Helló Min

975 56 3
                                    

Yoongi pov.

Kilépve egyből észrevettem  azt a Suhot vagy kit. Gondolom falkájából valók azok a farkasok akik átváltozva szobroznak mellette.
-Mit akarsz itt!? És szólj a többinek, hogy itt nem változhatnak át csak, ha harc van!!! - kiáltok oda nekik.
-Oh... Helló Min! Mi a baj? Áh nem az én dolgom, hogy farkas alakban vannak hisz itt harc lesz!!-mosolyog. Nem akarok itt harcot hisz annyi most a gyerek! Meg az omega is. Faszom mit csináljak!! Áh megvan!!!!!
-Nem akarom, hogy itt ennyi fiatal farkas ak baja essen! Rendezzük ezt el ketten mint alfa az alfával! Ha én nyerek enyém a fakád, ha te megkapod a területet és ők elmehetnénk innen!- éreztem, hogy Nam most épp átkoz mivel Kookkal kint állnak a teraszon.
-Legyen Min, de ha vesztek azt a cuki kis omegát is megkapom! - mosolyog. Nem, nem, nem, nem, nem! Mit mondjak?? Ah megvan. Hát kinek kéne egy vak omega rajtam kívül persze!
-Egy ilyen sejtes omega? Szépnek szép, de vak csak hátráltatja téged! Nem mellesleg agyilag is van neki valami nem jó választás haver! - nevetek fel- Ha már egy párt keresel ajánlok jobbat! Rebecca! - hívom ide az omega lányt ki meg Namot is leveri- Karcsú és szép kedves és tüzes, de, ha ez nem elég! Szűz! - Rebeccakára kacsintottam, hogy értse mi is van és persze egyből levágta és cukin felkuncogott- Na Suho mit szólsz! - látszott az alfán, hogy nagyon érdekli az omega lány.
-Rendben legyen Min! Gyere! Menjünk egy tisztásra! - mosolyog.
-Senki nem jön a te és az én falkámból se csak Rebecca és a te falkámból egy omega ha jól érzem van is itt egy! - mosolygott rá.
-Sehun gyere! - sóhajtott és elindultunk négyesben. Nem messze volt egy rét na oda mentünk.
-Tehát szabályok a következők! Nincs külsős segítség semmilyen fegyver blabla tehát csak mi ketten és semmi vagy senki más!! - mosolygok rá-A két omega indít!-nézek Rebeccára és Sehunra vagy kire.
-Mehet! - ordították és mi egymásnak estünk. Először hagytam, hogy Sehun kifáradjon ami elég hamar megtörtént majd egy nagyon súlyos sebet ejtettem Suhon és félig leszáltam róla mire egyből vissza változott ahogy én is.
-Választhatsz Suho! Vagy békében éldegélsz majd velünk és a falkával felügyelettel vagy megöllek! Nem szeretek csak úgy életet él enni!! - térdelek rá.
-A-azh elsőh! - néz rám könyörgő szemekkel.
-Rendben! Rebecca hozz egy kötelet! - bólint majd hozza is. Suhonak kezeit hátrakötöttem és visszamentünk a falkához ahol már a mi falkánkból is sokan kint voltak.
-Suho vesztett, de nem ölöm meg hanem felügyelettel éldegélhet velünk! Nem vagyok gyilkos és ezt itt mindenki tudja kivétel ők-mutattam a még idegenekre-Tehát ki vállalja el, hogy vigyáz rá? - néztem körbe.
-Yoon majd én vigyázok rá, hogy ne csináljon bajt-mosolyog Rebecca.
-Segítek neki! - jelen meg előttem Jackson.
-Rendben jó szívás Suho! - nevettem fel. Hogy miért? Azért mert a Rejack páros ki tudja bármelyik embert kergetni a világból.
-Sehun ugye? - nézek az omegára aki velünk jött. Ijedten kapja rám tekintetét-Elvezetnél a falkádhoz? - Sehun csak bólint.
-N-nincs messze! - visszaváltozik farkassá és elindul egyik irányba.

