Nem akarok visszamenni!!

854 52 1
                                    

Jungkook pov.

Éjszaka kb este 9-10 lehetett mikor meghallottam Yoongi halk horkolását. Az ablakot kinyitva másztam ki rajta és igazából csak próbáltam nem neki menni semminek. Már messze lehettem mikor meghallottam, hogy valaki lába alatt megreccsen egy faág. Levegőbe szippantva nyugszom meg mikoris Tae jellegzetes lime illatát érzem meg.
-T-tae?? - kérdezem meg remegve.
-Istenem komolyan miért erre jössz, te buta nyúl!! - szitkozódik.
-M-miért vagy itt? - értetlenkedek.
-Hát Jin kért rá, hogy kövesselek bármi áron szóval itt vagyok-komolyan Jin miért?! Én csak el akarok tűnni!!
-Nem kell velem foglalkozz menj vissza a falkához! Én meg megyek a dolgomra!-indultam meg mikoris kedves fa utamat állta-Faszom!!!-ordítottam majd sírva fakadva rogytam le a földre.
-Hé hé nyuszi, nyugi van! - karjait éreztem még testemen és ahogy mellkasára húzza buksim.
-Tae én nem akarok visszamenni Yoongi nem szeret és csak púp vagyok nektek! Kérlek csak had menjek! - dörgöltem fejemet mellkasába. Remélem elenged és vissza megy a falkához.....

Taehyung pov.

Nem tudom mit tegyek hisz egyedül nem hagyhatom mert azért csak egy omega aki még vak is. Áhh mi lenne, ha most visszamennénk és lelépnénk. Ahj úgyse jönne vissza, de egy próbát megér.
-Az jó, ha most visszamennénk neked és nekem is cuccokért majd lelépnénk Végülis az neked csak profitál mert én megvédelek!-próbáltam alkudozni.
-Hááááát Tae te neked ott a falka meg minden egyéb itt van neked miért akarsz velem jönni? - bújtatta buksiját továbbra is a mellkasomba.
-Nem tudom szeretek felfedezni meghát van bár mérföldre egy város ott vehetnénk egy házat és még dolgozatok is meghát megcsináltam a szemed és akkor majd látsz remélem-simítottam buksijára.
-Annyira nem értelek, de te vagy a legjobb barátom u-ugye?? -nézett rám mintha látna is engem.
-Igen én vagyok te leges legjobb bestid! - mosolyogtam el-De akkor gyorsan gyere a hátamra és menjünk hozzám szedjük össze a holmikat és irány horány!-mosolyogtam és felkapva a nyuszit szaladtam vissza. Előkapva egy válltáskát, gyorsan bepakoltam a pénzem pár ruhát megmég közös képeket a srácokkal. Tényleg komolyan káposztalé van az agyamba!?! Legalább a Namjin párosnak el kell mondanom ezt! Kook elment Yoongihoz, hogy összepakoljon. Gyorsan tárcsáztam Namot aki szerencsémre hamar fel is vette.
--Mi van te este 11 lesz mindjárt miért hívsz?-hallom meg Nam nyafogós hangját.
--Figyelj Yoongi egy fasz volt Kookkal és a nyuszi nem akar maradni semmi áron szóval röviden lelépek vele mert azért nem hagyom, hogy egyedül menjen!- sóhajtok
--Rend....VÁRJ MI?!! HOVA MENTEK TE VADBAROM!?-ordít fel hirtelen.
--Ide a pár mérföldre lévő városba tudod meg lehet máshova is, de mindegy lényeg, hogy támogassák egy kis pénzzel majd a műtétjét-vakarom tarkómat.
--Kicsim mi történik? - hallom meg Jinie álmos hangját.
--Majd később elmodom szívem- és egy puszikaaa jaj, de jó ezt halgatni komolyan hah--Jó oké meglesz Tae majd hívj még szia! Jah és MINDENRŐL értesítesz bármi van!! Legyetek jók! - és már rám is baszta a telefont.
-Tae kész vagyook-jön elém a kicsit álmos Kook.
-várj hozok neked egy pokrócot majd odaúton alszol a hátamon-vettem elő két tappancsos fekete fehér pokrócot és egy ilyen nagyobb sima fekete pokrócot majd hátára terítettem a tappancsosat. Szerencsémre Kook, csak egy ilyen mini váltáskányi cuccot hozzot szóval jej két váltáskával mehetek! Plusz egy nyuszi fiúval a hátamon király. A két válltáskát a vállaimára akasztottam (íróimegj.: az ellentétes vállára azaz átrakta a fején vagy mi😅) majd megkértem Kookot, hogy jöjjön a hátamra. A lábait átdugtam a válltáskák pántjain majd a másik pokróccal magamra kötöttem. Elég furán nézhettünk ki, de elindultam házamat bezárva minimum egy évig nem látom majd azokat a nyomokat, de egy jó érdekért csinálom ez boldogít. Szerencsére emberi alakban is megvannak a farkas gyorsaságot így valószínűleg holnapra odaérünk. Régebben vettem egy lakást ott szóval van hol lakni bár még be kell vásárolni meg rendet kell tenni.  

