K

6.9K 298 126
                                    


Ünlü tasarımcı Kim Taehyung açıklama yaptı.
Yeni çıkacak olduğu kış kreasyonu için tasarımlarını tamamladığını fakat isteğidir modeli henüz bulunamadığı söyledi.

"Hyung istediğin modeli bulabilicekmisin? Seni sorguladığımı düşünme lütfen. Kız gibi narin bir vücut'a sahip olan erkek bulmak zor değilmi?"

Derin bir nefes alıp düşünmeye başladım. Öyle birini bulmak zorundaydım sadece bir ayım vardı ve bulamazsam cidden batmış gibi üzüleceğim kesindi."Jeongguk. Bana bu ay olucak olan tüm defileleri listele." kafasını tamam anlamında salladıktan sonra çalışma odasına çekilmiş ve defilede eğer bulursam o kişinin giyeceği kıyafetin tasarımına devam ettim.

Tavşan kılıklı arıyor..

Aç/Kapa..

______________________________________

Sonunda hyung öldüğünü düşenmeye başlamıştım.

Jungkook abartmıyormusun alt tarafı bir saattir odadıyım.

Bir saatimi? Hyung saat sabah altı.

Ne.

Duvardaki saate baktığımda saat cidden altıydı.

Nasıl ya? Hiçmi yanıma gelmedin?

Hyung tam altı kere. Altı kere geldim ve kapını neden kitledin? En sonunda diğer hyunglara söyledim. Arayın şunu diye. Öldüğünü düşündük lan.

Üzgünüm Jeongguk uyuya kalmışım büyük ihtimalle zaten odayıda bok götürüyor.

Tamam neyse hadi aşağı gel herkes burda.

Tamam

______________________________________

Arama sonlandırdı..

Olduğum yerde biraz esnedikten sonra camı açıp odadan dışarıya doğru adımladım. Aşağı indiğimde cidden herkes buradaydı. Ve tanımadığım biri.

"Neden kapıyı kitliyorsunki. Ne kadar korktum haberin varmı?" Seokjin hyung anında yanıma gelip kafama şaplağını indirdiğin acı içinde inlemiştim. "Hyung ahh- acıyor. Dalgındım farketmedim üzgünüm." ben açıklama yaparken diğerleri huncura gülüyordu. Birisi hariç o şaşkınlıkla bana bakıyordu. Gözlerimin ona çevirdiğimde öksürmeye başladı.

"Yugyeom iyimisin? Hyung gidiyor çocuk birşey yap." Jungkook ismini öğrendiğim çocuğa doğru dönmüş ve onu sarsmaya başlamıştı. Çocuk ellerini birşey yok derecesinde sallarken Jungkook'un umrunda bile değildi. "Lan salak bıraksana çocuğu tükürüğünde boğucaksın." Namjoon hyung en sonunda konuştuğunda Jungkook'u onun yanından çekip çocuğun sırtına yavaşca vurmaya başladı. En sonunda öksürüğü kesince konuştu.

"Siz ahh cidden doğruymuş Kook gerçeği daha güzelmiş." ne dedeğini anlamamış şekilde ona baktığımda Jungkook öne atılıp konuşmaya başladı. "Hyung bu arkadaşım Yugyeom. Bu ay olucak olan tüm defilelerin yapılacak yerlerin sahibi."

Yugyeom önümde doksan derece eğildikten sonra konuşmaya başladı.
"Jungkook bana bir model aradığınızı söyledi. Ve ufak bir yardımda bulunup bulanamayacağımı sordu. Bende sizin için bu ay olucak tüm defileler için ayarlanan modellerin listesini getirdim." uzattığı dosyayı aldığımda bunu nasıl aldığını merak etmiştim. Sonuçta sadece o yerlerin sahibiydi alması zor olmalıydı.

Sayfaları hızlı bir göz atıp aradığım kişi bunlardan birimi diye bakarken gözüm tamamen siyah olan bir bedene takıldı yüzü görünmüyordu. Siyaha boyanmıştı. "Bu kim?" Yugyeom benim gösterdiğim yere bakınca konuşmaya başladı. "O değerli konuklardan biri. Hemde modelliğe yeni atıldı. Şuan hiçbir şirketin bünyesinde değil. Bu ayın başında yapılacak defilede kendini gösterecek."

"Peki bu defile nerede yapılacak?"
Sorduğum soruyla bir tane dosya çıkartıp içine baktı. "Meydanda yeni açılacak olan merkezin orda."
En sonunda derin bir nefes verdiğimde Hoseok hyung elini destek verircesine omzuma koydu. "Onu bulucaksın Taehyung inanıyorum."
Gülümseyerek kafamı salladığımda önüme dönüp konuşmaya başladım.
"Teşekkürler Yugyeom. Ne kadar teşekkür etsem az senin için yapabileceğim bir şey varmı?"

Elini çantasına atmış ve üstünde benim resmim olan bir dergiyi çıkardı. "Bir imzanızı alabilirmiyim Bay Kim?" uzattığı kalemi ve dergiyi alıp imzamı atıp içine ufak bir not ekledim. "Şimdi bakma eve gidince bak." diyip ona uzatmıştım. Mutlulukla alıp teşekkürlerini sıralamaya başladı. "Tamam bittiyse artık bir odaya çıkıp uyuya bilirmiyim?" Yoongi hyung konuştuğunda Seokjin hyung ona ters ters bakmış ve konuşmaya başlamıştı. "Uyuyacaksan gelmeseydin Bay Min Tch Tch Tch Tch. İşin gücün uyumak ama." azar çektikten sonra Yoongi hyung ağzına görünmez fermuar çekip ellerini teslim olur şekilde kaldırdı.

"Evet hyung biz müsadenle kaçıyoruz." Jungkook koluna Yugyeom'u almış kapıya doğru gidiyordu. Onların peşinden gidip yolcu ettikten sonra hyunglarla biraz oturup konuştuktan sonra onlarda yolcu ettikten sonra yeniden çalışma odasına çıkıp tasarımlarımı çizmeye devam ettim.

Jungkook

"Yugi sence Taehyung hyung Jimin hyungu seçermi?" Omuzlarını bilmiyorum anlamında sallayıp konuşmaya başladı. "Kook aradığı kişi kız gibi narin, ufak bedeni olan bir erkek. Modeller arasında onun gibi kimse yok emin ol gördüğü anda bayılacak." derin bir nefes verip konuşmaya başladım. "Neyse oyun oynamaya gidelim." mutlulukla yönümüzü internet kafeye çeverip yürümeye başladık.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
𝕄𝕆𝔻𝔼𝕃Where stories live. Discover now