Capitolul 1. Sunt O Greșeală....

2.4K 87 13
                                    

" Nu ești în stare să faci nimic, trebuia să avortez atunci când am avut șansa dar nuuuu, taică-tu a vrut copil iar acum că-l are nici măcar nu-l interesează de tine. Ce pot spune decât că eu nu te mai vreu dacă nu ești în stare să aduci bani, mai bine du-te și să nu te mai întorci "

-La naiba, iar m-am trezit înaintea alarmei....

-Aish drace, iar am avut visul ăla, mai bine zis coșmar că visele sunt frumoase. M-am săturat să mă tot trezesc așa, e chiar obositor și în același timp plictisitor.

-Mă uit pe perete acolo unde ceasul indică ora 3:59. Iar nu mai dorm deci asta înseamnă că-mi iau floricelele din dulap și dau drumul la televizor, eventual caut ceva pe Netflix.....

-Bună, sunt Theya și am 20 de ani, sunt o fire ușor sensibilă dar cu un caracter puternic. Nu-mi place să fiu subiect de bârfă de aceea am decât două prietene, pe SoYn și pe sora ei geamănă So Ye Jin.

-De fel sunt mai retrasă dar pot fi și sociabilă, sunt timidă dar și tupeistă, pot spune că sunt puțin din toate, nebună dar de treabă, am ochii verzi spre albaștri, părul castaniu ușor ondulat, sunt mai mică de înălțime majoritatea persoanelor pe care le întâlnesc nu-mi dau mai mult de 17 ani, deci cred că vă imaginați aceste combinații într-o singură persoană

-Am și eu o poveste despre trecut ca toată lumea. Dar e posibil să vă plictisiți, pe scurt nu sunt dorită, cel puțin de mama.

-Ea nu și-a dorit niciodată o fată, mereu a vrut să aibe băiat dar ghinionul aduce că mă are pe mine. O fată care în ochii ei este făcută din greșeală sau doar pentru a aduce bani.

-Pe scurt în ochii mamei sunt un eșec total, dar nu-mi pasă atâta timp cât nu intervine în viața mea personală,

-Cu tata pot spune că am o relație mai ok. Nu e atât de rău doar că nu-l interesează certurile mele cu mama, sau despre faptul că urmează să încep facultatea și nu am bani pentru a mă întreține.

-A fost o perioadă în care mă ajuta des cu banii în liceu dar acum nu o mai face și asta din vina mamei, plus e chestia aia cum că "ești adult și trebuie să ai singură grijă de tine" .....

-Trebuie să găsesc un job urgent deoarece urmează chiria și nu am bani pentru asta.

-Tata s-a oprit din a-mi plăti chiria apartamentului luna trecută, deci acum trebuie să mă descurc de una singură. E dificil dar am reușit să mai economisesc iar așa am avut bani pentru mâncare.

-Am 20 de ani, cât de greu poate fi să lucrezi și să mergi și la facultate.....!?

-În ziua de azi banii sunt puterea omului, fără ei nu avem nimic...

-Mai sunt patru zile până la începerea facultății deci trebuie să mă pregătesc.

-În primul rând trebuie să verific dacă au apărut noi anunțuri pentru angajări. Caut de ceva timp și nu am găsit mare lucru.

-Dau enter pe unul dintre site-uri și văd anunțul ăsta.....

" Bună ziua, sunteți în căutarea unui  job?
Dacă da, atunci puteți să vă lăsați datele personale în chenarul de mai jos
[ ¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬]

Acest job constă în curățenie la domiciliu, ceea ce înseamnă că este un post pentru menajeră.
Căutăm fată slăbuță cu vârstă cuprinsă între 18-22, să fie muncitoare și respectuoasă.
Salariul este în valoare de 200,000 won pe săptămână. Pentru mai multe detalii sunați la acest număr ********** "

-Bruh, asta sună bine. Iar salariul sună și mai bine. Sper să fac rost de job-ul ăsta.

" salut 👋, am revenit pe zonă de data aceasta cu o altă carte, dar nu singură, prietena mea de suflet toastsgluten este și ea pe zonă. Amândouă ne dorim să vă placă această carte și chiar ne dorim să ajungem în topuri cu ea, asta bineînțeles cu ajutorul vostru. Acesta este primul capitol deci azi sau mâine apare și al 2-lea. Vă mulțumim 💜 "

Menajera Familiei ParkUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum