Ki vagy pontosan?

1.2K 68 5
                                    

Yoongi pov.

Mikor elmentem egy kis ideig is mellőle nagyon bepánimolt ami aranyos volt tőle. Nem tudom, hogy csinálja, de már most imádom a kölyköt. A kaja mint ahogy szokott isteni lett, de most komolyan Jin nem tudja elrontani (khm..csak, ha Nam is ott van akkor igen). Miután ettünk Jin mondta, hogy megvizsgálná Kookot, hogy nincs e más baja a vakságát kivéve. Amúgy sose hallottam még olyanról, hogy lassan kialakuló szürkehályog olyan nem tudom fura. Az vagy van vagy nincs nem tud kialakuni! Vagy mégis? Áh nem tudom. Visszatérve mivel a kis krapek rám van cuppanva így nekem is el kell kísérnem Jinhez a rendelőbe. Jin a mi orvosunk mivel csak neki sikerült az orvosit megcsinálni. Nekem egy sima éretségie van, Namnak egy ügyvédet valamilye van, Taenek is valami ilyesmilye van Jiminnek is csak egy sima éretségie van jah és Hoseoknak egy állatorvosi diplomája van. Én, Jimin és Jin nem dolgozunk sehol, de Nam és Tae dolgoznak, hogy fentartsák ezt a kis helyet. Jin ki akart küldeni, de Kook nagyon nem akart elengedni így bent maradtam. Ahhoz képest hamar végzett.
-Rendben amúgy a szemed világát vissza lehetne hozni, de itt nincs hozzá eszköz-sóhajt.
-Tu-tudom, hogy le-lehet csak d-drág 690000 won lenne-dadogta.
-Kook annyit megér szerintem! Mikor van a szülinapod?
-Sz-szeptember 1-dadogja halkan.
-Fú deszar már sulikezdéskor-fintorgok.
-É-én nem cs-csináltam semmit! N-ne utálj m-meg!!- bújt hozzám félve. Valaki nagyon megbánthatta mivel akit közel enged egy picit is nem engedi könnyen. Mondjuk még merném kockáztatni, hogy depressziós is. Engem nem nagyon zavar, hogy ennyire ragaszkodik hozzám, de kétnaponta nekem el kell mennem járőrözni és hát félek, hogy valami butaságot csinál. Nem vagyok meleg és inkább a lányok keltik fel a figyelmem, de ez a fiú. Nem lehetsz szerelmes!! De annyira cuki és édes! NEM LEHETSZ SZERELMES!!! Ennyit a boldogságról.
-Nincs semmi baj csak tudod a szülinapod aaz iskola kezdésekor van és én nem szeretem a sulit-puszilok puha fürtjei közé mosolyogva.
-Oh......értem!-bújt hozzám, ha lehetséges mégjobban.
-Na, de cukikák ideje lenne menni mert még neked Yoon menned kéne Lisához! - mondta Jin fejét rázva.
-Ahhh.....tudod, hogy rühellem mindig rámcuppan! Miért nekem kell rá vigyázni!? 16 éves tud magára vigyázni!!-hogy ki az a Lisa? Jin egyik barátnőjének a lánya aki teljesen rám van kattanva. Utálom őt mivel khm....szeret semminek nevezhető ruhadarabokat félve ni és még mellé hülye is mint a seggem. Bár az lehet okosabb nála.....na mindegy. Meghát nem csak azért kell vigyáznom rá mert Jin megkért és mert a barátnője lánya, de ezt majd később.
-Értem, de akkor vidd Jungkookot és csak legyél ott nem nagy cucc-kuncogott Jin mire legszívesebben tökön rúgtam volna.
-Oké adok neki melegebb ruhát és megyünk-sóhajtottam majd házamhoz vettük az irányt. Jungkook a hátamon csimpaszkodott egészen hazáig. Leültettem a kanapéra míg én felmentem a szobámba és levittem neki egy pulcsimat mivel hát közeleg az ősz és hát este lesz mire visszaérünk. Lehet elhívom Hobit, hogy segítsen visszafele megvédeni Jungookot. Jah az nem lenne hülyeség. És már hívom is.
-Szia  Yoon mi van?-köszön bele.
-Cső haver nem tudnál velem jönni Lisahoz? Jah meg jön Jumgkookot is-sóhajtok.
-Anyám miért?-nyafogott.
-Mert nekem is te nyafogtál meg ott lesz Lisa foglalkozhatsz a ribanc seggével-sóhajtok.
-Hé még mindig meleg vagyok tehát maradj csendben!-akadékoskodik.
-Nem is arra gondoltam, hogy dugd meg te perverz buzi! Komolyan mindenben ezt kell látni!-akadok ki.
-Jól na öt perc és ott vagyok nálad és indulhatunk-egy-egy szia után is tettük majd Kookra ráadtam a pulcsim ami rajta egy picit nagy volt rá és, istenem, de cuki! Nem nem cuki!!! Csak......édes, hogy ilyen nyomi!!! Nem nem nem!!!
-Mehetünk? - jött be Hoseok mosolyogva.
-Persze! Gyere Jungkook a hátamra!-fordultam meg és kezeit vállamra raktam-Ugorj!- Jungkook minden utasításomat követte és sikerült is, deee~ csak negyedjére. Mikor megvoltunk elindultunk a Déli falkához. Kevés falka van aki minket is emberszámba vesz vagyis érted na! Igazából senki területén nem vagyunk mégis mivel elég közel vagyunk a Déliekhez néha vigyáznunk kell Lisára az alfa omega lányára. Egy nagy ribanc az biztos. Egy idő után átváltoztunk és Jungkookit a hátamra ültettem. Mikor megérkeztünk Mr.Manobantól engedéjt kértem, hogy Jungkook is velem legyen és mivel Jungkookról ordít, hogy egy légynek se tud ártani megengedte. Hoseoknak és nekem is szabad bejárásom van ide tehát elköszönve az alfától mentünk be Lisához.
-Oh szijaa~ Yoonie-mondta nyávogva- Ki az a undormány a hátadon? - komolyan rühellem.
-1. Nem undormány
2. Meg mindig normálisan kéne beszélned velem
3. A Cuki omega fiút nem hagyhattam otthon tehát ittvan engedéjt is kaptam szóval van joga itt lenni Lisa! És még mindig idősebb vagyok nálad szóval a tisztelet kijár!! - mondom dühösen.
-Hahh...persze te meg hülye buzi miért vagy itt? - nézz lenézően Hobira.
-Egy pillanat és jövök Hobi vigyázz rá- raktam Jungkook kezét Hoseokéba (Mivel már mellettem volt Jungkook és nem a hátamon). Elmentem Mr.Manobanhoz és hazahívtam nehezen, de nem hívtam be csak mondtam neki, hogy nézzen minket az ablkbó sunyiban, először nem akarta ezt tenni, de mikor nagy sikítást hallott odament az ablakhoz én meg bementem. Lesokkolt ami bent volt. Hoseok és Jungkook is farkas alakban volt (bent a házban nagyobbak a terek, hogy átváltozva is elférjene mivel akkorák mint egy kifejlett medve átváltozva szerk.). Jungkook elterülve a földön míg Hoseok előtte védelmezve állt.
-ITT MEG MI A FASZOM TÖRTÉNT!?!? - mondtam ingerülten mire Hoseok visszaváltozott Lisa pedig mosolyogva véres kezeivel felém kezdett jönni.
-Csak engem szerethetsz!! CSAK IS ENEGEM!!!-ekkor apja hitetlenkedve jött felé mire ijedten hátrált.
-Először nem hittem Yoonginak, de bár tettem volna! - rázta fejét- Bocsánat Yoongi az omega miatt nem tudtam, hogy lányom ennyire bekattant, hogy még sebesítse- ekkor ránéztem Kookra akit Hoseok bekötött.
-Semmi baj hazavisszük, ha nem baj?
-Persze nyugodtan majd értesítelek, ha segítség kell és köszönöm, hogy rávilágítottál arra a tényre, hogy alányom nem normális- mondta fájdalmasan mosolyogva mire egy férfias ölesésbe húztam. Régóta ismerem már Mr.Malobant eyg jólelkű középkorú férfi aki csak a családja az első. Nem tudhatom, hogy most miként érezhet, de szerintem összetört most.
-Semmi baj Mr.Manoban a lényeg, hogy ki lehet gyógyítani belőle! Haa kell keresek egy orvost aki segíthet rajta!
-Azt megköszönném Yoongi! - mosolyog- Komolyan bár te lennél a fiam! Nem értem miért vagy szánkivetett hisz mindenben jó vagy!!! - sóhajt.
-Tudja nincs jó sztorim, de majd lesz-verem vállba majd elindultunk hazafelé, de most Hoseok hátán volt az eszméletlen Kook. Várj miért hívom Kooknak!?!?

Mr.Manoban pov.

-Ki vagy te pontosan? - sóhatjotk- És ki akar téged mölni rajtam keresztül?!

A Vak OmegaWhere stories live. Discover now