끝났어-end-son

4.8K 511 54
                                    

★

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

hyeyong's euphoria

yıldızların gölgesi altında, özel bölüm

"parmakları hyesung'un saçları arasında gezinirken oturduğu koltukta kıpırdandı youngha, aşık olduğu çocuğun parmakları belinde belli belirsiz gezinirken gözlerini kırpıştırıyor ve arkada çalan müziği es geçerek yanındaki bedenin kalp atışlarını dinliyordu.

'bir an...' diye mırıldandı youngha, bakışlarını hyesung'un gözlerine çıkardı ve onu ele geçirmek ister gibi bakan kahvelerin güzelliği ile nefesi kesildi, 'beni sevmeseydin ne olurdu diye düşünüyorum.' diye fısıldadı, dili kurumaya başlamış dudaklarınında gezindi. gülümsedi hyesung, dudakları kıvrılarak minik gamzesini ortaya çıkardı ve parmaklarını daha sıkı sardı sevgilisinin bedenine. 'ben seni severdim, youngha. hangi zamanda ya da hangi hayatımda olduğum fark etmez, yine seni severdim.' youngha doğruldu, parmaklarını hyesung'un boynuna doladı ve dudaklarını hemen karşında kalan ince dudaklara değdirdi."

Parmaklarını önünde duran klavyeden kaldırdığında bakışlarını geniş salonda gezdirdi,  gözleri aradığı kişiyi bulamadığında ayağa kalktı ve dar koridorda ilerlemeye başladı. Yeontan ve Taetae'nin sesleri yatak odasında birbirine karışırken kapıyı ayarladı, dizlerine bile inmeyen siyah şortu ve siyah tişörtü ile yatakta uzanan Taehyung'un üzerinde gezinerek oynayan küçük bedenler gülümsemesine sebep oldu.

Onun geldiğini fark eden Taehyung, yüzünü yalayan küçük turuncu yumağı kucağından alarak ayaklandı, kollarını Jeongguk'un beline sararak onu kendine doğru çekti, dudaklarını onun boynuna değdirerek kokusunu içine çekti ve minik öpücükler bıraktı beyaz boyna. Yatağa oturarak bacaklarını araladı, bacağına oturttu genç olanı. "Seni göremedim." diye fısıldadı Jeongguk, parmakları Taehyung'un siyah saçları arasında dolanırken bedenini onu tutan kollara daha çok yasladı.

Belinde gezinen parmaklar Jeongguk'un mayışmasını sağlarken, "Seni rahat bırakmak istedim." diye mırıldandı Taehyung, başını Jeongguk'un omzuna yasladı. Arkalarında mırıldanan küçük bedenleri es geçerek "Seninle uyumak istiyorum." diye mırıldandı Taehyung, "Evet, ben de bunu istiyorum." Jeongguk burnunu çekti ve olduğu yere daha çok yayılması Taehyung'un gülümsemesine sebep oldu, "Hyeyoung öpüştü." Birden aklına geleni söyleyen Jeongguk, gözlerini büyüterek Taehyung'a bakarken büyük olanın onu öpmek isteyip istemediğini sorması ile kaşlarını çattı.

Hiç gerçek bir öpüşme gerçekleştirmemişti ikisi de, dudaklarının birbirine değdiği ya da minik dokunuşlar bıraktıkları dışında. Taehyung'un dudakları arasından dökülenler Jeongguk'un heyecanlanmasına sebep olmuştu, parmakları ensesindeki saçları çekiştirmiş, üst dişleri alt dudağına işkence ederken dudakları arasından kesik nefesler bırakmaya başlamıştı.

Belinde olan elinden biri bacağına inerek olduğu yeri sıktığında kirpikleri titredi, "Taehyung." diye fısıldadı yavaşça, büyük olanın açık renkteki gözleri bir an bile olsun gözlerini terk etmezken, "Öpsene beni." diye mırıldandı, dudaklarına beklemeden kapanan dudaklar ile ne yapacağını bilemedi ilk, Taehyung alt dudağını dudakları arasına almış emerken gözleri kapandı ve parmakları sevgilisinin boynunu daha sıkı kavradı.

Yavaş başlayan öpüşme Jeongguk'un farkında olmadan dilini Taehyung'un dişlerine çarpması ile beklenmedik bir şekilde vahşileşirken küçük olanı tamamen kucağına çekti Taehyung. Parmakları ince beli kavradı ve Jeongguk'un dudakları arasından kaçan inlemeler onun dudaklarına çarparken hiç beklemedikleri bir şey oldu, babasının canı yandığını düşünen Taetae, Taehyung'un üstüne atladı ve minik dişleri ile onun yanağını ısırdı.

Jeongguk durduramadığı gülümsemesi ile Taehyung'un kızarmaya başlamış yanağına krem sürerken Taetae, suçunu biliyormuş gibi yastığının üzerine oturmuş fakat gözlerini her an tehlikeye hazır olduğunu belirten şekilde Taehyung'a dikmişti. Yeontan ise Taehyung'un kucağına kurulmuş ve küçük mırıltılar çıkararak sevimlilik yapıyordu. "Gülmeyi kesecek misin?" Taehyung'un sinirli olduğunu belirten sesini duyduğunda dudaklarını birbirine bastırdü Jeongguk, krem tüpünün kapağını kapatarak ecza çantasının içine koydu. "Ben ona kızacağım, tamam mı?" Taehyung gülmemek için direnen çocuğa kaşlarını çatarak bakarken Taetae olduğu yerden kalkmış, bacaklarına patilerini koyarak Taehyung'a bakıyordu.

Kendisine bakan sevimli gözlere dayanamayarak kediyi kolları arasına aldı, "Sana benziyor. Sevimliliği ile beni alt edemeyeceği konu yok." dedi Taehyung, Jeongguk içinde tuttuğu kahkahasını bırakırken yarın bir fotoğraf çekimi olacağını ve makyözünün yanağının hali yüzünden ona kızacağını unuttu. Dördü yatakta birbirine dolanmış şekilde yatarken bir kez daha Jeongguk hayatında olduğu sürece hiçbir şeyin önemi olmadığını fark etti.

wishing on a star' taekookWhere stories live. Discover now