4.0|Final

683 45 37
                                    

Genç kız midesindeki kelebeklerin uçuşmasıyla oturuyordu minik evinde. Aşkını itiraf etmişti. Ne kadar bir cevap gelmesede beklerdi.

Kapı zilini duymasıyla hızla ayağa kalktı,heyecanlanmıştı. Onu ziyarete gelen,kapı zilini çalan, çok az kişi olurdu hatta olmazdı. Ayağa kalktığında kalbinde ufak bir ağrı vardı. Pek umursamadı genç kız,hızlı kalkmasından dolayı olduğunu düşündü. Kapının deliğinden baktı.

Kimse yoktu.

Birkaç dakika daha kapının önünde öylece durdu ve sonunda kapıyı açtı. Çoraplarının pis zemine deymemesine özen göstererek kafasını sağ ve sola bakabilecek şekilde uzattı. Gene kimseyi görememişti. Oflayarak içeri gireceği zaman yerde kırmızı bir zarf gördü. Eline aldı ve kimden gelmiş olabileceğine baktı ama üstünde sadece bir "Merhaba" yazıyordu.

Genç kız mektubun kimden geldiğini bilmiyordu fakat kimlerden gelebileceğini tahmin ediyordu.

Berk...

Bay Çok Bilmiş...

Ve belki de O...

Daha fazla dayanamayacağını anladı ve özensizce yırttı zarfı. Ve içindeki kağıdı açtı.

Tek bir solukta okuyacağını düşündüğü için derin bir nefes aldı. Okuduktan sonra soluksuz kalacağından habersiz bir şekilde.

Merhaba...

Artık çok uzaklara gideceğimi biliyorum, hissediyorum. Ne kadar pek belli etmemeye çalışsalarda pek beceremiyorlar.

Bir film vardı ya hani doktorların yakında ölür dediği ama adamın yaşama ne kadar sıkı tutunduğunu bilmedikleri için yanıldıkları, ordaki başrol gibiyim tek fark ben tabi ki o kadar güçlü değilim. O yüzden durumum biraz daha kötü. Beynimde bir tümör varmış. İlk muayenede doktorlar çok küçük ve zararsız olduğu için iyi huylu tümör olduğunu söyledi. Bir sonraki gidişimde ise bana fazlasıyla büyüdüğünü ve ölümcül olduğunu söylediler. Ilk başta umursamadım ve sana söylememeye ama senin yanında olmaya çalışacaktım.

Hatta biliyor musun son dakikaya kadar umudum vardı.
Kurtulabileceğimi, iyileşebileceğimi düşünürdüm.
Fakat durumlar istedigim gibi gelişmedi. Doktorlar bana sayılı günüm olduğunu söylediğinde hayatımdaki en önemli kararı aldım ve sadece sen üzülme diye senden vazgeçtim. Kuzenimle konuştum ve olayları anlattım bana yardım edeceğini söyledi. Hatta şu an bu mektubu sana o yazıyor, elimi pek kullanamıyor,konuştuğumda çevremdekiler pek bir şey anlamıyor olduğu için. Ne kadar son vakitlerimi yaşayacağımı çevremdekiler fark etmesede ben hissediyorum ve son zamanlarımda sana bunları yazıyorum.

Tek isteğim benden nefret edip beni unutmandı.. Nefret etmeni sağlayacak ve ben ebedîyen yok olduğumda nefretin üzüntünü bastıracaktı. Nefretin çok güçlü bir duygu olduğunu biliyordum fakat unuttuğum duygu aşkdı.. Senin aşkın her şeyden güçlüydü.. Ta ki başka birini seçene kadar. Başka birini sevmende temennimdi ama sen tekrar bana aşık oldun 2. defa.. Sen üzülme diye senden vazgeçecek kadar çok sevdim ben seni. Gerçekten tek amacım senin benden nefret etmeni sağlamakdı ama son zamanlarda onu da başaramadım. Bir sürü doktor bir sürü ameliyat görürken telefonum kapalıydı. Bazenleri tek tük derdimi anlatıp kuzenimden bakmasını ve benim dediklerimi yazmasını istedim.

Seni hiçbir zaman aldatmadım.

Üzgünüm hiçbir seyi başaramadım..
Her şeyi elime yüzüme bulaştırdım.
Ama sen sakın üzülme ben sadece tatilde olacağım :)
Ve geldik sana bu mektubu yazmamda ki en büyük neden olan cümleyi söylemeye...

Seni her şeyden kendimden bile çok seviyorum.
Seni sen belki sadece bir tık az üzülürsün diye bırakabilecek kadar çok seviyorum.

Her şeyi berbat ettiğim için çok özür dilerim. Beni tanıdığın için çok özür dilerim. Başaramadığım, hayata tutunamadığım için özür dilerim.

Ve karşıma çıktığın icin teşekkür ederim..

Sevgilerle Bay Çok Bilmiş...



Son





Yaklaşık bir yıl önce ilk bölümü yayınlamıştım. Gerçekten uzun bir süreç olmuş. Kafanıza takılan bir şeyler varsa cevaplamak çok isterim.
Düşüncelerinizi bırakabilirsiniz.

Oy veren,yorum yapan, sadece okuyan herkese çok teşekkürler.

Bu kurgum burada bitti. Yeni texting ve kurgular yazıyorum. Onlarda görüşmek üzere <3

Bay Çok Bilmiş ||TextingWhere stories live. Discover now