2

1.9K 337 511
                                    

[Chase Atlantic - Right Here]

Selamlar!

İkinci bölümle karşınızdayım, coook heyecanlandığım için hemen yeni bölüm yazdım umarım bu bölümü de beğenirsiniz.💘

Bölüm 3k oldu ve asiri guzel oldugunu düşünüyorum bakalım okuduktan sonra asik olacak misiniz :D

UYARI!!!
bu fic hwasa×namjoon shipi içerir o yüzden eğer rahatsız olacak olan, shipi sevmeyen vesaire birisi varsa LÜTFEN fici okumadan çıksın, okuyacaksa da LÜTFEN ship hakkında olumsuz bir yorum yapmasın çünkü ilk kez bu shipi yazıyorum ve gerçekten bu konuda hevesliyim, çok rica ediyorum eğer bu ship hakkında olumsuz düşüncelere sahipseniz lütfen yorumlarda bundan bahsetmeyin YA DA kibar bir dille belirtin, çünkü bu fic aklımda gerçekten çok güzel kurgulandı ve bir yan ship yüzünden ficten soğumak istemiyorum. Bu konuda beni anlayacak kadar duyarlı olduğunuzu düşünüyor ve sizi bölüme uğurluyorum, umarım uyarımı dikkate alırsınız💘💘💘

Hepinizi seviyorum, iyi okumalar!

•••

5 Mayıs 2001 Güney Kore, Seul


''Taehyung çok ciddiyim! Gerçekten kocamandı! Yemyeşil gözleri vardı ve hep bana baktı. Görmeliydin. Keşke sen de gelseydin.'' dedi Jungkook dudaklarını büzerek. Küçük çocuk ailesiyle hayvanat bahçesine gitmişti ve orada gördüğü bütün hayvanları arkadaşı Taehyung'a anlatıyordu. Henüz hayvanat bahçesine gitmemiş olan Taehyung ise meraklı bir şekilde arkadaşını dinliyor ve her söylediğine şaşırıyordu.

''Adı neymiş peki?'' diye sorduğunda Jungkook omuz silkti. ''Bilmiyorum ama ben ona gece diyeceğim. Çünkü simsiyah tüyleri vardı.'' dediğinde Taehyung parmaklarıyla oynamaya başladı. ''Bir panterim olsun isterdim, kedilerden daha büyük ve güzel.'' dediğinde Jungkook'un gözleri parlamıştı. Hemen Taehyung'u etkilemek istedi ve bir yalan uydurdu. ''Biliyor musun? Babama sordum ve bana bir panter alacağını söyledi. Sadece biraz büyümem gerekiyormuş. Panterim olunca sadece senin sevmene izin vereceğim.'' bu dediğiyle Taehyung oturdukları büyük koltuktan kısa bacaklarını sarkıtmayı bırakmış ve hemen yanına dönerek Jungkook'a bakmıştı parlayan gözlerle. ''Gerçekten mi?! İkimizin panteri olsun mu?! Ona beraber bakarız!''

Jungkook da hızla koltukta ona dönmüş ve küçük ellerini çırpmıştı. Amacına ulaşmış, Taehyung'u etkilemişti, bu yüzden kendiyle gurur duyuyordu. ''Olur tabii! Sonra o da bizi korur, herkese hava atarız!'' deyip gururla göğsünü şişirdiğinde Taehyung ince kollarını Jungkookun boynuna sarmış ve ''Teşekkür ederim Jungkook!'' diyerek yanağını öpmüştü, çok geçmeden Jungkook da kollarını Taehyung'un beline sarmış ve ''Önemli değil.'' diyerek karşılık vermişti.

Bu ikisinin arasında bir alışkanlıktı. Jungkook Taehyung'u etkilemek için bir şey yapar, karşılığında Taehyung ona bir öpücük verirdi ve ikili dakikalarca sarılırdı. Yine de, her seferinde sanki ilk kez oluyormuş gibi kalpleri hızlı hızlı atıyordu. İkisi de ne hissettiklerini anlayamayacak kadar küçük ve deneyimsizdi.

•••

Taehyung's Pov

TRAICIÓN DEL MAGO | tkWhere stories live. Discover now