'ÖLÜM'

519 68 144
                                    

Sana inanıyorum.
Gösterebilirim,
Gerçeğin içindeki tüm o boş yalanlarını görebildiğimi.
Uzun süre kalmayacağım,
Bu yozlaşmış dünyada,
Elveda de.

Dance With The Devil

Dance With The Devil

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Neler olduğunu bilmiyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Neler olduğunu bilmiyordu.

Meçhuliyetin kafa karıştırıcı duygusunun zihni üzerinde kurduğu kapanda tutsak olup kalakalmış, önünü göremez hâle gelmişti. Ne hissettiğini, neden hissettiğini, en önemlisi de bedeninin soğuk kollar tarafından çekilip nasıl alındığını... hiçbirini bilmiyordu, tek biri bile mevcut durumda beyninde yoktu.

Ama... kendisini ufukların en kızıl noktalarına kaçıran o kolların tutuşuna soğuk denemezdi, yanlıştı bu tanım. Alevlere maruz kalan, erimek üzere parlayan bir camı yansıtıyordu gerçekte... katı ve sıvı arasında sıkışmış hacminin üzerine saplanmış, donmuş bir buz parçası üşütüyordu onu... etkisiz bırakan bir etkiydi. Bunu nefrete benzetti Marvolo, içini alev alev yakmasına rağmen ona dışarıdan nasıl soğuk bir hava verdiğini düşündü.

Ölüm... kelimelerle, betimlemelerle sınırlandırılamıyordu, sonu gelmeyen cümleler okyanusuna sürüklüyordu genç çocuğu. Ruhunun her saniye çığlık atmasına neden olan bir lanet, titremesini güçlendiren bir korku... Ses tellerine kadar vücut işlevlerini yitirmesini sağlayan, ellerinin bile kıpırdamayı reddetmesine sebebiyet veren, kaskatı bıraktıran, zehirli bir sarmaşık...

Baygınlığın getirdiği sarhoşluğu ilmek ilmek bilincine işleyen bir iğneydi o. Yıkık hislerinden oluşan, çatlak kalelerini devirme emrini veren bir şahtı. Acımasız bir katil, gözü kara bir şövalyeydi. Ruhları çalmakla yükümlüydü, kılıcını çekerken sakınmıyordu tılsımlı soluğuyla yaşam mumlarını söndürmekten.

O şeytani varlık, davetkâr şarkılarını oğlanın kulağına fısıldıyordu, uğultulu müziklerin benliğine vurduğu notalarla uçuruyordu onu... Marvolo için nereye götürüldüğü tamamen bir soru işaretiydi, fakat cevaplara el konmuştu. Ölüm'ün kara kanatları tarafından çalınmış yanıtlar boşluğun içinde onunla beraber süzülüyordu, elini uzatsa yakalardı herbirini. Ancak... bunu yapacak gücü yoktu.

UNCERTAINTY Where stories live. Discover now