/Time skip/

Már vagy fél napja mentünk mikoris a nyuszi a hátamon ijedten kapta fel fejét.
-Tae ez más területe!-bújt el nyakamba. Igazat meg alva tudtam, hogy más területe, de nem lesz baj mivel egyik haveromé ez a terület vagyis tegnap jártam erre és találkoztam vele szóval nem lesz itt baj.
-Nyugi haveromé a terület nincs baj-simítottam buksijára.
-Tae valaki itt van a bokorba! - suttogja fülembe ijedten. Közelebb lépkedve a bokorhoz haverom öccse ugrik ki a bokorból mire én csak nevetek, de a Kook rémülten szorít magához, fejét nyakamba elrejtve.
-Szia Minho hol van D.O?-kérdeztem mosolyogva a krapekot.
-Ahj mindig az a barmot keresed amúgy most valahol járőröz nem messze innen azthiszem-vakarja tarkóját. Xiumin 18 éves és egy igazi rossz fiú. Folyamatosan dugja sorra a fiúkat és a lányokat, de olyan gyerekes, hogy azt el sem tudod képzelni.
-Itt meg mi van? Tae miért van a hátadon egy omega és Minho nem megmondtam, hogy maradj otthon! - elfelejtettem említeni, hogy Minho is omega hupsz. Fura mert tényleg rengeteg emberrel feküdt le, de mindig ő volt a domináns mindegy mellékes.
-Ahj, de az uncsi és tudok magamra vigyázni- húzza ki magát.
-Jólvan inkább ne mozdulj el mellőlem és akkor minden rendben van, na, de Tae mi szél hozott titeket? Ki ez az omega? Mitől fél ennyire? - mosolyog ránk D.O.
-Hát kedves öcséd ráhozta a frászt, és megyünk épp a városba azért mert valaki fasz volt és megbántotta ezt az angyalt itt-mutattam a nyuszifiúra - Amúgy Jungkook a neve-mosolygok.
-Milyen Jungkook?! - néz rám hirtelen Minho.
-Öhm....Jeon vagy ugye-erre egy bólintással reagál még mindig nyakamba fúrva pofiját.
-Akkor tényleg túlélted jézusom ezt nem hiszem el!! Tudod hányan élnek abban a tévhitben, hogy az egész Jeon név kihalt!! Anyám bezárás!! - fogja fejét Minho mire csak értetlenül nézek rá.
-Áhh ilyen hülyéket! Kooknak a falkáját meg születésekor megtámadták, de csak ő élte túl bár ebben valakik kételkednek-rént vállat- Bár azért elég durva háború volt az biztos-nevet.
-Okéé mindegy csak azt akartam kérdezni, hogy megpihenhetünk itt egy órára mert már éhes és szomjas is vagyok.
-Persze gyertek csak van minden amit csak szeretnétek!-indulunk el a házak felé majd beérve vettem észre, hogy már megint alszik. Komolyan mennyit tud ez aludni?! D.O bekisért a vandégszobába ahol leraktam a cuccainkat és őt. Batakartam és fejére adtam egy puszit.

Remélem minden helyre fog jönni.....

A Vak OmegaWhere stories live. Discover now