Cuvânt-înainte și o mică descriere

213 44 23
                                    

Povestea tinerei Brina este cu mult diferită față de cea a altor persoane de seama ei. Fata a suferit în cei douăzeci de ani ai săi cât alții în toată existența lor.

Încă din primii săi ani de viață, micuța de pe atunci a fost împovărată de toate grijile familie sale. A fost nevoită să ocupe rolul de mamă, cât și de tată, pentru surorile sale mai mici, totul de la o vârstă la care alte fetițe se jucau nestingherite cu păpușile. Iubirea pentru cele două raze de soare o încuraja mereu să continue, oricât de întunecată era situația. Zâmbetele lor îi bucurau inima.

Deși viața ei personală era un adevărat calvar, asta nu a oprit-o niciodată pe Brina din a fi o elevă model. Inteligența ei uimea orice dascăl, căci fata avea o putere de a înțelege lucrurile și o perspectivă mult mai diferită față de colegii săi. Adesea, ea era printre elevii cu care școala se mândrea, fiind olimpică la mai multe discipline. Orice persoană care ar purta o discuție cu tânăra și-ar fi putut da seama de cât de vaste îi erau cunoștințele doar prin simplul mod de exprimare și felul în care își relata ideile.

Până la vârsta de douăzeci de ani, fata a dus o viață tumultuoasă, însă a preferat să rămână puternică pentru familia pe care o mai avea. Îngenuncheată însă de presiunea datoriilor, jobul prost plătit, singurătatea asurzitoare și frica zilelor ce aveau să vină, Brina se simțea neputincioasă.

Într-o seară a lunii iulie, fix când Brina era pe cale de a își lua rămas-bun de la orice speranță pentru mai bine, el a oprit-o. Trimis precum un semn din Ceruri, tânărul Royd, un străin pentru Brina, o imploră să-și regândească decizia. Ceea ce urma să se întâmple în următoarele zece zile avea să-i marcheze pe amândoi pentru totdeauna. Iar Brinei încă îi surâde ideea veșniciei.

Vă mulțumesc mult că îmi acordați o șansă, atât mie, cât și acestei povești

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vă mulțumesc mult că îmi acordați o șansă, atât mie, cât și acestei povești. Este prima mea încercare de carte pe Wattpad și sper să primesc cât mai multe păreri. Dacă v-am atras câtuși de puțin atenția, ar însemna enorm pentru mine un comentariu sau un vot.

Orice fel de sugestie sau părere este binevenită, atât timp cât este respectuoasă. Vă mulțumesc pentru citire!

Zece zileWhere stories live. Discover now