15 ;; parasite

149 26 2
                                    






Chapter15.
Parasite



Ο Taehyung καθησυχαστικέ όταν έμαθε πως τελικά δεν θα γίνει το εμπορικό και όχι επειδή το είπε ο ίδιος αλλά επειδή υπήρξαν κάποια πρόβλημα, είπε ο Jungkook αλλά εκείνος προφανώς και δεν το πίστεψε.

Ήταν απόγευμα, o Taehyung καθόταν στον καναπέ και κοιτούσε από το μεγάλο παράθυρο. Ο καιρός ήταν ιδανικός για βόλτα, είχε να βγει και καιρό. Ο Seokjin ήταν συνεχώς απασχολημένος και οι βραδινές βαριές στο νοσοκομείο κράτησαν πάνω από μια βδομάδα από όσο υπολόγιζε στην αρχή ο μεγαλύτερος.

Σήκωσε ξαφνιασμένος το κεφάλι του μόλις είδε τον Jungkook να βγαίνει από το δωμάτιο και ταυτόχρονα να διορθώνει το πουκάμισο του.

"Που πας;" Ρώτησε αμέσως.

"Έχω ραντεβού", απάντησε ο Jungkook και κοίταξε τον εαυτό του στον καθρέφτη.

"Ραντεβού;" Επανάλαβε ο μικρότερος και παρατηρούσε κάθε κίνηση του μεγαλύτερου ενώ ταυτόχρονα σκεφτόταν από ποτέ άρχισε ο Jungkook να πηγαίνει σε ραντεβού... τα σιχαινόταν κάτι τέτοιο.

"Jung Alissa", είπε ο Jungkook ξέροντας πολύ καλά πως ο Taehyung διψούσε να μάθει.

"Π-ποια είναι αυτή;" Ρώτησε γρήγορα.

"Μια πολύ ενδιαφέρον κοπέλα αλλά η ηλικία της είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον.." ο Taehyung τον κοίταξε με βλέμμα 'δεν με νοιάζει', αλλά από μέσα του έβραζε... και αυτό το ήξερε καλά ο μεγαλύτερος.

"Είναι τριών Tae", ο μικρότερος άνοιξε το στόμα του να πει κάτι αλλά ο Jungkook τον διέκοψε άλλη μια φορά. "Δεν ήξερα ότι θα ζηλέψεις και ένα τρίχρονο."

Ο Taehyung δεν συνέχισε την συζητήσει, του πέταξε εκνευρισμένος το μαξιλάρι και έφυγε για το δωμάτιο του.


[...]


Ο Jungkook ήταν μέσα στο δεντρόσπιτο και   είχε στην αγκαλιά του το μικρό κοριτσάκι.

"Αυτό εδώ μου το χάρισε ένα πολύ σημαντικό άτομο για εμένα", είπε ο μεγαλύτερος και έβγαλε ένα κολιέ από το κουτί. "Τώρα όμως θέλω να το έχεις εσύ. Μου υπόσχεσαι πως θα το προσεχείς;"

"Ναι Kook, σε ευχαριστώ" η Alissa έγνεψε ενθουσιασμένη και άφησε ένα φιλί στο μάγουλο του.

"Kookie θα μου δέσεις τα κορδόνια;" Ο Jungkook έγνεψε και έσκυψε προς τα παπούτσια του μικρού κοριτσιού.

"Ποιος είναι αυτός;" Ρώτησε με απορία η Alissa όταν άνοιξε το κινητό του Jungkook. O μεγαλυτερος όμως δεν απάντησε, ήταν πολύ συγκεντρωμένος στο να ξεμπλέξει τα κορδόνια μεταξύ τους. "Τον αγαπάς;" Ακούστηκε ξανά η σιγανή φωνή του μικρού κοριτσιού.

ғᴀᴛᴇ x ᴠᴋᴏᴏᴋWhere stories live. Discover now