsát egy a személyzettől kapott ronggyal, mit sem sejtve.
Próbáltál csak Johnny-ra figyelni, de csak azon járt az agyad, hogy mennyire rossz dolgot is tettél.

-T/N, jól vagy?-kérdezte aggódva

-Az előbb kiöntöttem a vizet...

-Ugyan bárkivel előfordulhat

-Nekem vízallergiám van-mondtad elkeseredetten

-Mi? Ne nevettess, olyan létezik? Nem hiszek neked-mondta nevetve, ám elkomolyodott mikor látta hogy te ezen nagyon nem szórakozol-Várj...de ilyen tényleg létezik?

-Igen-mutattad meg vörös, kipattogott kezedet-így reagál a bőröm ha vízzel érintkezik

-Igen-mutattad meg vörös, kipattogott kezedet-így reagál a bőröm ha vízzel érintkezik

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Mark

Hermansky-Pudlak-szindróma (másnéven albínóság)

"Az egész testben jelentkező pigmenthiány az albínóság. Gyakori a szemek lilás árnyalatra színeződése, ez akkor fordul elő, ha az érintett egyes testrészein több a pigment, így az alapból barna szem lila árnyalatban megy át."

Új koreai fiú jött az iskolába, mivel tudtad hogy új tanuló jön ráírtál, nagyon jól összebarátkoztatok, és megbeszéltétek, hogy egy szünetben megkeres. Körülötted az emberek már megszokták szemed lila és a bőröd fehér színét, de a fiúnak először nagyon különös.

-Szia! A te....-akadt meg ahogy feléfordultál, nagyon meglepte a különleges külsőd.-....csak azt akartam kérdezni, hogy T/N a te osztálytársad-e-mondta megilletődve

-Én vagyok!

-Mark vagyok, bár tuti nem egy "kici kinajira" számítottál! Remélem azért nem zavar hogy koreai vagyok!-mondta kissé leküzdve zavarát

-Engem nem zavar a külsőd, ha téged sem az enyém!-mondtad vidáman

-Engem nem, de nagyon szép vagy! Mint egy anime karakter, vagy egy tündér-csúszott ki a száján-Jaj basszus, ne haragudj, nem bántásképpen mondtam, csak csodálkozom milyen gyönyörű vagy!

𝙺𝚙𝚘𝚙 𝙾𝚗𝚎𝚜𝚑𝚘𝚝 & 𝙸𝚖𝚊𝚐𝚒𝚗𝚎जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें