1. Poglavlje

290 12 79
                                    

Kristijan

Zanosna crvenokosa zena zarije svoje velike nokte u moja vec crvena ledja niz koja se sliva krv, dok se zadnji put, najgrublje i najsnaznije do sada, zabijam u njene nutrine, sto je propraceno sa njenim glasnim vriskom.

Ova devojka je ziva vatra, bas kao i njena crvena kosa. Zna sta radi i kako da me zadovolji, upravo zbog toga je uvek moj prvi, ali ne i jedini izbor u krevetu.

Oborim svoje telo preko njenog mokrog tela sjedinujuci moja prsa sa njenim velikim silikonskim sisama, te nakon nekoliko dubokih uzdaha i izdaha dok dolazim sebi,  brzo i grubo izadjem iz njenu vrelu pickicu na sta ona jos jednom, sada vec glasnije vrisne osecajuci prazninu zbog otsustva mog kurca.

Obozavam kako vristi, od slatkog bola i prevelikog uzitka i zadovoljstva koje joj ja priustavam.

Primetim da joj se bokovi tresu, dok jos uvek postorgazmicno stenje, a na njenim bedrama se presijavaju njene sokove pomesane sa mojom spermom na sta ponosno i zadovoljno izvijem jednog kutka usana u smesku.

"Znas, moras ipak da i meni malo pomognes." - kazem joj aludirajuci na to da i nakon toliko grubog i zestokog seksa, nisam potpuno gotov.

Bez prigovora, cak sta vise sa zadovoljstvom koje se jasno istice na njenim velikim osmehom, klekne na kolena ispred mene, oblizavajuci svoje napumpane usne i smeseci se zadovoljno, pokusavajuci da me isprovocira sa svojim pokornim pogledom.

Par puta predje sa svojim tankim dlanom od korena do glavica mog ispravljenog kurca, te napokon sa svojim glatkim i vlaznim jezikom lizne glavic i napravi par kruznih pokreta izmamljujuci rezanje iz dna mog grla.

Zatvorim oci i tiho zastenjem dok joj se kukovima priblizavam, a ona polako usukuje svoje obraze i uvlaci ga duboko u svojom vrelom ustom obradjivajuci ga sa mekim jezikom.

Nakon nekoliko minuta oralnog zadovoljavanja, koje je iskreno Kseniji jaca strana, jer ima zaista iskusne i veste pokrete usnama i jezikom dok se grubo nabijam u njenim ustima, osetim kako mi se celo telo napokon oslobadja i potpuno opusta, a moja zver se konacno polako smiruje u ekstaznim vrhuncem.

Do posle cu opet biti gladan dobrog seksa i orgazma, ali zato je Ksenija uvek tu na raspolaganju.

"Ah Ksenija, Ksenija... Ti si dobra devojka. Veoma, veoma dobra devojka." - Pohvalim je kada uspem da pronadjem svoj glas. Na njenom licu titra zadovoljni smesak dok se njen ego hrani sa mojom malom pohvalom izgovorenom kroz plitkog daha i uzdasima zadovoljstva za kog je zasluzna ona. Zadovoljila me je, i to je upravo ono sto nju zadovoljava vise cak i od njenog licnog zadovoljstva.

Ksenija, sa svojom farbanom crvenom kosom, velikim napumpanim usnama, silikonskim sisama i guzom, sitnim nosom i malim kestenjastim ocima, je cista i ogromna suprutnost od onog sto ja volim videti kod jedne zene.

Ali ono sto je ipak bitno kod nje je njena uska i vrela picka koja uvek tako dobro usisuje moj kurac u sebi, to sto je najzesca jebacica i najdostojna moja protivnica u mom krevetu, takodje i najpokornija kada to treba biti. A i definitivno sa njom dobijam najbolje pusenje, to je uvek u paketu sa njom to joj je veliki plus.

Tako da, njen izgled na kraju dana i nije mi toliko bitan i odlucujuci.

Ustanem sa njenog kreveta i potpuno gol krenem izaci iz njene sobe, ali pre nego sto je napustim, okrenem se jos jednom i ponovo bacim pogled na njenu umornu, preznojenu, zadihanu figuru strupuljenu na njenim velikim krevetom sa crvenim plahtama na kojima se nalazi moja sperma.

Sa zadovoljnim smeskom i zadovoljenim potrebama, izadjem iz njenu sobu bez da me uopste boli kurac hoce li me neko usput videti ovako potpuno gol; odnosno obdaren i svezo i zesce izjeban. Ionako su sve sigurno culi, a i nije da se nisu navikli, ili cak me i zatekli u akciji ranije.

OTETAWhere stories live. Discover now