/Megérkezés a Min falkába/

megérkezve egyből megjelenik két béta akik felvont szemöldökkel néztek rám.
-Min Yoongi vagyok, de nem ez a lényeg hívjátok össze a falkát kérlek. Fontos lenne!-Mind a kettő a mellettem álló omegára néztek aki csak egy bólintással jelezte, hogy csinálják amit mondok és el is mennek-  Látom befojásod van itt. Gondolom Suhonak vagy valakije, de kije vagy? Csak persze, ha nem személyes!-fordulok az omega felé.
-H-hát Suho bátya vagyok cs-csak m-mivel o-omega v-vagyok ezért nem lehettem a falkavezér ugye és, h-hát i-igen-vakarja tarkóját.
-Értem nyugi nem lesz semmi baja az öcsédnek!-veregettem hátba mikoris visszatértek a béták egy rakat farkassal. Ahogy észrevettem csak béta vagy omega van itt. Bár látszik, hogy nem szereti a vele egy rangú embereket. Gondolom csak a harcosok alfák mert hát azok nem lehetnek mások nagyon max béták.
-Köszönöm, hogy idefáradtatok azt szeretném bejelenteni, hogy az alfátok Suho ki mint kiderült féltestvérem mivel apja az én apám is volt csak hát egy olyan omegának a fia vagyok aki csak egy prosti így nem lehettem eddig vezéretek. Suho ugyanis megküzdött velem. Tény nem öltem meg! Nem fogom levenni az életét egy hülye döntés miatt, de nem is engedtem, hogy így méltó vagy épp nem, de a vezéretek legyen. Nem tudom ti, hogy vagytok ezzel, de választhattok! Aki akar egy elmehet és kereshet másik falkát, de aki szeretne már csak úgy éldegélni békében Velem jöhet és az én falkámmal igaz, de békében élhet. Mindenki kap egy faházat és ami csak kell csak szóljatok! Tehát ki, hogy dönt? Aki velem jön kérem jöjjenek ide-mutattam a magam mellé- Aki nem maradjon ott ahol van-körbenézve mindenki mellettem állt kivéve egy kölyköt.
-Sehun vezesd őket a falkámhoz mindjárt megyek énis-simítottam vállára.
-Csak mondom az ott a fiam tehát óvatosan vele! Mert azért vannak anyai ösztöneim!! - nézett rám csúnyán Suho. Őszintén mondom meglepőttem mikor azt mondta, hogy a fia, de akkor biztos nem hagyjon itt. Azért csak egy kölyök és ahogy érzem omega mint Sehun.
-Csá krapek na figyi gyere te is! - kaptam fel mire megharapott bár olyan gyengén, hogy még se éreztem.
-Figyi van egy ajánlatom!
-És mi lenne az? - mondta édes kis hangján.
-Eljössz velem a falkámhoz és, ha tetszik akkor ottmaradt velünk és ott lesz Suho és Sehun is! De, ha nem tetszik akkor én elengednek és oda mész ahova akarsz, De csak holnap reggel! Na benne vagy? - mosolygok rá.
-Kapok nyalókát? - mosolyog.
-Amennyit csak akarsz!-mosolygok rá.
-De szép kis jelenet volt kár hogy, vége! - hátra pillantva apámat (aki nem méltó e név birtoklására) látom meg egyik fának dőlve.
-Vicces én úgy tudtam halodt vagy! - mosolygok képébe.
-Hát nem-von vállát-De az biztos, hogy a féltesvéreid nem örülnének, ha megölném az egyikük satja fiát-mosolyog betegen.
-Nem satja és nem fogod megölni! Gyere játszunk le mint férfi a férfival-gyorsan lehajoltam a kissráchoz-Menj anyu után rendben? Kövesd az illatát! Ez a legbiztonságosabb- pusziltam orcájára. Bólint.
-Jólvan úgyis nyerek-mosolyog fölényesen és már nekem is ugrott. Gyorsan kellett reagálni, de ez sose volt gond nekem. A krapek bemenet az erdőbe, de nem ment 5 km-nél messzebb. Biztos már nem érzi anyja illatát. Mikor már majdnem levertem azt a senki fejemben meghallottam Kook omegáját ami kizökkentett a jelenből.
Yoongi gyere haza hiányzol, nagyon hangja teljesen megőrít és már nem is figyelek "apámra" aki e miatt leteper és épp vágta volna el torkom mikoris egy másik farkas harapta el torkát. Visszaváltozott emberi alakjában és mint kiderült Suho fia volt az.
-Köszönöm krapek-mosolyhok rá.
-Jong-dae Kim Jong-dae vagyok, de a Chent jobban szeretem-mosolyog rám -Amúgy mi volt ami megzavart? - kovácsiskodik.
-Tudod van egy omega aki nagyon hiányol és a belső omegájával szólt erről nekem cdak nem épp jó időzítés-nevetek fel kínosan.
-Majd bemutatód azt az omegát? Lány vagy fiú? - érdeklődik Kook felől.
-Fiú és persze! Na, de gyere a hátamra gyorsfutam lesz! - Változom át farkassá és még sem állok hazáig. Chen a hátamon nagyon élvezte az utat és amikor megérkeztünk ezt tutomra is adta.
-Nagyon jó volt!! Menjünk meg egyet!! - néz rám bociszekkel. Ah a gyengém a bociszem.  De nem lehet Kook miatt!!
-Nem lehet picur, de megismerkedhetsz az omegával aki élvezte az eszemet és miatta majdnem meghaltam! - mosolygok-De te hősiesen megmentettél! - mosolygok.
-Itt vagy anyuci királyfia-fut felénk Suho és felkapva megpörgeti-Ugye nem esett semmilyen bátódásod?!-öleli erősebben. Bár nekem lett volna ilyen gondoskodó anyám.
-Semmi bajom sincs, de Yoonginak van pár sérülése-biggyeszti le ajkát. Ekkor csapódott belém egy elég ismerős omega.
-Yoongi ugye semmi bajod nincs!?!? - néz fel rám könnyes íriszeivel.
-Csak pár horzsolás-puszilok hajába.
Olyan édes egy terentmény.

Bár megállna az idő néha. Akkor nem lenne sose gond.

A Vak OmegaOnde histórias criam vida. Descubra agora